دیالوگ های ماندگار
-
@mr-fantastic
مارمولک+lizard
-
+lizard
+از آسمون سنگ بیاد...
-حتی اگه جنگ بشه
+دل من تورو میخواد
-میدونی حقشه.... -
+از آسمون سنگ بیاد...
-حتی اگه جنگ بشه
+دل من تورو میخواد
-میدونی حقشه....نشسته ام ب در نگاه میکنم
دری که اه میکشد
تو از کدام راه میوزی
خیال دیدنت چه دلپذیر بود
جوانی ام در این امید پیر شد
نیامدی و دیر شد -
Fa D در
دیالوگ های ماندگار
گفته است:
بعضی وقت ها زندگی اینطوریه!
آرزوی یه تک شاخ میکنیم...
و یه بز گیرمون میادDespicable me 3
دقیقا امروز دیدمش
اگنس:
ولی این بهترین بز دنیاس،نیگاش کن..دلم میخواد بچچچلونمش -
پير شدن به کوهنوردی شباهت دارد:
هرقدر بالاتر میروی نیرویت کمتر میشود،
اما اُفق دیدت وسیع تر میگردداینگمار برگمان
-
آدما در آخرین لحظات عمرشون خود واقعیشون رو میبینن.
اینکه، آدم، خودش و کل این غم و غصههاش،
هیچی بهجز یه تصور احمقانه و بیخود نبوده.
اینکه میتونستی خیلیراحت بیخیال بشی.
میفهمی که لازم نبوده دودستی به همهچیز بچسبی.
که کل زندگیت،
هر چی حس عشق و تنفر داشتی،
تمام خاطراتت، درد و رنجهات،
همهشون یک چیز بودن...
همهشون رویا بودن.
رویایی که در اتاق قفلشدهی ذهن نگه داشتی.
رویای آدم بودن، هویت داشتن...True Detective
Rustin cohel -
تو سریال "After Life" ریکی جرویز میگه دلم میخواد بمیرم تا پیش زنم باشم، یکی بهش میگه تو که اعتقادی به اون دنیا نداری و میگی بعد مرگ هیچیه،
ریکی میگه ترجیح میدم توی هیچجا با اون باشم تا اینکه اینجا باشم و اون نباشه@Ali-Valicheki تونی🥺
-
277603742_512635587196059_2059214223666084744_n.mp4
دیدم بخوام بنویسم حکم ادا نمیشه خودشو آوردم
️
🤌
kneel only to god
-
گریس: تو فکر می کنی
من یه فاحشه ام!
تامی: همه ی ما فاحشه ایم گریس،
هر کدوم از ما بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم، یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت شو.
#پیکی_بلایندرز -
حس تنفرم از فیلمای ایرانی رو این دیالوگ واقعا جوکر مدلی میتونست بشوره و ببره واقعا محشر بود این تیکه از اون فیلم نامه...چقد ناب بود...چقد خوب ادا کرده به زبون فارسی اون حس زمخت و اصلا منزوی و نمیتونم بیانش کنم...اون حس ناامیدی روووو
فقط همین رضا طالب!
«تصمیم گرفتم خودم رو از این زندگی خلاص کنم حالا دلیلشم نه به درد شما میخوره نه اینکه من میتونم بگم اگه هم بگم متوجه نمیشی نه اینکه نفهمی میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی ، شما میتونی با من همدردی بکنی ، میتونی بفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی ، میتونی زبونی با من همدردی بکنی ولی حسش نمیتونی بکنی شما رنج خودت رو داری من رنج خودم رو دارم من میفهمم شما چته شما میفهمی من چمه اما حسش نمیتونی بکنی»
این دایالوگ ِفیلم طعم گیلاس طوری به جانم نشسته که سالهاست وقت و بی وقت توی ذهنم مرورش می کنم دائم با خودم می گویم : «ببین تو رنج های خودت را داری و دیگران رنج های خودشان . تو می توانی رنج های دیگران را بفهمی ولی نمی توانی آن طور که آنها حس می کنند حس کنی پس هر دردی برای هر شخصی حامل پژواک ، تعمق و حسی است که تو از درکش عاجزی...پس هیچ وقت کسی را قضاوت نکن یا از او بیزار ، متنفر یا غمگین نباش. فقط قبول کن ذهن ، نظر و حیات درونی آدم ها با هم متفاوت است و ما انسانها باید به تفاوت های یکدیگر احترام بگذاریم . فقط و فقط همین...بفهمیم اینو...واقعا بفهمیم نه اینکه بفهمیم و نفهمیم ینی نفهم باشیم»
طعم گیلاس طوری
-
عباس نرو ........
یه دلیل واسه موندنم بیاربرنج خیس کردم
-
-2147483648_-229466.mp4
شما رو با جادوی هانس زیمر تنها میذارم...
موسیقی متن فیلم Interstellar -
IMG_20220409_055813_742.mp4
باز هم جادوی هانس زیمر...
The last samurai
-
If you aim at nothing, you hit nothing
اگه هیچ چیز رو هدف نگیری ، به چیزی هم نمیزنی.️ Chang-chi and the legend of the ten rings
-