هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
ی عمو داره شبیه اون مرده چطوری ایرانی ت فیلم بوقت شامه
-
مجتبی ازاد خانوادش
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
-
HANIYE bh فیلم ترسناک هووم . عاشقانه یکی بگم ؟
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ن درامو نیستم زیاد
HANIYE bh پایان خوبی دراه
-
sina bigdeli عه خب از همون که زده پس بگیر . بعدشم خودمونیم این دو تا رو هم بنداز برا هم با هم ازدواج کنن ابرویی ندارن . بقول تو اگر علنیش نمیکردن میشد یک جورایی فیصله داد داستان رو
مجتبی ازاد نمی دونم کی زده ک
داداش ب من چه ب ت چه زندگی خودشونه
خودشون مدونن -
میدونی اون با همه فرق داره! یه جوریه، یه احساس خاصی بهش دارم، شبیه هیچکدوم از حسای که تا حالا داشتم نیست...
مثل وقتیکه صدای آهنگی رو میشنوی و ناخودآگاه میره تو تمام وجودت و دوسش داریبه نظرم این قشنگ ترین توصیف برای دوست داشتنه.
-
مجتبی ازاد نمی دونم کی زده ک
داداش ب من چه ب ت چه زندگی خودشونه
خودشون مدوننsina bigdeli دلم برا برای اون دو تا جوون میسوزه . هی دنیا . خدا اون روز رو برا ما نیاره . البته دلم برای دستت جداگونه کبابه
-
نصف شبی ارایش پاک نکن ناموسا پس
-
نصف شبی ارایش پاک نکن ناموسا پس
sina bigdeli ها ؟
-
sina bigdeli دلم برا برای اون دو تا جوون میسوزه . هی دنیا . خدا اون روز رو برا ما نیاره . البته دلم برای دستت جداگونه کبابه
مجتبی ازاد خدا ب خیر کنه عاقبت همه جوونارو
-
sina bigdeli ها ؟
مجتبی ازاد هیچی مگه ادما ترسناک ترن گفتم پاک نکنه مبادا بترسی اینا
-
sina bigdeli مخصوصا تو رو . فردا روزی خبری نیاد : سربازی وظیفه شناس از عفونت دست ناکام ماند از زندگی . . امین
-
مجتبی ازاد هیچی مگه ادما ترسناک ترن گفتم پاک نکنه مبادا بترسی اینا
sina bigdeli اوه شت گرفتم
-
ولی شوخی بود جدی بگیر ناراحت نشو
-
فهمیدم که من تو این دنیا اضافیم.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
چون باید دست راست خدا مینشستم.
-
sina bigdeli سینا به نظرم مکان خوب تری اوفتادی . میتونی صفر تا صد وجودیت ادما رو ببینی . مشکلاتشون رو . چاه هایی که توش اوفتادن .
-
یه دوستی میگفت:
«وقتی شب یکیو ناراحت میکنی صبح با کمال پررویی باهاش چشم تو چشم نشو
یه جوری برخورد نکن که عین خیالتم نبوده..! اون آدم شبشو به زور صبح کرده.. باور کن شب به اندازه کافی غم داره، تو بدترش نکن! یا همون شب از دلش دربیار یا صبح کاری نکن که فکر کنه هیچ ارزشی برای ناراحتیش قائل نیستی، چون آدما فقط وقتی ناراحت میشن که؛ کسی یا چیزی براشون ارزش داشته باشه یا دوسش داشته باشن...»
.
.
.
الان بی اهمیتی دیگ ناراحتم نمیشم