هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Sharllot
در جریان هشت سال دفاع مقدس خدمات ارزنده ای به سپاه حق علیه باطل انجام داد
یکی بود sadaf a فکر کنم ایشون خودشون باشن -
@danial-hosseiny کدوم پیام برتر؟!
ظاالم وقتی میدونی کی هسم چرا مپیرسی -
Sharllot مرسی
عالی بید
کیف کردم -
همونطور ک بقیه منو یادشون شد منم بقیه رو یادم شد
-
@danial-hosseiny کدوم پیام برتر؟!
ظاالم وقتی میدونی کی هسم چرا مپیرسیTragic Girl
میخوام ببینم یاد گرفتی حرف بزنی یا نه. -
sina bigdeli
هنوز داری واسه گل های قالی روضه میخونی یا با پلنگ پتو کشتی میگیری؟ -
Sharllot
در جریان هشت سال دفاع مقدس خدمات ارزنده ای به سپاه حق علیه باطل انجام داد
یکی بود sadaf a فکر کنم ایشون خودشون باشن@امیرمسعود-جعفری بله این همین بوده ولی وقتی یه روز فعال کردن ک بتونیم اسممامونو عوض کنیم من عوض کردمش
این اسمو گذاشتم -
@danial-hosseiny اها راس میگی یادم شده اینو
یادش بخیر -
@امیرمسعود-جعفری بله این همین بوده ولی وقتی یه روز فعال کردن ک بتونیم اسممامونو عوض کنیم من عوض کردمش
این اسمو گذاشتمTragic Girl آهان
منم میخواستم عوض کنم قسمت نبود و خداروشکر اون روز عوض نکردم و اون چیزی که مد نظرم بود نذاشتم وگرنه تا دفعه که که اون قابلیت فعال میشد نمیدونستم چجوری باهاش کنار بیام -
Tragic Girl
میخوام ببینم یاد گرفتی حرف بزنی یا نه.@danial-hosseiny من یاد داشتم بقیه بلد نیسن باهام حرف بزنن قشنگ
-
@امیرمسعود-جعفری بله این همین بوده ولی وقتی یه روز فعال کردن ک بتونیم اسممامونو عوض کنیم من عوض کردمش
این اسمو گذاشتم -
@danial-hosseiny من یاد داشتم بقیه بلد نیسن باهام حرف بزنن قشنگ
Tragic Girl آها
-
Tragic Girl آهان
منم میخواستم عوض کنم قسمت نبود و خداروشکر اون روز عوض نکردم و اون چیزی که مد نظرم بود نذاشتم وگرنه تا دفعه که که اون قابلیت فعال میشد نمیدونستم چجوری باهاش کنار بیام@امیرمسعود-جعفری اها خوبه
-
همونطور ک بقیه منو یادشون شد منم بقیه رو یادم شد
Tragic Girl اینو باید ت طلا گگرفت
-
اهاا
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری ایا میدانی زجر دادن انسان روزه دار دوزخ را بر تو واجب میکند ؟ ( من که سر پل صراط ولت نمیکنم )
اره میدونم
@سجاد-ذوالفقاری باید زنگ بزنم بیان ببرنت تو گونی کنن . :| ببندند به درخت به دست یک یکمون چوب بدن تا جا داری تلافی کنیم