هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هی
-
اول از همه خودت رو بشناس و خودت انتخاب کن. چارچوب ها و استانداردهایی را برای خودت مشخص کن و به مرور آن ها را ارتقا بده. صرفا به این دلیل که چیزی یا شخصی وارد زندگی ات شده است، مالک آن نیستی.
هر چیزی را که وارد زندگی ات می شود قبول نکن. تو به این دنیا آمده ای تا یک برنده باشی، آمده ای تا زندگی باشکوهی داشته باشی. تو آفریده شده ای تا یک قهرمان در زندگی ات باشی.
-
مجتبی ازاد
فقط میمونه آدرسNarges Azadmanesh مشهد خیابان سجاد . سجاد 11. پلاک 65
-
بچهها من تقریبا ی ماهی هست نمیتونم مثل قبل بخونم قبلا روزی چهار تا درس اختصاصی میخوندم دوتا عمومی الان نمیتونم سرعت مطالعه ام کم شده دارم دیوونه میشم دگ راهکاری دارین؟
راستش خسته هم هستم نوروبیون و اینا نگین فقط از آمپول میترسم -
بچهها من تقریبا ی ماهی هست نمیتونم مثل قبل بخونم قبلا روزی چهار تا درس اختصاصی میخوندم دوتا عمومی الان نمیتونم سرعت مطالعه ام کم شده دارم دیوونه میشم دگ راهکاری دارین؟
راستش خسته هم هستم نوروبیون و اینا نگین فقط از آمپول میترسم@سمیه-صادقلو هیچی عادیه تغییر فصل و اینا و فرسودگی دست به دست هم دادن و باعث این اتفاق شدن به نظر من کم کم باید برگردید به فرم سابق
-
پیشنهاد میکنم یکی تاپیک در این باره بزنید
-
پیشنهاد میکنم یکی تاپیک در این باره بزنید
arthur morgan برو درستو بخون اینجا چه میکنی
-
@سمیه-صادقلو هیچی عادیه تغییر فصل و اینا و فرسودگی دست به دست هم دادن و باعث این اتفاق شدن به نظر من کم کم باید برگردید به فرم سابق
من که خیلی فرسوده شدم
باید برم طرح نوسازی -
arthur morgan برو درستو بخون اینجا چه میکنی
Alireza Varamanzar من تو دوتا سنگر هستم
-
Alireza Varamanzar من تو دوتا سنگر هستم
arthur morgan مثلا میخواستی حسابان بخونیا