هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 اینا همهش حساب شدهس.@danial-hosseiny ++ 
- 
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r 
 هاع. کم کم میان میگن بیست تا پیام در روز حرفم نباشه.هیچ بعید نیست  @D-fateme-r دیسلایک برای تو       
- 
@m-naghavi 
 بعد خیلی مواقع اصلا علایقم با این تست ها جور درنمیاد  این خیلی بده این خیلی بدهGharibe Gomnam خب شاید اشتباه دادی یا آزمونه معتبر نبوده  
- 
@D-fateme-r ممنونم 
 به قول یکی دیگه خوبم نباشیم باید خوب باشیم @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r ممنونم 
 به قول یکی دیگه خوبم نباشیم باید خوب باشیم انتخاب دیگه ای نیست در واقع  
- 
Gharibe Gomnam خب شاید اشتباه دادی یا آزمونه معتبر نبوده  @m-naghavi 
 نه معتبر که بوده
 منم قشنگ فکر کردم سر هرکدوم 
- 
الان هیچکس جز من درگیر آزمونش نیست :// ؟؟؟ 
- 
اون عزیزی که یهو وارد میشه و توان مثبت دادن داره، اون سه هیچ از ما جلوتره  
 بعد مثبتاش تموم میشه دوباره میاد میشینه بین خودمون.
- 
@D-fateme-r 
   من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r 
   من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه حالا من باهاش همکاری می کنم نمیتونم چیزی بگم، تو چرا بلاکش نمی کنی؟  
- 
الان هیچکس جز من درگیر آزمونش نیست :// ؟؟؟ خانومِ_دوست_داشتنی 
 چرا منم درگیر آزمونشم.
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r 
 این کلا همینه از واتس بهش پیام میدم، یه هفته بعد میام تو فروم می گم جان بچه هات سین کن  
- 
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r 
   من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه من هرجا بهش پیام میدم دوهفته بعد میبینه حالا من باهاش همکاری می کنم نمیتونم چیزی بگم، تو چرا بلاکش نمی کنی؟  @D-fateme-r 
   حیــــــــــف که پام گیره حـــــیـــــف حیــــــــــف که پام گیره حـــــیـــــف
 دستم بسته است
- 
@D-fateme-r دیسلایک برای تو       @danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r دیسلایک برای تو       تو سیزن بعدی احتمالا از خخخخخخخ به جای ایموجی خنده استفاده کنیم  
- 
خانومِ_دوست_داشتنی 
 چرا منم درگیر آزمونشم.@danial-hosseiny آزمون کی؟؟ 
- 
الان هیچکس جز من درگیر آزمونش نیست :// ؟؟؟ خانومِ_دوست_داشتنی من یه نگاه انداختم بستم صفحه رو  
 آزمونای جامع مهم ترن
- 
خانومِ_دوست_داشتنی من یه نگاه انداختم بستم صفحه رو  
 آزمونای جامع مهم ترن@Amir-Bernousi مگه دانشجو نبودی ؟؟ 
- 
@roghayeh-eftekhari سلام 
 ممنون شما خوبین؟ درسا خوب پیش میره؟
- 
@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r دیسلایک برای تو       تو سیزن بعدی احتمالا از خخخخخخخ به جای ایموجی خنده استفاده کنیم  @D-fateme-r 

احتمالا محدودیت گفتار میاد.
 100 تا حرف با نقطه توی روز. 
- 
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @D-fateme-r خوبیش به همینه دیگه من دست نیافتنی ترم    روزی که یازدهم تموم شه، یه هفته بلاکت می کنم دلم خنک شه  
- 
خدمتتون عارض شم داشتم امتحان میکردم ببینم 6 تا چجوریه، بعد دیدم درسته لایکا رو پس گرفتم  
- 
بابااااا 
 من این برام خیلی مهم بود :///
 اختصاصیا که سفید موندن هیچی وارد نشده
 عمومیام که ثابتن ://
 چه خبره خوووو

|
 |