هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
rose77 سلام خوبم
خداروشکر خب چ خبر چرا کسی نیست ؟؟
-
-
صبح امروز کسی گفت به من:
تو چقدر تنهایی ...
گفتمش در پاسخ :
تو چقدر حساسی ...
تن من گر تنهاست...
دل من با دلهاست...
دوستانی دارم
بهتر از برگ درخت
که دعایم گویند و دعاشان گویم...
یادشان دردل من ...
قلبشان منزل من…...
صافى آب مرا يادتو انداخت...رفيق...
تو دلت سبز...
لبت سرخ...
چراغت روشن...
چرخ روزيت هميشه چرخان...
نفست داغ...
تنت گرم...
دعايت با من...
"سهراب سپهری
-
سلام بچه ها
بچه ها واسه فیزیک چی میبینید شما؟
من واسه فیزیک اقای طلوعی میبینم خیلی خوبه ها ولی هیچی از حرفاش یادم نمیمونه اصلا دیروز ازمون سنجش دادم نتونستم حرکت هارو حل کنم -
سلام بچه ها
بچه ها واسه فیزیک چی میبینید شما؟
من واسه فیزیک اقای طلوعی میبینم خیلی خوبه ها ولی هیچی از حرفاش یادم نمیمونه اصلا دیروز ازمون سنجش دادم نتونستم حرکت هارو حل کنم@mohandes اقای غفارلو هم خیلی خوبن
-
@mohandes اقای غفارلو هم خیلی خوبن
@nila-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
م خیلی
اقای غفارلو ماله آلاس؟
راستش میخوام بدونم اقای کازرانیان چجوریه
-
@nila-khanom در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
م خیلی
اقای غفارلو ماله آلاس؟
راستش میخوام بدونم اقای کازرانیان چجوریه
@mohandes اقای غفارلو برای قلم چیه ولی عالی توضیح میده حرکتو مث اب خوردن من ازشون یاد گرفتم
-
@mohandes اقای غفارلو برای قلم چیه ولی عالی توضیح میده حرکتو مث اب خوردن من ازشون یاد گرفتم
@nila-khanom اوه. من عاشق حرکت شناسی ام یعنی از بچگی دوست داشتم بلد باشم چجوری با چه سرعتی و...
ولی دیروز تو ازمون هیچی نزدم با اینکه کل فیلم های اای طلوعی رو دیده بودمو تست نشرالگو زده بودم -
_MILAD_ عه عه چادر سرم نی
-
نفرمایید ... دم در خوبه
سخنی از دیوی
-
@nila-khanom اوه. من عاشق حرکت شناسی ام یعنی از بچگی دوست داشتم بلد باشم چجوری با چه سرعتی و...
ولی دیروز تو ازمون هیچی نزدم با اینکه کل فیلم های اای طلوعی رو دیده بودمو تست نشرالگو زده بودم@mohandes غفارلو واقعا عالیه نکته هایی که میگه رو حفظ باشی لازم نی رو تست فک کنی سریع فرمولا لازم براش یادت میاد
-
_MILAD_ عه عه چادر سرم نی
-
@nila-khanom
هر وقت من اومدم اینجا گفتم یالله همه گفتن یا روسری سرم نیست یا چادر خب آمادگی داشته باشید دیگه
-
@nila-khanom
هر وقت من اومدم اینجا گفتم یالله همه گفتن یا روسری سرم نیست یا چادر خب آمادگی داشته باشید دیگه
_MILAD_ خب یهو میای حاج اقا