هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ماه رمضون،خوزستان40درجه،مدرسه از7 صب تا 2 ظهر
چه داستان دلنشینی
:expressionless_face: -
@سمیه-صادقلو خوبم مرسی
حالا بهتره؟Alireza Varamanzar حالا من چیجوری حفظ کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
با ریتم بخونین:
لیلا میگع علی من زن فری سگ نمیشم هعی مس نقره پا طلا فلویوره هاااا :person_raising_hand_light_skin_tone:
خلاقیت بچه های پشت صحنه...
-
HANIYE bh ولی برا من لمینت اسم دکتر یادم رف فک کنم خداوردی بود برا اونه من راضیم نگه دار برا خودت :) :face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli باش
-
Alireza Varamanzar حالا من چیجوری حفظ کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
با ریتم بخونین:
لیلا میگع علی من زن فری سگ نمیشم هعی مس نقره پا طلا فلویوره هاااا :person_raising_hand_light_skin_tone:
mahsaaa rezaeee بنده خدا فری سنجاب بود تا اونجایی که یادمه:|
-
mahsaaa rezaeee بنده خدا فری سنجاب بود تا اونجایی که یادمه:|
@Mr-Fantastic جور نبود :| :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
آمریکا و انگلیس
اون چهارمی چی شد👀 -
HANIYE bh ولی برا من لمینت اسم دکتر یادم رف فک کنم خداوردی بود برا اونه من راضیم نگه دار برا خودت :) :face_with_tears_of_joy:
sina bigdeli سینا
-
آقای بیگدلی :/
-
جانم :)
-
زهرا زیرابی
بیو بالا -
Alireza Varamanzar حالا من چیجوری حفظ کردم :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
با ریتم بخونین:
-
با ریتم بخونین:
mahsaaa rezaeee
واسه من عناصر گروه ۱۸ اینجوریه
حسن نرو عروسی کبری زن رامین شد
بقیه هم هستن ولی یادم نیست -
چه داستان دلنشینی
:expressionless_face:@Mr-Fantastic در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چه داستان دلنشینی
:expressionless_face:@infinitie.a میخواستم زیر این پست تگت کنم گرمای شهرتونو برات یادآور بشم که دیدم خودت لایک کردی :expressionless_face: :face_with_tears_of_joy: خوش بگذره :rolling_on_the_floor_laughing:
-
منم تا ۱:۳۰ مدرسه ام
پیاده هم باید بیام خونه
از الان تا اواخر مرداد اینجا اتیش میباره -
بعد لباس پسرا که خوبه
تازه پسرا از مدرسه تعطیل میشن پیرهن مدرسه رو میکنن با تیشرت میان خونه😑
اکثرا -
با ریتم بخونین:
mahsaaa rezaeee سلام، اینجوری بگید کامل تره .
زن فکر سنجاب (کر همون کرومه) که بین Fe و Sn قرار میگیره . -
بعد لباس پسرا که خوبه
تازه پسرا از مدرسه تعطیل میشن پیرهن مدرسه رو میکنن با تیشرت میان خونه😑
اکثراGharibe Gomnam ارره😂😂
-
Gharibe Gomnam ارره😂😂
Alireza Varamanzar
بفرما😐 -
و تازه تست دراز نشست و پلانک و شنا سوئدی هم داریم
البته من اماده ام ولی خب باز ماه رمضونه😐