هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@m-naghavi 
 گفتم که چند بار تا حالا بهم گفته  Narges Azadmanesh خب پس کمتر کرم بریز   
- 
Narges Azadmanesh در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 بکنه
 خودش ضرر کرده نه من
 من کسی رو از دست میدم که دوستش دارم ولی اون کسی رو از دست میده که دوستش داره  چقد جملاتت سنگین بود  
 اجازه میدی یادداشت کنم؟  ️ ️ @Miss-Joker 
 خواهش میکنم
 بفرمایید ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️ ️    
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 لایک نکم محدودیت داره بیشتراز ۲۰ تا کنی دیگه نمیتونی لایک کنی وا 
 جدیده  
 عا حواسم هست. دیگه لایک نمیکنم
 فقد دیسلایک  @Miss-Joker 
 من دیگه مثبتام تموم شده به نشانهٔ دوستی دیسلایک میزنم   
- 
شبیه این مجنونا و شیداها که یه گوشه نشسته با کسی کاری نداره وسط بحث یه شعری میگم کسیم توجه نمیکنه  @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شبیه این مجنونا و شیداها که یه گوشه نشسته با کسی کاری نداره وسط بحث یه شعری میگم کسیم توجه نمیکنه  ولی من آخرین لایکم رو برای شعرتون استفاده کردم  
- 
Narges Azadmanesh خب پس کمتر کرم بریز   @m-naghavi 
 نمیشه آخه     
- 
Gharibe Gomnam خداییش این mbtiعه اگر درست بدیش خیلی حقه من اصن اولین بار که دادم بعد داشتم تو کانالش راجب تایپم میخوندم همینجوری برگام میریخت     @m-naghavi 
 من خیلی دادم نصفش اشتباه دراومد  
 بعد مثلا نصف از این شخصیت بود نصف ازاون نصف از اون یکی 
- 
@danial-hosseiny خوشحالم که منظورمو فهمیدی    خانومِ_دوست_داشتنی 
 آخه حداقل سه دقیقه گیج بودم سر پیام. داشتم میگفتم خدایا. چی میگه     ️ ️
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: اهل کام و ناز را در کوی رندی راه نیست/رهروی باید، جهان سوزی نه خامی بی غمی بح 
 سلام
 چطورین؟آسِمان آبی سلام، ممنون : ) 
 شما خوبی؟ دانشگاه حضوری شده خوش میگذره یا غیرحضوری راضی بودین ? ?
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: چرا نمیتونین لایک کنین؟!  من میتونم که من میتونم که#گودرت_بینهایت 
- 
آهنگی که دارم گوش میدم 
 با شرایطی که برای اختصاصیای آزمونم پیش اومده
 قابلیت اینو دارن که منو گریه بندازن ://
 عمومیام که ماشاءلله قصد تکون خوردن ندارن 
- 
@Miss-Joker 
 من دیگه مثبتام تموم شده به نشانهٔ دوستی دیسلایک میزنم   @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 من دیگه مثبتام تموم شده به نشانهٔ دوستی دیسلایک میزنم   دیسلایک محدودیت نداره؟  
- 
@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: شبیه این مجنونا و شیداها که یه گوشه نشسته با کسی کاری نداره وسط بحث یه شعری میگم کسیم توجه نمیکنه  ولی من آخرین لایکم رو برای شعرتون استفاده کردم  @D-fateme-r  ممنونم ممنونمآخریش؟ مگه کوپن داره  
- 
@m-naghavi 
 من خیلی دادم نصفش اشتباه دراومد  
 بعد مثلا نصف از این شخصیت بود نصف ازاون نصف از اون یکی Gharibe Gomnam چی بگم والا   
- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 آخه حداقل سه دقیقه گیج بودم سر پیام. داشتم میگفتم خدایا. چی میگه     ️ ️@danial-hosseiny اونم تو فضای عمومی    
 اصلا به بحث قبلش نمیخورد   
 بعد که تو گفتی فهمیدم منظورش چی بوده 
- 
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker 
 من دیگه مثبتام تموم شده به نشانهٔ دوستی دیسلایک میزنم   دیسلایک محدودیت نداره؟  @D-fateme-r 
 چرا. اونم سه تاس. باید دقیق و به جا استفاده کنید  
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r به ببین کی اینجاست 
 سلاممم خوبی؟سلام عزیزم 
 چرا سالی یه بار واتساپ رو چک میکنی فدای تو بشم؟ 
- 
@m-naghavi 
 خود عبارتش از اون عبارتا بود 
- 
Gharibe Gomnam چی بگم والا   @m-naghavi 
 بعد خیلی مواقع اصلا علایقم با این تست ها جور درنمیاد  این خیلی بده این خیلی بده
- 
@D-fateme-r  ممنونم ممنونمآخریش؟ مگه کوپن داره  @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r  ممنونم ممنونمآخریش؟ مگه کوپن داره  آره 20 تا  

|
 |

شعردانه
شعردانه