هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0
سلام بر شما@sania-Andiravan وعلیکم
حالابرو سردرسات خداحافظت
-
@yasin-sheibak دوباره گفت چرا
@yasin-sheibak بهش گفتم بعد این چن وقت فهمیدم وابسته شدن فقط برای ادمای ضعیفه تورو قوی نمیکنه فقط یک حرکت کوچیک ضعیفه ضعیفت میکنه
-
@sania-Andiravan وعلیکم
حالابرو سردرسات خداحافظت
مهشید حسن زاده 0
اینجوری نگو باباخوبی حالا؟
-
@yasin-sheibak بهش گفتم بعد این چن وقت فهمیدم وابسته شدن فقط برای ادمای ضعیفه تورو قوی نمیکنه فقط یک حرکت کوچیک ضعیفه ضعیفت میکنه
@yasin-sheibak دقیقا امشب همون شبیه که به این موضوع پی بردم
-
@yasin-sheibak دقیقا امشب همون شبیه که به این موضوع پی بردم
@yasin-sheibak حتی صمیمی ترین دوست هات هم به وقتش میزارن میرن حالا چ مجازی چ واقعی
-
@yasin-sheibak حتی صمیمی ترین دوست هات هم به وقتش میزارن میرن حالا چ مجازی چ واقعی
@yasin-sheibak امشب بقدری حالم بده که نصف کلاس درسمو نفهمیدم
-
مهشید حسن زاده 0
اینجوری نگو باباخوبی حالا؟
@sania-Andiravan من خوبم شماچطوری
جا داش بخاطر حرکت زشتت بات قهرکنم
ولی چون کنکوری ای و عاشق پروف و بک گراندتم و بسیار دلرحم و خانوم و متین و بخشندم میبخشمت -
@yasin-sheibak امشب بقدری حالم بده که نصف کلاس درسمو نفهمیدم
@yasin-sheibak امشب همون شبیه که فقط به تو نیاز دارم تویی که چهار سال فکرت هست ولی خودت نه!
-
@yasin-sheibak امشب همون شبیه که فقط به تو نیاز دارم تویی که چهار سال فکرت هست ولی خودت نه!
@yasin-sheibak امشب بدترین شب بود برام برای شمارو نمیدونم
-
@yasin-sheibak امشب بدترین شب بود برام برای شمارو نمیدونم
@yasin-sheibak میگه چرا میخندی نمیدونه وقتی یکی از گریه کردن ناتوان میشه میخنده!
-
ولی چون کنکوری ای و عاشق پروف و بک گراندتم و بسیار دلرحم و خانوم و متین و بخشندم میبخشمتمهشید حسن زاده 0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی چون کنکوری ای و عاشق پروف و بک گراندتم و بسیار دلرحم و خانوم و متین و بخشندم میبخشمتخوبم عزیزم قربونت
این کارو نکن قلبم می گیرهبزرگواری شما
-
@yasin-sheibak میگه چرا میخندی نمیدونه وقتی یکی از گریه کردن ناتوان میشه میخنده!
@yasin-sheibak نمیدونم کی میخوام ادم بشم
-
حالتو که نپرسیم وقتی معلومه,,,چ کنیم خوب شی
-
@yasin-sheibak نمیدونم کی میخوام ادم بشم
@yasin-sheibak شایدم حق با شماست شاید نه صد در صد حق با شماست فراموش کردن هم حق باشماست فراموش کردن هرچی بینمون بود باحاله نه؟؟ با دو کلمه فراموش کن همه چی تموم میشه باحال نیست؟
-
-
حالتو که نپرسیم وقتی معلومه,,,چ کنیم خوب شی
مهشید حسن زاده 0 من که خودمم نمیدونم چ کنم شما ک عذرتون موجه
-
@سجاد-ذوالفقاری نمیزارم سجاد حداقل جوری نمیزارم که...
-
@yasin-sheibak شایدم حق با شماست شاید نه صد در صد حق با شماست فراموش کردن هم حق باشماست فراموش کردن هرچی بینمون بود باحاله نه؟؟ با دو کلمه فراموش کن همه چی تموم میشه باحال نیست؟
@yasin-sheibak نمیدونم برم از اینجا برا فراموش کردن بمونم چیکار کنم رو موندم کمک نیاز دارم ولی کسی نمیتونه!
-
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هرکاریی هم کنی آخرین مرحله از عمرت این کارو با بقیه میکنه
-