هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
@zahra-m1999 منظورت زهره اس دیگه؟
-
@zohre-nowrouzi نه اخه میدونم موندنم پشت کنکور برام سخت چیزیکه امضامه انتظار همه واسه سال ۹۶ بود ..... راستش بخوای نمی دونم چکار کنم بر گردم تا هفته پیش پر انرژی می خوندم
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi نه اخه میدونم موندنم پشت کنکور برام سخت چیزیکه امضامه انتظار همه واسه سال ۹۶ بود ..... راستش بخوای نمی دونم چکار کنم بر گردم تا هفته پیش پر انرژی می خوندم
یه چیزی مشاورم گفت فکر نکن به نیمه خالی لیوان فک کن نیمه پر ک با تلاشت ب دست میاد .. صرفا ازمونم نشانه این نیست تو خیلی عالی یا خیلی ضعیفی مهم اینه کنکورت عالی باشه ..کمتر ب خودت فشار بیار این جور استرسا فقط دورت میکنن از هدف و این چیزی نیست ک ما میخوایم..من خودم استرسیم هرموقعه استرس میگیرم میرم با یه نفر ک خیلی دوسش دارم صحبت میکنم نه راجب درس راجب چیزی ک شاید بقیه بگن عصبی میشی ..ولی همینکه ذهنمو از استرس دور میکنه عالیه! و میرم سراغ درسم ۱۰برابر انرژی دارم.. وقتی استرس میگیری یه کاری کن یادت بره خودتو مشغول کن ..نذار فکر کردن ب هدفت انقدر باشه که از خود هدف دورت کنه
-
@zahra-m1999 منظورت زهره اس دیگه؟
-
یه چیزی مشاورم گفت فکر نکن به نیمه خالی لیوان فک کن نیمه پر ک با تلاشت ب دست میاد .. صرفا ازمونم نشانه این نیست تو خیلی عالی یا خیلی ضعیفی مهم اینه کنکورت عالی باشه ..کمتر ب خودت فشار بیار این جور استرسا فقط دورت میکنن از هدف و این چیزی نیست ک ما میخوایم..من خودم استرسیم هرموقعه استرس میگیرم میرم با یه نفر ک خیلی دوسش دارم صحبت میکنم نه راجب درس راجب چیزی ک شاید بقیه بگن عصبی میشی ..ولی همینکه ذهنمو از استرس دور میکنه عالیه! و میرم سراغ درسم ۱۰برابر انرژی دارم.. وقتی استرس میگیری یه کاری کن یادت بره خودتو مشغول کن ..نذار فکر کردن ب هدفت انقدر باشه که از خود هدف دورت کنه
-
@zohre-nowrouzi وااای زهره یه بار دیگه فقط بگو کبودمن میدونم با توها
خخخ@اسمان-ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@zohre-nowrouzi وااای زهره یه بار دیگه فقط بگو کبودمن میدونم با توها
خخخاره گزینه مشابه تره ولی سکته میکنی
من همش نتیجه رو میبینم میگم اگه مشابه بامثلا۳۷زیست پزشکی؟
کبود ب این خوشدلی
-
@zohre-nowrouzi امشب با مشاورم قرار صحبت دارم نمی دونم بتونم بهش بگم یانه
خیلیم عالیو
-
@zahra-m1999 من هر موقع انگیزم کم میشه به دوستاییم که پایینتر از من بودنو امسال پزشکی اوردن فک میکنم
ناخودگاه انگیزه میگیرم شگررررررف
خخ -
زهره قلم چی میری
نه عزیزم گزینه دوم ..ولی ازمونای قلمچیم خط میزنم بعضیاشو
-
زهره قلم چی میری
نه عزیزم گزینه دوم ..ولی ازمونای قلمچیم خط میزنم بعضیاشو
-
@zohre-nowrouzi خوب حتما از ازمون خسته ای ؟اره؟
-
-
@zohre-nowrouzi هیچی میگه منظورت چیه میگی ازمونو خط زدم