هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تا ایا میدانستید بعدی شما را به خدای بزرگ میسپارم
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
جغدی وار های عزیز کجایین ؟
-
جغدی وار های عزیز کجایین ؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
آیا میدانستید ؟
arthur morganاسمش مژگان نیس و یک پسرع
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFarideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آیا میدانستید ؟
arthur morganاسمش مژگان نیس و یک پسرع
اره
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هعی تف تواین زندگی
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Zahraii چرا هر وقت میای از زندگی شاکی هستی ؟
-
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاکی نیسم
راضیم نیسم -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
شاکی نیسم
راضیم نیسمنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii قانع کننده بود اما نبود !!!
-
شاکی نیسم
راضیم نیسمنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii یک حس بی حالی و گیجی ؟ ن خوشحالی ن بد حال ؟
-
@Zahra-Zahraii قانع کننده بود اما نبود !!!
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii قانع کننده بود اما نبود !!!
زندگی بااین پارادوکساش قشنگ -
@Zahra-Zahraii یک حس بی حالی و گیجی ؟ ن خوشحالی ن بد حال ؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اهوم خنثی
-
اهوم خنثی
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii و اینم اضافه کنم === خوابیدن رو خیلی ترجیح میدی به این حالت درسته ؟
-
@Zahra-Zahraii و اینم اضافه کنم === خوابیدن رو خیلی ترجیح میدی به این حالت درسته ؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii و اینم اضافه کنم === خوابیدن رو خیلی ترجیح میدی به این حالت درسته ؟
هومممممممم
-
هومممممممم
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii
حس بسیار مزخرفیه . از درس که هیچ از زندگی ادمو میندازه
-
@Zahra-Zahraii
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
خیلییی
خدا نصیب دشمنمم نکنه -
@Zahra-Zahraii
خیلییی
خدا نصیب دشمنمم نکنهنوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii راه حل هایی براش تو استین دارم . بگم ؟
-
@Zahra-Zahraii راه حل هایی براش تو استین دارم . بگم ؟
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
هوم
-
هوم
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii ببین تقریبا حدسم اینه از وقتی تفریح هامون رو بخاطر کنکور کم کردیم به این مشکل برخوردیم . و تو رویا خیلی میریم به شخصه قبل خواب اهنگ میزارم و به اینده بعد کنکورم و کار هام فکر میکنم . !!! همین باعث تنبلیم شده یک چند ماهی . راهی که پیش گرفتم این بوده که یک شل کاپوچینو گرفتم گذاشتم تو کمدم . روزی یا یک روز در میون در اوج خستگی یکی میخورم . و به طور معجزه اسایی 70 درصد این حس از بین میره . یک قرص کافئین هم گرفتم که صبح بیدار میشم یکی میندازم بالا . و روال میشم . جدای از این ها به نظرم فیلم انگیزشی از شغل و یا هدف ایندت تو سیستمت بزار . حس کسالت گرفتی بپر بزارش تا حال بیای . یا اینکه یک اهنگ بسیار عالی بزار . این ها خلاصت نمیکنه از کسالت ولی تا حدود خیلی زیادی کمک میکنه از بدنت بره بیرون .
-
هوم
نوشتهشده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Zahra-Zahraii چیزهایی که جلو چشم هستن رو عوض کن به چیز هایی که باعث خوشحالیت میشه . مثلا من امضای خودمو تو الاخونه عوض کردم و هر ووقت این رو میخونم دلم حس خوبی میگیره . پروفایلم قبلا غمگین بود عوضش کردم . بک گراند سیستم رو عوض کردم . تا حدود زیادی تاثیر مثبتی گذاشته
-
مجتبی ازاد موود مووودد مووووووددد اه