هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
arthur morgan
سلوم مورگان
مرسی خوبم
تو چدوری؟
دیه کم مونده عید تموم شه تو ولکن نیسدی-_-خخ@fatemeh-Ma منم خوبم حقم را بدید من برم
-
@fatemeh-Ma منم خوبم حقم را بدید من برم
arthur morgan
دیه لباس خریدم برات=/ -
@سمیه-صادقلو خب دیگه خیلی دارید وقت می گذارید البته شاید خودتون داریو یکمی وسواس خرج میدید بیش از حد البته شاید
arthur morgan
خب ببین تحلیل این شکلی زیست وسواس محسوب میشه؟ -
arthur morgan
دیه لباس خریدم برات=/@fatemeh-Ma بله خیلی هم بر کردم😑😑😑فققط پول نقدددد
-
@fatemeh-Ma بله خیلی هم بر کردم😑😑😑فققط پول نقدددد
arthur morgan
پسرک پولکی=/ -
arthur morgan
خب ببین تحلیل این شکلی زیست وسواس محسوب میشه؟@سمیه-صادقلو من ریاضی هستم ولی ببین تحلیل کردن نباید خیلی وقت بگیره باید سریع و کاربردی باشه البته نوشتن نکات وقت می بره ولی نه اینقدر
-
arthur morgan
پسرک پولکی=/@fatemeh-Ma بابا حقمه سهمه بدید من برم پولم را تامام😂😂😂😑😑😑😎😎😎
-
@سمیه-صادقلو من ریاضی هستم ولی ببین تحلیل کردن نباید خیلی وقت بگیره باید سریع و کاربردی باشه البته نوشتن نکات وقت می بره ولی نه اینقدر
arthur morgan

میدونم ریاضی هستی دگ وسواس ممیتونی تشخیص بدی ک؟ -
@fatemeh-Ma بابا حقمه سهمه بدید من برم پولم را تامام😂😂😂😑😑😑😎😎😎
arthur morgan تو باید عیدی بدی ن من=/
-
arthur morgan

میدونم ریاضی هستی دگ وسواس ممیتونی تشخیص بدی ک؟@سمیه-صادقلو اره درسته ولی ببینید باید اون نکاتی را که بلد نیستید بنویسید نه همش را البته نوشتن اونها هم خوبه ولی خیلی زمان بره و باعث کمبود وقت میشه من خودم که گاج تحلیل میکنم همه نکات را که نمی نویسم میام اون نکاتی را که جدید هست یا خیلی ایده قشنگی داره یا بلد نیستم را می نویسم و یک مروری روی نکاتی که قبلا بلد بودم میکنم تا مرور بشه برام از روی پاسخ نامه
-
arthur morgan تو باید عیدی بدی ن من=/
@fatemeh-Ma من چرا؟شما باید بدید مسلمون😑😑😎😎😎
-
@fatemeh-Ma من چرا؟شما باید بدید مسلمون😑😑😎😎😎
arthur morgan
مگ تو مسلمون نیسدی -_- -
@سمیه-صادقلو اره درسته ولی ببینید باید اون نکاتی را که بلد نیستید بنویسید نه همش را البته نوشتن اونها هم خوبه ولی خیلی زمان بره و باعث کمبود وقت میشه من خودم که گاج تحلیل میکنم همه نکات را که نمی نویسم میام اون نکاتی را که جدید هست یا خیلی ایده قشنگی داره یا بلد نیستم را می نویسم و یک مروری روی نکاتی که قبلا بلد بودم میکنم تا مرور بشه برام از روی پاسخ نامه
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو اره درسته ولی ببینید باید اون نکاتی را که بلد نیستید بنویسید نه همش را البته نوشتن اونها هم خوبه ولی خیلی زمان بره و باعث کمبود وقت میشه من خودم که گاج تحلیل میکنم همه نکات را که نمی نویسم میام اون نکاتی را که جدید هست یا خیلی ایده قشنگی داره یا بلد نیستم را می نویسم و یک مروری روی نکاتی که قبلا بلد بودم میکنم تا مرور بشه برام از روی پاسخ نامه
ب خدا منم فقط اونایی که بلد نیستم نوشتم الان سوالات دوازدهم کل نکته هاش ی آ چهار شد فقط
نمیدونم چرا همچین شدم😑🤧😢 -
arthur morgan
مگ تو مسلمون نیسدی -_-@fatemeh-Ma چرا هستم ولی ببینید پولا پولا بدید😁😁😎😎🤑🤑
-
@fatemeh-Ma چرا هستم ولی ببینید پولا پولا بدید😁😁😎😎🤑🤑
arthur morgan
بچه برو درستو بخون
لباسمم از سرت زیادع گرفدم -_-
باس جوراب میدادم بعت =/ -
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ب خدا منم فقط اونایی که بلد نیستم نوشتم الان سوالات دوازدهم کل نکته هاش ی آ چهار شد فقط
نمیدونم چرا همچین شدم😑🤧😢@سمیه-صادقلو خب عادیه بابا اشکال نداره منم یکمی کند شدم البته این هم می تونه به نفعتون باشه چون بررسی و تحلیل را می تونید که خیلی دقیق تر انجام بدید و نکات ریز و کوچولو و موچولو را پیدا کنید هیچوقت کیفیت را فدای کمیت نکنید
-
arthur morgan
بچه برو درستو بخون
لباسمم از سرت زیادع گرفدم -_-
باس جوراب میدادم بعت =/@fatemeh-Ma الان سر ادبیات هستم خیلی حال میده😂😂
یک دفعه ای ضرر نکنید😑😑 -
Alireza Varamanzar 😐😐😐چه گیری کردیم این دنیا همه میگن کیه😑😑😑😑😂😂😂😂
arthur morgan حقته😂
-
arthur morgan حقته😂
Alireza Varamanzar 😑😑😂😂