هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam یا مثلا می تونید توی خونه قایم بشید اون که میاد کسی که نیست بعد یک دفعه ای بپرید بیرون با کیک و کادو
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
این تکراریه انجامش دادیم -
arthur morgan
خب بحث اینجاست که دوستان میگن حتما باید تو خونه باشهنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam تو خونه هم میشه بیرون هم میشه یک فکر بکر من و دوستم این کار را انجام دادیم تولد دوستمون بود کیک گرفتیم با کادو رفتیم در خونشون بعد دوستم یک دستش بود منم برف شادی در را که باز کرد من با برف شادی زدم سفیدش کردم خیلی غافلگیر شد این هم فکر خوبیه
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی که همه ما رو دور زدند
تو بودی که منو میدون ندیدی
اگه نارفیقا همه پر زدن
تو بودی که دردمو به جون خریدی
دیگه به تو عادت کردم
دور همه اضافیا خط از دم
کشیدم و راحت کردم
خودمو اومدی هظ کردم -
Gharibe Gomnam تو خونه هم میشه بیرون هم میشه یک فکر بکر من و دوستم این کار را انجام دادیم تولد دوستمون بود کیک گرفتیم با کادو رفتیم در خونشون بعد دوستم یک دستش بود منم برف شادی در را که باز کرد من با برف شادی زدم سفیدش کردم خیلی غافلگیر شد این هم فکر خوبیه
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اره
ولی من اب ریختن رو خیلی دوست دارم -
arthur morgan
این تکراریه انجامش دادیمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam یک راه دیگه ای هم هست مثلا برید کیک بردارید وقتی که در را باز کرد جلوش باشید و تبریک بگید و اینا و با برف شادی و از اون بمبا شادی
-
arthur morgan
این تکراریه انجامش دادیمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam مثل بچه ادم برید بگین فلان ساعت بیا اینجا تولدت هست کیک و کادو گرفتیم . تمام :| این کارا لازم نیست بمولا
-
arthur morgan
اره
ولی من اب ریختن رو خیلی دوست دارمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
اینطور که بدبخت سرما می خوره
-
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خبردار شدیم که سلطان خاطره های پیچ در پیچ دیشب اومدن انجمن
@GHAZAL-DALVAND
-
Gharibe Gomnam یک راه دیگه ای هم هست مثلا برید کیک بردارید وقتی که در را باز کرد جلوش باشید و تبریک بگید و اینا و با برف شادی و از اون بمبا شادی
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اتفاقا این بمب ایده ام بود
تو لیست ایده هاست -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک سطل اب جوش
-
arthur morgan
اتفاقا این بمب ایده ام بود
تو لیست ایده هاستنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam اره خوبه منم سر اون تولد دوتاش را ترکوندم ولی اخرش با دست جمع کردیم دونه به دونه
یک راه دیگه ای هم هست وقتی اومد تو یک نفر یکی ملافه بندازه سرش بعد با سطل اب بریزید سرش و بعد که قشنگ اب کشیده شد برف شادی بزنید سفیدش کنید و بعد بمب شادی و اخر سرهم کیکا بیارید -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یک سطل اب یخ
-
Gharibe Gomnam اره خوبه منم سر اون تولد دوتاش را ترکوندم ولی اخرش با دست جمع کردیم دونه به دونه
یک راه دیگه ای هم هست وقتی اومد تو یک نفر یکی ملافه بندازه سرش بعد با سطل اب بریزید سرش و بعد که قشنگ اب کشیده شد برف شادی بزنید سفیدش کنید و بعد بمب شادی و اخر سرهم کیکا بیاریدنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اره خونه رو خیس کنیم -
arthur morgan
اره خونه رو خیس کنیمنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جنگه
-
جنگه
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شدهGharibe Gomnam
یک ایده باحال
می تونید بیایید بگیریدش دست و پاش را ببندید و با سطل اب و دیگه به ترتیب مراحل را انجام بدید -
جنگه
نوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam یا چندتا بالشت بردارید بیفتید سرش با سطل اب
بدبخت کارش خلاصه -
Gharibe Gomnam
یک ایده باحال
می تونید بیایید بگیریدش دست و پاش را ببندید و با سطل اب و دیگه به ترتیب مراحل را انجام بدیدنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
نههههه
گناه داره این دیگه خیلی ظلمه -
arthur morgan
نههههه
گناه داره این دیگه خیلی ظلمهنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGharibe Gomnam
یا می تونید کیکا بزنید توی صورتش -
Gharibe Gomnam
یا می تونید کیکا بزنید توی صورتشنوشتهشده در ۱۰ فروردین ۱۴۰۱، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarthur morgan
اینو اتفاقا گفتم