هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@سمیه-صادقلو تفاوت بسیار است
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan داشتی بحث میکردی منم طبق عادتم خیلی رک بهت گفتم حرفات سطحی بود
ار بس داری میگی اینو تکرار میکنی حالم از اینجا بیشتر بهم خورد
چند بار بهت بگم ببخشید که تمومش کنی هان؟ -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
باشه حالا ی الف اینور اونور چیزی نمیشه که
-
هف
-
Alireza Varamanzarreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan خخخ
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli نمی خوام اون طرف کینه ای از من داشته باشه من اشون معذرت می خواهم من اصلا تعریفی از زیبایی ندارم اصلا ببخشید اقا
-
HANIYE bh خب کینه ای که نیستم میگم که معذرت می خواهم من معذرت می خواهم اشتباه از من بود ببخشید
-
@سمیه-صادقلو ورامنظر
نه ورمنظر
ادای منو در میاره -
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan گفتم ک تموم کنی حله
-
HANIYE bh دانش آموزان آلاءreplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan اول اینو یاد بگیر ک کینه ای نباشی
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sina bigdeli خب چیکار کنم که درست بشه؟
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ولی داری خراب می کنی
-
arthur morganreplied to sina bigdeli on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
sina bigdeli خب اخه من منظور بدی ندارم که نه قصد اذیت کردن و نه هیچی فقط می خواهم که یاد بگیرم
-
sina bigdelireplied to arthur morgan on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
arthur morgan ادامه نده
-
مجتبی ازاد مخای ت بگو اصل مطلبتو تا بگیرم منظورت چیه
-
.
.
.
..
.
.. -
arthur morganreplied to HANIYE bh on ۱۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط arthur morgan انجام شده
HANIYE bh کینه شتری که ندارم اصلاااا بابا من حرف اشتباهی زدم دارم سعی میکنم که اصلاحش کنم شما چرا اینقدر بد برداشت میکنی
اگر هم نظر اشتباهی میگم خب بگید تا اصلاحش کنم چرا اینقدر منا بد جلوه میدید؟ -
.
.
.
...
.
. -
sina bigdeli برو اصل اصل مطلب
-
مجتبی ازاد اصل مطلب بود دیگه
پست 690053 از 1000113