هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 ببین یادمه اگر این مغز و حافظه یاری کنه یک بار گفتی که خیلی لباس پسرونه دوست داری و عاشق مغازه لباس فروشی پسرونه هستی . حالا فکر کنم این رو تو گفتی .
اگر اینجوری باشه برای پدرت سخت بوده !!! چون پدر های این دوره زمونه بیشتر به دختر نیاز دارن تا پسر . کسی که براشون ناز کنه و هی ازشون درخواست کنه . پسر غرور داره هرچی کم کاستی داره تو دلش میریزه . خب اینم باب دل پدرا نیست . پدرت میبینه دخترای بقیه چجوری ناز میکنن چه خواسته هایی دارن و ... برا همین یک هویی خوشحال شده . حالا هم زین پس مث بچه ادم باش . دختری کن براش . :| ولی خب کار و کاسبی داداشات زین پس میخوابه
مجتبی ازاد
حافظت خوب یاره
آره پسرونه میدوس
ولی نیم ب نیمه
,
حالا درسته پسرونه دوس دارم ولی دخترم هستم, -
مجتبی ازاد حالا نمیدونم این رو تو گفتی یا یکی دیگه .
مجتبی ازاد منم یادم نی اینو اینجا گفته باشم,ولی هرجی هس حقیقتیه ک نمت انکارش کنم
-
مجتبی ازاد
حافظت خوب یاره
آره پسرونه میدوس
ولی نیم ب نیمه
,
حالا درسته پسرونه دوس دارم ولی دخترم هستم,مهشید حسن زاده 0 ببین تو روانشناسی یک موضوعاتی هست در مورد این وضع شما . شما مغزت تمایل به سمت پسرونه داره . و قسمت های مخصوص به دختر ها کم فعال تر هستن . ولی به نظرم با تقلید و انجام دادن کار هایی که هم جنس های خودت میکنن و حتی کمی بیشتر از اون ها میتونی مغزت هم با خودت هماهنگ کنی . داخل تعادل هست که زندگی بیشتر به ادم میچسبه
-
نه کاروکاسبیشون نمیخوابه
مگه من میزارم؟
-
مجتبی ازاد منم یادم نی اینو اینجا گفته باشم,ولی هرجی هس حقیقتیه ک نمت انکارش کنم
مهشید حسن زاده 0 همه شما بعد اینکه از خاطرات مفیدم میگم میگید : یادم نیست اینو کجا گفتم :| اینقدر یعنی ماهی قرمز ؟ اینجور چیزا رو باید به یاد داشته باشی تا توی کل کردن ها و ...قافیه نبرد رو نبازی
-
نه کاروکاسبیشون نمیخوابه
مگه من میزارم؟
مهشید حسن زاده 0 باید بخوابونی :| خیلی خوشم نمیاد بگم ولی وقتی یک خواهر در خانه هست برادر ها باید جیره خوراکی ها و ... رو بسرفن براش .
-
مهشید حسن زاده 0 ببین تو روانشناسی یک موضوعاتی هست در مورد این وضع شما . شما مغزت تمایل به سمت پسرونه داره . و قسمت های مخصوص به دختر ها کم فعال تر هستن . ولی به نظرم با تقلید و انجام دادن کار هایی که هم جنس های خودت میکنن و حتی کمی بیشتر از اون ها میتونی مغزت هم با خودت هماهنگ کنی . داخل تعادل هست که زندگی بیشتر به ادم میچسبه
مجتبی ازاد این آزمونو ک میگی دادم,درصد ساختارذهنیه
میدونم چ وضعیتی دارم
ولی حقیقتی ک هست انتخاب خودم بود نگهدارم این وضعو و بقول خودشون اصلاحش نکنم
بنابراین همچنان اون حالت نیمه به نیمه حدودی رو حفظ کردم
خب مزایایی داره و من کنجکاو و مشتاقم که کشفش کنم!
پس مث الانا ممکنه ناشناخته شم براخودم ولی جالبه درکل
اینم درست کنم برات ببین صرف اینکه اخلاق پسرونه هم دارم بمعنی کمرنگ بودن دختریم نیست
لااقل تو من انقدر نزدیک به همه که میشه گفت آمیختس!پس سهمشون یکسانه
این با اون دسته آدماییکه ذاتا خلاف جنسشون عمل میکنن چ تو پوشش چ تو رفتارو...متفاوته
.
این بهم ریختگی الانم هم بیشتر بابت اینه که فارغ از هرچی ذاتا محکمم,پس اگه رفتار ضعیفی بم دست بده ناراحت میشم -
@yasin-sheibak
3@danial-hosseiny در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@yasin-sheibak
3اصلاح مینمایم:
بیست و سه به روی نه. -
مهشید حسن زاده 0 همه شما بعد اینکه از خاطرات مفیدم میگم میگید : یادم نیست اینو کجا گفتم :| اینقدر یعنی ماهی قرمز ؟ اینجور چیزا رو باید به یاد داشته باشی تا توی کل کردن ها و ...قافیه نبرد رو نبازی
مجتبی ازاد شاید چون این کل انداختنا برام اولویت نیس پس اهمیتیم نمیدم
بجای این وقتمو صرف کشف آدما میکنم,,,این مفیدتروسازنده تره -
مهشید حسن زاده 0 باید بخوابونی :| خیلی خوشم نمیاد بگم ولی وقتی یک خواهر در خانه هست برادر ها باید جیره خوراکی ها و ... رو بسرفن براش .
مجتبی ازاد من از پیرهن مردونه و هودی خوشم میاد
پس میخرمهمونطور ک از پیراهن دخترونه خوشم میاد و میخرم
گفتم که!خیلی .آمیختس
تازشم براخ,دم نخرم برا بابام میخرم -
@دختر-بهار عجیب الان جات خالیه
-
مجتبی ازاد این آزمونو ک میگی دادم,درصد ساختارذهنیه
میدونم چ وضعیتی دارم
ولی حقیقتی ک هست انتخاب خودم بود نگهدارم این وضعو و بقول خودشون اصلاحش نکنم
بنابراین همچنان اون حالت نیمه به نیمه حدودی رو حفظ کردم
خب مزایایی داره و من کنجکاو و مشتاقم که کشفش کنم!
پس مث الانا ممکنه ناشناخته شم براخودم ولی جالبه درکل
اینم درست کنم برات ببین صرف اینکه اخلاق پسرونه هم دارم بمعنی کمرنگ بودن دختریم نیست
لااقل تو من انقدر نزدیک به همه که میشه گفت آمیختس!پس سهمشون یکسانه
این با اون دسته آدماییکه ذاتا خلاف جنسشون عمل میکنن چ تو پوشش چ تو رفتارو...متفاوته
.
این بهم ریختگی الانم هم بیشتر بابت اینه که فارغ از هرچی ذاتا محکمم,پس اگه رفتار ضعیفی بم دست بده ناراحت میشممهشید حسن زاده 0 قانع شدم
-
مجتبی ازاد من از پیرهن مردونه و هودی خوشم میاد
پس میخرمهمونطور ک از پیراهن دخترونه خوشم میاد و میخرم
گفتم که!خیلی .آمیختس
تازشم براخ,دم نخرم برا بابام میخرممهشید حسن زاده 0 منطقیه
-
@Zahra-Zahraii خیر
-
مجتبی ازاد شاید چون این کل انداختنا برام اولویت نیس پس اهمیتیم نمیدم
بجای این وقتمو صرف کشف آدما میکنم,,,این مفیدتروسازنده ترهمهشید حسن زاده 0 برا خیلی ها مهم نیست ولی در عوض برا خیلی ها مهم هست . نمیشه گاهی اوقات کنار وایستاد و نگاه کرد . درک میکنی ؟
-
مهشید حسن زاده 0 برا خیلی ها مهم نیست ولی در عوض برا خیلی ها مهم هست . نمیشه گاهی اوقات کنار وایستاد و نگاه کرد . درک میکنی ؟
مجتبی ازاد موافقم چون جزو شروط لازمه!
ولی
میدونی به چی بیشتر فکر میکنم؟
ب خود خود آدما
فارغ از جنسیت
عقیده
گارد
و...
اینکه خودشون کی هستن و چی دارن
حالا میتونی بگی چرا اینکارو میکنم؟
(میدونم آدماروباداده هایی که توصحبتا بدست میاری آنالیزمیکنی) -
مجتبی ازاد موافقم چون جزو شروط لازمه!
ولی
میدونی به چی بیشتر فکر میکنم؟
ب خود خود آدما
فارغ از جنسیت
عقیده
گارد
و...
اینکه خودشون کی هستن و چی دارن
حالا میتونی بگی چرا اینکارو میکنم؟
(میدونم آدماروباداده هایی که توصحبتا بدست میاری آنالیزمیکنی)مهشید حسن زاده 0 ببین یک توصیه از من به تو
انسان ها رو از فاکتور های مختلفی باید بسنجی . مثلا عقیده و اعتقاد یک نفر تاثیر مستقیمی رو اخلاقش داره !!! . دونستن جنسیت ادم ها تاثر مستقیمی بر نحوه برخورد تو با اون فرد داره . این فاکتور ها عامل های خیلی حیاتی برای شناخت از یک نفر هست . دورشون نریز
-
مهشید حسن زاده 0 ببین یک توصیه از من به تو
انسان ها رو از فاکتور های مختلفی باید بسنجی . مثلا عقیده و اعتقاد یک نفر تاثیر مستقیمی رو اخلاقش داره !!! . دونستن جنسیت ادم ها تاثر مستقیمی بر نحوه برخورد تو با اون فرد داره . این فاکتور ها عامل های خیلی حیاتی برای شناخت از یک نفر هست . دورشون نریز
مجتبی ازاد جواب سوالمو ندادی!
نگفتم دور ریختم!
بیااینجوربگم برات
اینکه من تو یه رشته تحصیل نکنم؛اصلا ب این معنی نیست که بلدش نباشم!!
خب,برگردیم سر نقطه اول
جواب سوالم؟ -
به قید بیشتر توجه نکردی!