هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد پول اینا رو بگیرم ک چی
sina bigdeli بابا لرد . پولدار . خان زاده . نخواستی ما اینجا هستیم برا تک تک بچه ها اینجا شارژ میگیرم
-
ی عمو داره شبیه اون مرده چطوری ایرانی ت فیلم بوقت شامه
-
مجتبی ازاد خانوادش
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
-
HANIYE bh فیلم ترسناک هووم . عاشقانه یکی بگم ؟
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
HANIYE bh پایان خوبی دراه
-
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
مجتبی ازاد نمی دونم کی زده ک
داداش ب من چه ب ت چه زندگی خودشونه
خودشون مدونن -
میدونی اون با همه فرق داره! یه جوریه، یه احساس خاصی بهش دارم، شبیه هیچکدوم از حسای که تا حالا داشتم نیست...
مثل وقتیکه صدای آهنگی رو میشنوی و ناخودآگاه میره تو تمام وجودت و دوسش داریبه نظرم این قشنگ ترین توصیف برای دوست داشتنه.
-
مجتبی ازاد نمی دونم کی زده ک
داداش ب من چه ب ت چه زندگی خودشونه
خودشون مدوننsina bigdeli دلم برا برای اون دو تا جوون میسوزه . هی دنیا . خدا اون روز رو برا ما نیاره . البته دلم برای دستت جداگونه کبابه
-
نصف شبی ارایش پاک نکن ناموسا پس
-
نصف شبی ارایش پاک نکن ناموسا پس
sina bigdeli ها ؟
-
sina bigdeli دلم برا برای اون دو تا جوون میسوزه . هی دنیا . خدا اون روز رو برا ما نیاره . البته دلم برای دستت جداگونه کبابه
مجتبی ازاد خدا ب خیر کنه عاقبت همه جوونارو
-
sina bigdeli ها ؟
مجتبی ازاد هیچی مگه ادما ترسناک ترن گفتم پاک نکنه مبادا بترسی اینا
-
sina bigdeli مخصوصا تو رو . فردا روزی خبری نیاد : سربازی وظیفه شناس از عفونت دست ناکام ماند از زندگی . . امین
-
مجتبی ازاد هیچی مگه ادما ترسناک ترن گفتم پاک نکنه مبادا بترسی اینا
sina bigdeli اوه شت گرفتم
-
ولی شوخی بود جدی بگیر ناراحت نشو
-
فهمیدم که من تو این دنیا اضافیم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون باید دست راست خدا مینشستم.
-
sina bigdeli سینا به نظرم مکان خوب تری اوفتادی . میتونی صفر تا صد وجودیت ادما رو ببینی . مشکلاتشون رو . چاه هایی که توش اوفتادن .