-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
استاد امینی
یک کلام ریاضی نه فرمول نه سختی
ریاضی فهمیدن ریاضی درک درست
در وصف شما اینکه من سال اول کنکور اصلا ریاضی خوب نخوندم تا بعد عید که هر کاری کردم ازدر سنامه نشد
ولی امسال از وقتی استارت کنکور زدم دوماه تمام هر روز ریا ضی دیدم و دلام می خواست کل روز همش ریاضی بخونم -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
لطفا جواب منو بدید چرا تدریس آقای امینی راد تو سال سوم کامل نیست؟ با اینکه نوشته اتمام شد؟ -
سلام
لطفا جواب منو بدید چرا تدریس آقای امینی راد تو سال سوم کامل نیست؟ با اینکه نوشته اتمام شد؟ -
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 سال سوم زیست از فصل چهار به بعدش نیست تا یازده
-
نوشتهشده در ۱۴ آبان ۱۳۹۶، ۱۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 ولی بازم ممنون که جوابمو دادین حالا باید از کجا بفهمم؟
-
استاد اقا جانی
سلام بر بهترین استاد شیمی من یه زمانی فک می کردم شیمیم خیلی خوبه
ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست من یک زمانی فک میکردم عاشق شیمیم ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست
شما کسی بودید که تمام معادلات من در مورد درس مورد علاقه ام به هم ریخت واز شما بود که یاد گرفتم شیمی خوندن یعنی چی امیدوارم به پزشکی تهران برسم واسمتون همه جا فریاد بزنم
استاد ناصح زاده
عربی دوستش نداشتم چون دانش اموز زرنگی بودم فقط می خوندم که معدلم بیست باشه
ازدوم دبیرستان یه دبیر که عربی تو دقیقه درس میداد باعث تنفرم در این درس شد تا اینکه
عربی شما رو دیدم الان اگه یه روز عربی نخونم اصلا افسردگی می گیرم
درصد ۷۰ عربی سومم رو بدون زدن تست ترجمه به خاطر ندیدن فیلمش مدیون شما من با شما از زیر صفر به این درصد رسیدم بدون حل یک تست
استاد رحیمی
زیستم خوب بود البته بعد کلی وقت گذاشتن ودرسنامه وتست و.....
اما وقتی اولین فیلم شما رو دیدم وفصل گوارش از روش خوندم هیچ وقت یادم نرفت مثل یه خاطره شیرین وتکرار نشدنی که تو ذهن می مونهنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 به نظرتون اگه از الان بخوای شروع کنی و تدریسشونو ببینی خیلی وقت گیر میشه؟؟
-
janan چون فیزیک وریاضی می بینم زیاد وقت نمی کنم الان اما من چون ریز به ریز حرفاشون می نوبسیم هر فیلم نزدیک یه ساعت میبره گاهی هم کمتر
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 فیزیک از اقای طلوعی میبینین؟؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 حرکت اقای طلوعی خوب نیست؟؟
-
janan ندیدم من همین جوری از استاد کازرانیان دیدم ولی هر دو عالین فرقی نداره بسته دارهبه اینکه با کدوم راحت باشین
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 ممنون عزیزم
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تازه اومدم تو جمع آلایی ها و فقط از دبیر ها شیمی و فیزیک استفاده کردمه و بهترین دبیر ها این دو درس آقای محمد رضا آقا جانی و استاد طلوعی رو میشناسم
-
دکتر رحیمی: آرزومند آرزوهاتونم استاد
مهندس آقاجانی: بی نظیر
دکتر طلوعی: عالی -
دوستان اسم و شهرتون رو هم لطف کنید زیر این پیام ها بنویسید
چون دبیرا برای خودشون به یادگار عکس می گیرند، یا اینکه براشون ارسال میشه و منتشر میشه
این طرح "نازترین جمله" به نظرم طرح قشنگیه اگه موافق باشید
راستی بگم همه ی این پیام ها دونه دونه تو کانال منتشر میشه ( توسط من و alireza_ysf75 )، می خوایم دبیرای شما با دیدن این قدرشناسی شما دلشون شاد بشه
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab
استاد آقاجانی-سوپراستار شیمی کنکور در ایران
آقای رحیمی-واقعا مدرکی که توی پزشکی گرفته حلالش.
آقای طلوعی-مرد خوش لهجه و عاشق فیزیک..با سرعت درس میده و هیچ نکته ای رو از قلم نمیندازه
آقای امینی راد-مثلثات رو باهاش یاد گرفتم..چه یادگرفتنی..طلای ریاضی