هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فاطمه رفتی!؟  هستم عاطی 
 خوبی؟خوابیدم   
 خوبم با چاشنی سردرد
 تو خوبی!؟  @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فاطمه رفتی!؟  هستم عاطی 
 خوبی؟خوابیدم   
 خوبم با چاشنی سردرد
 تو خوبی!؟   عاا عاا

خوبم مرسی 
 چیخبرا
- 
واااییییی دارم ذوق مررگ میشممم Gharibe Gomnam 
 ای ریحانه بانو تو را چه شده ؟
- 
@Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فاطمه رفتی!؟  هستم عاطی 
 خوبی؟خوابیدم   
 خوبم با چاشنی سردرد
 تو خوبی!؟   عاا عاا

خوبم مرسی 
 چیخبرا0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @Miss-Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: فاطمه رفتی!؟  هستم عاطی 
 خوبی؟خوابیدم   
 خوبم با چاشنی سردرد
 تو خوبی!؟   عاا عاا

خوبم مرسی 
 چیخبراخوبِ خوب!؟  
 سلامتیت تو چخبرا؟
- 
@sania-Andiravan   
- 
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوب خوبه این 3 تا شد 
 یکی اضافه بشه منفی میدمزدی ضربتی سه تا ضربتی نوش کن 
 خدا شماهارو چرا اینقدر حسود آفریده؟
 حسود زنگ آهنی به کدوما منفی دادی  
 بع فیلمه که ندادی هاا ؟ :|بعد به من میگه حسود    ️ ️ خب 
 نه ولی الان ک گفتی میرم بهشون منفی میدم
 صب کنشیم آن یو 
 مال شرق آسیاست amir ahmadi امیر احمدی ۲ ب بازار آمد بشتابید بشتابید  خب ک چی؟ خب ک چی؟وی هَو وان کینگ اند فینیتو     ️ ️     خدا رحم کنه ب اون دنیایی که تو کینگش باشی خدا رحم کنه ب اون دنیایی که تو کینگش باشی 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: 0-0ftm در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: خوب خوبه این 3 تا شد 
 یکی اضافه بشه منفی میدمزدی ضربتی سه تا ضربتی نوش کن 
 خدا شماهارو چرا اینقدر حسود آفریده؟
 حسود زنگ آهنی به کدوما منفی دادی  
 بع فیلمه که ندادی هاا ؟ :|بعد به من میگه حسود    ️ ️ خب 
 نه ولی الان ک گفتی میرم بهشون منفی میدم
 صب کنشیم آن یو 
 مال شرق آسیاست amir ahmadi امیر احمدی ۲ ب بازار آمد بشتابید بشتابید  خب ک چی؟ خب ک چی؟وی هَو وان کینگ اند فینیتو     ️ ️     خدا رحم کنه ب اون دنیایی که تو کینگش باشی خدا رحم کنه ب اون دنیایی که تو کینگش باشی    
- 
@F-Seif-0 یس amir ahmadi دایی پیویم بازه دستات تمیزه ی سر برام بفرس   
- 
یه سوال فردا سنجش هاتون حضوری هست ؟؟؟؟؟ 
- 
amir ahmadi دایی پیویم بازه دستات تمیزه ی سر برام بفرس   سلام 
- 
@F-Seif-0 یس amir ahmadi ععع تو اینجه دری کا  
- 
amir ahmadi ععع تو اینجه دری کا  Alireza Varamanzar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ععع تو اینجه دری کا  من در حد پیش دبستانی بلدم       ️ ️
- 
@حامد-صباحی سلام 
- 
Alireza Varamanzar در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: amir ahmadi ععع تو اینجه دری کا  من در حد پیش دبستانی بلدم       ️ ️amir ahmadi چیسه؟   
 مگ مازنی نیستی؟
- 
@حامد-صباحی سلام 
- 
یعنی یه نفر هم اینجا کنکوری نیست ؟ 
- 
amir ahmadi چیسه؟   
 مگ مازنی نیستی؟Alireza Varamanzar خوزستان  
- 
یعنی یه نفر هم اینجا کنکوری نیست ؟ Elham Hoseni    ️من ️من
- 
یعنی یه نفر هم اینجا کنکوری نیست ؟ Elham Hoseni 
 من...
- 
@kosar-mottaghi نتیجه گیری بخیال کار خوابو بچسب  yasin sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @kosar-mottaghi نتیجه گیری بخیال کار خوابو بچسب  اری اری هیچی بهتر از خواب نیس  

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️