هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to Infinitie. A on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Infinitie. A ب چالش بکشم؟پول نمیتونه مستقل دلیل باشه,,,اینجا دلیل اصلی تر رفاه گرایی ذاتی انسانه!حالا میتونید ازین زاویه بسطش بدین؟
نه !جمعبندی آخرش برخلاف بدنه طومار خیلی خوب بود -
مهشید حسن زاده 0replied to f.nalist on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farzam-yousefi عه وا آدم!سلام
-
زیرابی گرام,سلاملکوم
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 با منی؟
سلام
خوبی؟ -
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari بله کاملاخوبم خوبی؟
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خداروشکر که خوبی
الحمدالله که خوبی
من که کاملا رو بازی میکنم -
بیا با من مدارا کن
که من مجنوووونم و مستمممم
.
پ.ن..اینو ابتدایی گوش میدادم,,چیبود یهو اومد تو ذهنم -
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari آرهههه,فعلا که با قلاب زیرابی اومدی رو آب
چخبرا خداقوت راستی -
Gharibe Gomnamreplied to officer k on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Ali-Valicheki
طنین -
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 همه چیو تکذیب میکنم
سلامتی خبر اینکه امروز کلا کاری نتونستم انجام بدم
مرسی ازت -
شب بخیر
-
Gharibe Gomnamreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
تو مدرسه یه تست فیزیک بردم نیم ساعت زنگ زیستم گرفتیم کلی بحث کردیم به جواب نرسیدیم -
مهشید حسن زاده 0replied to Gharibe Gomnam on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Gharibe Gomnam همون مفید بوده,لااقل فسفراتونو بکار گرفتین
-
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari دوشنبه از رگ گردن بت نزدیک ترهبنر میکنم انصافا
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 حالا حتما باید یاداوری کنی؟
ولی نه جدی تمام تلاشمو میذارم وسط به امیدخدا -
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari اختیار داری!کارمه!
-
Sachlireplied to مهشید حسن زاده 0 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 خسته نباشی واقعا داری به نحوه احسن بهش عمل میکنی
-
مهشید حسن زاده 0replied to Sachli on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@roghayeh-eftekhari خواهش میکنم
-
Alireza Varamanzarreplied to maryam111 on ۱۷ فروردین ۱۴۰۱، ۹:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 خوبم مرسی
بله
شما خوبین؟
314830/1000113