هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-naghavi
حیف فوتبالی نیستم وگرنه شما به یه کسی که مازندرانیه این حرفو زدین،اونم از شهر خود تیم نساجی😂
حالا ولی 😂
تا جایی که من میدونم و شنیدم نساجی تیم خوبی بوده ولی چند وقتی افت کرد ،دوباره چند سالیه بالا اومده
دیگه اینکه تو بازی ها با تیم های قوی میبازه رو نمیدونم😂@Saghi-Mortazavi یک اعترافی میخوام بکنم . اوایل که اومده بودم میدیدم بچه ها هی ساقی ساقی میکنن منم نمیدونستم اسمته فکر به جاهای دیگه میرفت.حلالم کن🗿😂🗿😂🗿
-
مجتبی ازاد من فقط تو سرور لیام بودم،لیام پین..میومد با فناش حرف میزد هی یادش بخیر آخرشم نوتیصی نشدیم😕😂😂
@m-naghavi زبانت پس خوب بوده ؟
-
@Saghi-Mortazavi یک اعترافی میخوام بکنم . اوایل که اومده بودم میدیدم بچه ها هی ساقی ساقی میکنن منم نمیدونستم اسمته فکر به جاهای دیگه میرفت.حلالم کن🗿😂🗿😂🗿
مجتبی ازاد
وای خدا😂🤣😂
عالی بود😂🤣😂
حلالین شما✋ -
مجتبی ازاد
وای خدا😂🤣😂
عالی بود😂🤣😂
حلالین شما✋@Saghi-Mortazavi نمیدونم یادته یا نه اولین باری که روت ریپ زدم نوشتم . ساقیشون داره جنس خراب میده بهشون . برو جنس خوب بده . بعد مات و گیج ریپ زدی گفتی ها ؟ چی منظورتون رو نفهمیدم.اونجا بود که اسمت رو دیدم . سرمو محکم کوبیدم تو دیوار
-
زنده ای ؟ 😂
-
@Saghi-Mortazavi نمیدونم یادته یا نه اولین باری که روت ریپ زدم نوشتم . ساقیشون داره جنس خراب میده بهشون . برو جنس خوب بده . بعد مات و گیج ریپ زدی گفتی ها ؟ چی منظورتون رو نفهمیدم.اونجا بود که اسمت رو دیدم . سرمو محکم کوبیدم تو دیوار
مجتبی ازاد یه چیزایی یادم میاد😆
اینجور شوخیارو اکثرا اول با اسمم میکنن،ینی عادی بودولی من اصولا خوشم نمیاد
ولی الان که اعتراف کردین که شوخی نبوده و کلا فکرتون یچیز دیگه بود خیلی جالب بود🤣🤣 -
ولی الان که اعتراف کردین که شوخی نبوده و کلا فکرتون یچیز دیگه بود خیلی جالب بود🤣🤣@Saghi-Mortazavi اره شک نکن این رو دلم سنگینی میکرد بار گناهش . اسم قشنگی هم هست و عادت به سخره گرفتن هم ندارم
-
@Saghi-Mortazavi اره شک نکن این رو دلم سنگینی میکرد بار گناهش . اسم قشنگی هم هست و عادت به سخره گرفتن هم ندارم
مجتبی ازاد باید بگم احسنت که این روحیه رو دارین که بیان میکنین و حلالیت می طلبین🙏
متشکرم -
ولی الان که اعتراف کردین که شوخی نبوده و کلا فکرتون یچیز دیگه بود خیلی جالب بود🤣🤣@Saghi-Mortazavi ناراحت هم نباش . 60 درصد ابیات حافظ توشون ساقی و می بکار رفته محبوبیت خاصی داره
-
مجتبی ازاد باید بگم احسنت که این روحیه رو دارین که بیان میکنین و حلالیت می طلبین🙏
متشکرم@Saghi-Mortazavi منطقیه 🗿
-
@m-naghavi
حیف فوتبالی نیستم وگرنه شما به یه کسی که مازندرانیه این حرفو زدین،اونم از شهر خود تیم نساجی😂
حالا ولی 😂
تا جایی که من میدونم و شنیدم نساجی تیم خوبی بوده ولی چند وقتی افت کرد ،دوباره چند سالیه بالا اومده
دیگه اینکه تو بازی ها با تیم های قوی میبازه رو نمیدونم😂@Saghi-Mortazavi جسارتا من قصد توهین ندارم..نساجی این یکی دو فصل اخیر پیشرفت داشته،این درست..ولی بیاید منصفانه قضاوت کنیم نتیجه ای که نساجی تو آسیا میگیره با نتیجه ای که پرسپولیس و استقلال بگیرن یکیه؟هرچند این دو تیمم نتایجشون چندان چنگی به دل نمیزنه😂
-
@Saghi-Mortazavi جسارتا من قصد توهین ندارم..نساجی این یکی دو فصل اخیر پیشرفت داشته،این درست..ولی بیاید منصفانه قضاوت کنیم نتیجه ای که نساجی تو آسیا میگیره با نتیجه ای که پرسپولیس و استقلال بگیرن یکیه؟هرچند این دو تیمم نتایجشون چندان چنگی به دل نمیزنه😂
@m-naghavi سپاهان به نظرم نتیجه بهتری بگیره از این دو تا
-
@Saghi-Mortazavi ناراحت هم نباش . 60 درصد ابیات حافظ توشون ساقی و می بکار رفته محبوبیت خاصی داره
مجتبی ازاد
نه بابا چرا واس حرف بقیه ناراحت باشم😁
بله یکی از زیباییاش همینه🌱 -
@m-naghavi هوووم لیام نمیشناسم . ولی دیسکورد عشق بود عشق . هی چه خلافایی که نکردیم توش 😂 این تازه به دوران رسیده ها با عشقشون میرفتن پیوی تا صبح لایو میدادن که هرکی صبح زود تر بیدار شد اونیکی رو هم بیدار کنه . هی خدا برگردون منو به اون دوران اوجم
مجتبی ازاد لیام یه خوانندس🥲 @sania-Andiravan
ولی اییی نه ما این کارارو نمیکردیم ما فقط فنگرلی بلد بودیم🥲😂😂😂😂 -
@m-naghavi بزار کنکور رو بدم بره . سرورش رو میزنم بالاترین رنک سرور رو رولش رو میدم بهت برو پز بده😂🗿
مجتبی ازاد ای جان😂😂😂😂
-
@Saghi-Mortazavi جسارتا من قصد توهین ندارم..نساجی این یکی دو فصل اخیر پیشرفت داشته،این درست..ولی بیاید منصفانه قضاوت کنیم نتیجه ای که نساجی تو آسیا میگیره با نتیجه ای که پرسپولیس و استقلال بگیرن یکیه؟هرچند این دو تیمم نتایجشون چندان چنگی به دل نمیزنه😂
@m-naghavi توهین که نه قصدم کل کل فوتبالی و اینا بود که میگم من بلدش نیستم 🤣🤣
میتونه درست باشه
چون چندین سالی که نساجی پیشرفت کمتری داشت پرسپولیس و استقلال رو بورس بودن و خیلی پیشرفت کردن احتمال بالاتری داره برای اینکه نتیجه بهتر باشه -
مجتبی ازاد ای جان😂😂😂😂
@m-naghavi نم دونم اگر یکم فعالیت مفیدی داشته باشی تو دیسکورد اسم های پی اف ان یا دکی تیم به گوشت میخوره :)
-
@m-naghavi زبانت پس خوب بوده ؟
مجتبی ازاد زبانم بد نیست در حدی بود که بخوام با خارجیا ارتباط بگیرم حالا این وسطه گوگلم بود کمک میکرد😂😂ولی این خارجیا زیاد جنبه نداشتن بیشتر تو خود فندوم ایران با ایرانیا میپلیکیدیم😂
-
مجتبی ازاد لیام یه خوانندس🥲 @sania-Andiravan
ولی اییی نه ما این کارارو نمیکردیم ما فقط فنگرلی بلد بودیم🥲😂😂😂😂@m-naghavi ایشون هم دیسکوردی بودن >؟
-
@m-naghavi سپاهان به نظرم نتیجه بهتری بگیره از این دو تا
مجتبی ازاد آره والا😂