هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Zahra-Zahraii منطقیه
-
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
خدایا همونطور که منو سالم افریدی و به مدت 18 سال سپاس گزارتم؛ این بنده های مریضت رو هم شفا بده تا حسودی نکنن. آمین.بیا راضی؟
چقد ادم میتونه ازخودراضی باشه
نخیر ناراضی@Zahra-Zahraii
به نارضایتیت ادامه بده تا بهت بستنی لیوانی بدن. حیف وقتی که برا تو تلف کردم که شاید ادم شی زهی خیال باطلفعلا.
-
@Zahra-Zahraii
به نارضایتیت ادامه بده تا بهت بستنی لیوانی بدن. حیف وقتی که برا تو تلف کردم که شاید ادم شی زهی خیال باطلفعلا.
@First در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii
هع من ادم نمیشم چون فرشتم
فعلن -
سلام بچه ها
واسه این سوال نمیدونم باید تاپیک بزنم یانه
کسایی که گزینه ۲یی هستن...سایت و بانک سوال واسه شما هم بالا نمیاد؟...یا فقط مال من اینطور شده@Ali-Valicheki میاد
-
@Ali-Valicheki خطا آورد
-
کاش این خطا رو فردا میداد
-
@Ali-Valicheki من هم آزمون های مشاورم از اونجاست و مشاورمم دسترسی داره بخاطر همین زیاد ور نمیرم
-
@Ali-Valicheki من هم آزمون های مشاورم از اونجاست و مشاورمم دسترسی داره بخاطر همین زیاد ور نمیرم
-
@Ali-Valicheki
سلام
صبح بخیر من الان امتحان نکردم ولی قبلا برای من چن باری این طور شده بود -
@Ali-Valicheki
سلام
صبح بخیر من الان امتحان نکردم ولی قبلا برای من چن باری این طور شده بود -
@دختر-بهار از بخش تمرینش میتونید استفاده کنید.حتما که نباید آزمون درست کنید.تمرین ثبت نمیشه فقط آخرش درصد و زمان میده و آمار غلط و درستارو
@Ali-Valicheki نمی دونستم چه جالب
ممنونم ازتون -
@Alzahra-Daftar
چن تا راه داری
یک اینکه با یه چی دیگه وارد سایت شی اصطلاحش یادم نمیاد حالا مثلا همیشه با گوگل میرفتی الان کروم برو -
@Ali-Valicheki
دو اینکه اگر رمز عبور و نام کاربری یادته یه دور خروج از اکانت بزن بعد دوباره با همون اطلاعات قبلی دوباره عضو شو
سوم اینکه زنگ بزنی نمایندگی گزینه ی شهرتون تا اونا خودشون رسیدگی کنن
چهارم اینکه یکی از روزایی که قاتی کرده بود سیستم یه یک روزی معطلش بودم هرکار میکردم OK نمیشد