هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii راه حل هایی براش تو استین دارم . بگم ؟
هوم
@Zahra-Zahraii ببین تقریبا حدسم اینه از وقتی تفریح هامون رو بخاطر کنکور کم کردیم به این مشکل برخوردیم . و تو رویا خیلی میریم به شخصه قبل خواب اهنگ میزارم و به اینده بعد کنکورم و کار هام فکر میکنم . !!! همین باعث تنبلیم شده یک چند ماهی . راهی که پیش گرفتم این بوده که یک شل کاپوچینو گرفتم گذاشتم تو کمدم . روزی یا یک روز در میون در اوج خستگی یکی میخورم . و به طور معجزه اسایی 70 درصد این حس از بین میره . یک قرص کافئین هم گرفتم که صبح بیدار میشم یکی میندازم بالا . و روال میشم . جدای از این ها به نظرم فیلم انگیزشی از شغل و یا هدف ایندت تو سیستمت بزار . حس کسالت گرفتی بپر بزارش تا حال بیای . یا اینکه یک اهنگ بسیار عالی بزار . این ها خلاصت نمیکنه از کسالت ولی تا حدود خیلی زیادی کمک میکنه از بدنت بره بیرون .
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii راه حل هایی براش تو استین دارم . بگم ؟
هوم
@Zahra-Zahraii چیزهایی که جلو چشم هستن رو عوض کن به چیز هایی که باعث خوشحالیت میشه . مثلا من امضای خودمو تو الاخونه عوض کردم و هر ووقت این رو میخونم دلم حس خوبی میگیره . پروفایلم قبلا غمگین بود عوضش کردم . بک گراند سیستم رو عوض کردم . تا حدود زیادی تاثیر مثبتی گذاشته
-
@Zahra-Zahraii یک حس بی حالی و گیجی ؟ ن خوشحالی ن بد حال ؟
مجتبی ازاد موود مووودد مووووووددد اه
-
@m-naghavi سلام . خوش اومدی به تودلی
-
@m-naghavi دم کنکور که برسی مفهمی سال پیش تازه حس و حالت خیلی بهتر بوده قدرشو ندونستی
-
@m-naghavi تازه اومدی تودلی یا قدیمی هستی من دارم اشتب میزنم ؟
-
Farideh Khangah در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
آیا میدانستید ؟
arthur morganاسمش مژگان نیس و یک پسرع
اره
@Zahra-Zahraii سلام ابجی خوبی
-
والا انصاف نیس بخدا پنج روز رو بری مدرسه دو روز تعطیل باشی
-
والا انصاف نیس بخدا پنج روز رو بری مدرسه دو روز تعطیل باشی
Farideh Khangah والا انصاف نیست دوسال تو خونه بخوری بخوابی الان دو ماه بری مدرسه .
-
Farideh Khangah والا انصاف نیست دوسال تو خونه بخوری بخوابی الان دو ماه بری مدرسه .
مجتبی ازاد بخدا میشد چند بار این پست رو مثبت میدادم
-
مجتبی ازاد بخدا میشد چند بار این پست رو مثبت میدادم
@دختر-بهار همین حرفت کلی لایک همراه داشت برام
-
مجتبی ازاد
الان میخوان پدر ما رو در بیارن
-
۰۶:۰۶
-
مجتبی ازاد
الان میخوان پدر ما رو در بیارن
Farideh Khangah ها پس چی ؟ پدرشون رو در اوردی با خونه تیمی هات با دوستات سر امتحانات .... دیگه خودمونیم ... :*)
-
حالا هم شل کنید برید مدرسه و از امتحانات و موفق باشید پایین برگه لذت کافی و وافی رو ببرید
-
خواب راحت از دستشون نداریم
-
حالا هم شل کنید برید مدرسه و از امتحانات و موفق باشید پایین برگه لذت کافی و وافی رو ببرید
یک پوستی ازتون بکنن که اون سرش ناپیدا
-
یک پوستی ازتون بکنن که اون سرش ناپیدا
-
به استخون رسیده
-
خواب راحت از دستشون نداریم
Farideh Khangah دبیر های محترم و گرامی هم وقتی میدیدن تمام کلاس جواب لوگ 7 رقمی رو به دست اوردن خواب حرومشون میشد.