هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Mr-Wick
خواهش میکنم
آخه براخودمم جالب شد
حتی توی اینترنت هم که سرچیدم نگفت بی نیست یا هست ولی گفت تی نقش اصلی رو داره@Alzahra-Daftar اره فک کنم کلا ما همون تی و کشنده رودرنظر بگیریم...بقیه ش اضافی کاریه
-
@Mr-Wick
نه یه وقت حذف نکنی ها
تجربه ثابت کرده بعضی وقتها یه سوالای گلابی از این فصل میدن که نگو@Alzahra-Daftar اره به منم ثابت کرده که وقت گیره برا من...وقتیکه به اون بذارمو به فیزیولوژی بذارم تستاشو زدم کامل.
علاقه ای بهش ندارم از وقتی هم که شروکردم اصلا شروعش نکردم برا خوندن چه برسه مرورو تست -
@Alzahra-Daftar بفرمایین
-
@Alzahra-Daftar نه زیاد
در حد ترجمه اونم با رد گزینه و تکنیکای واعظی -
@Alzahra-Daftar اره به منم ثابت کرده که وقت گیره برا من...وقتیکه به اون بذارمو به فیزیولوژی بذارم تستاشو زدم کامل.
علاقه ای بهش ندارم از وقتی هم که شروکردم اصلا شروعش نکردم برا خوندن چه برسه مرورو تست -
@Alzahra-Daftar بخدا انقد فشرده شده که نمیرسم همینارو بخونم تمومکنم..ولی اگه خوب باشه چرا که نه...آدم چنتا چیز یاد میگیره دیگه
-
@Alzahra-Daftar بخدا انقد فشرده شده که نمیرسم همینارو بخونم تمومکنم..ولی اگه خوب باشه چرا که نه...آدم چنتا چیز یاد میگیره دیگه
-
@Mr-Wick
OK
از دو هفته قبل عید تعطیل شده حالا قراره که دوباره شروع شه هروقت شروع شد یه اطلاع میدم خواستی شرکت کن@Alzahra-Daftar کجاس کیه چیه
-
@Mr-Wick
OK
از دو هفته قبل عید تعطیل شده حالا قراره که دوباره شروع شه هروقت شروع شد یه اطلاع میدم خواستی شرکت کن -
عجیب یوقتایی دلت میسوزه از بعضی حرفا
-
-
به هیچکاری نمیکشه حوصلت
سینک خونه شده پر ظرف -
جواب همه کجاییا شده خونه امو
-
-
-