هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هیچوقت این گاج را درک نکردم چرا شیمیش توازنی با بقیه درس هاش نداره اخه چرا؟
🥲🥲
-
شاید نباید میموندم
-
یک درس بزرگ در زندگی این هست که با افکار ادم ها بازی کردن و کوچک شمردن و تحقیر کردنشون خیلی باعث میشه که طرف در جمع خورد و ضربه ببینه درحالی که طرف اون تعریفی را ارائه داده که بهش دست پیدا کرده و تجربش کرده و اون چیزی را گفته که واقعا زخمش را بر تنش کشیده پس با حقیر کردن و شعاری شمردن اون افکار و باورها فقط اون طرف ناراحت میشه و احساس بدی پیدا میکنه و لجاجت زیادی هم پیدا میکنه خیلی بهتر و زیباتر میشه اشتباهات و افکار غلط را به افراد نشان داد و اصلاحش کرد برای همین هیچوقت نباید که طرف را وارد بازی کرد اونا تحقیر کرد و بعد که سوال ساده ای پرسید از بازی خارج بشیم و بگیم بیخیالش
#تودلی#
-
یک درس بزرگ در زندگی این هست که با افکار ادم ها بازی کردن و کوچک شمردن و تحقیر کردنشون خیلی باعث میشه که طرف در جمع خورد و ضربه ببینه درحالی که طرف اون تعریفی را ارائه داده که بهش دست پیدا کرده و تجربش کرده و اون چیزی را گفته که واقعا زخمش را بر تنش کشیده پس با حقیر کردن و شعاری شمردن اون افکار و باورها فقط اون طرف ناراحت میشه و احساس بدی پیدا میکنه و لجاجت زیادی هم پیدا میکنه خیلی بهتر و زیباتر میشه اشتباهات و افکار غلط را به افراد نشان داد و اصلاحش کرد برای همین هیچوقت نباید که طرف را وارد بازی کرد اونا تحقیر کرد و بعد که سوال ساده ای پرسید از بازی خارج بشیم و بگیم بیخیالش
#تودلی#
arthur morgan براتون متاسفم
و برای خودم که فکر کردم با بحث باهاتون میشه فکر رو رشد داد
و اینکه بجای جذاب بودن به چالش کشیدنتون فک میکنید کوچیکتون کردم
از خودم و شما معذرت میخوام -
arthur morgan براتون متاسفم
و برای خودم که فکر کردم با بحث باهاتون میشه فکر رو رشد داد
و اینکه بجای جذاب بودن به چالش کشیدنتون فک میکنید کوچیکتون کردم
از خودم و شما معذرت میخوامHANIYE bh من اصلا منظورم شما نبودید و اسمی نبردم تازه شما اینقدر از من سوال پرسیدید و جوابتون دادم وقتی که سوالی پرسیدم گفتید که بیخیال این بحث برای من تموم شد و خیلی بهتر میشد که افکار و اشتباهاتم را بهم بگید نه اینکه بزنید توی صورتم منم از شما معذرت می خواهم
️
و نمیگم که براتون متاسفم چون واقعا ارزش افکارتون بالاست
-
HANIYE bh من اصلا منظورم شما نبودید و اسمی نبردم تازه شما اینقدر از من سوال پرسیدید و جوابتون دادم وقتی که سوالی پرسیدم گفتید که بیخیال این بحث برای من تموم شد و خیلی بهتر میشد که افکار و اشتباهاتم را بهم بگید نه اینکه بزنید توی صورتم منم از شما معذرت می خواهم
️
و نمیگم که براتون متاسفم چون واقعا ارزش افکارتون بالاست
arthur morgan وااااای
چقدر شما....
من گفتم بیخیال ینی زدم تو صورتتون؟
خیلی کارتون زشته حرفیو میزنید و به گردن نمیگیرین -
arthur morgan وااااای
چقدر شما....
من گفتم بیخیال ینی زدم تو صورتتون؟
خیلی کارتون زشته حرفیو میزنید و به گردن نمیگیرینHANIYE bh خب شما باید جواب منا میدادید همون طور که من جوابتون را دادم و اینکه اون چند نقطه اصلا کار درستی نیست و من هم قبول میکنم جهلم را و بعد اینکه شما افکار منا سطحی و شعاری در نظر گرفتید درحالی که خیلی بهتر میشد که بحث کرد
-
وتازه اینکه من گفتم که تموم شد و اون چیزی هم که نوشتم تودلی بود همین
-
HANIYE bh خب شما باید جواب منا میدادید همون طور که من جوابتون را دادم و اینکه اون چند نقطه اصلا کار درستی نیست و من هم قبول میکنم جهلم را و بعد اینکه شما افکار منا سطحی و شعاری در نظر گرفتید درحالی که خیلی بهتر میشد که بحث کرد
arthur morgan اوکی من معذرت میخوام بابت اینکه گفتم سطحیه و اینا
-
arthur morgan اوکی من معذرت میخوام بابت اینکه گفتم سطحیه و اینا
HANIYE bh منم ازتون معذرت میخواهم که باعث ناراحتی شما شدم خیلی ببخشید
️
فشار کنکور و استرس خیلی باعث میشه که افراد زودرنج بشن من از همگی عذر میخواهم حق با شماست افکار من سطحی و شعاری هستند واقعا عذر میخواهم قصد بدی نداشتم اصلا️
️
امیدوارم که موفق باشید -
فک کنم اگه بگم گوه خوردم تمومش میکنه :///
-
-
sina bigdeli سلام سینا جان
چطوری؟
ظهرت بخیر چه خبرها؟ -
HANIYE bh منم ازتون معذرت میخواهم که باعث ناراحتی شما شدم خیلی ببخشید
️
فشار کنکور و استرس خیلی باعث میشه که افراد زودرنج بشن من از همگی عذر میخواهم حق با شماست افکار من سطحی و شعاری هستند واقعا عذر میخواهم قصد بدی نداشتم اصلا️
️
امیدوارم که موفق باشیدarthur morgan بزار یچیزی بگم
علاوه بر اینکه حرفاتون سطحی بود
رفتار الانتونم خعلییی بچگانست
خیلییی زیاد
و من هر لحظه بیشتر دارم پشیمون میشم از هم صحبتی باهاتون
متاسفم برای خودم -
دیگه با ادمای رک هم صحبت نشید
-
arthur morgan بزار یچیزی بگم
علاوه بر اینکه حرفاتون سطحی بود
رفتار الانتونم خعلییی بچگانست
خیلییی زیاد
و من هر لحظه بیشتر دارم پشیمون میشم از هم صحبتی باهاتون
متاسفم برای خودمHANIYE bh اره حق با شماست من خیلی معذرت میخواهم خیلی زیاد اشتباه از من بود خیلی خیلی زیاد ببخشید
-
اصلا یادم رفت می خوام چیکار کنم
-
sina bigdeli سلام سینا جان
چطوری؟
ظهرت بخیر چه خبرها؟arthur morgan سلام
بد نیسم
ت چطوری ؟