هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First ازخودتون بود؟!
-
-Dr_Ugger-replied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 بلی
-
مهشید حسن زاده 0replied to -Dr_Ugger- on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@First جالب انگیز!
-
سلام آلایی ها
چطورین؟/: -
وسط آزمون تاااا رسید داد زد سرابالا
هررربار بش میگیم میای توسالن وسط آزمونه سکوت کن آخرش بگو
میگه چش این دفه
باز میاد دادمیزنه -
مهشید حسن زاده 0replied to maryam111 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط مهشید حسن زاده 0 انجام شده
maryam111 خسته
آزمون داده
منتظرکارنامه
توچطوریییی -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اووو آزمون بوده امروز
ان شاء الله نتایج درخشان
هیچی منم بیکار میچرخم -
مهشید حسن زاده 0replied to maryam111 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 نمدونم فک کنم بچه هام امروز آزمون داشتن
من جای دیگه آزمون داشتم
آره ان شالله
خوبه که بیکاری گاها -
maryam111 فارغ التحصیلان آلاءreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 کار که زیاد دارم ولی الان ضعف گرفتتم یه گوشه پخش زمین شدم حوصله کارامو ندارم
-
amir ahmadi
🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو -
مهشید حسن زاده 0replied to maryam111 on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
maryam111 عخیییی
عباداتت قبول مریمی -
اخیییی چه زوج مسن سرزنده و باحالی
پارسال همین موقع ازدواج کردن
الان واسه سالگردشون دعوتمون کردن -
و خب الان من احساس عفونت گوش و سرما دارم
و این بدترین احساس واسه یه کنکوری که ۸۱ روز دیگه کنکور داره:_)
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سجاد-ذوالفقاری
نمدونم چرا ب گربه علاقه زیادی دارنچون خیلی قشنگن
-
Miss.Jokerreplied to حبه انگور_ on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حبه انگور_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجا ابرو خودتو حفظ کن لاقل
amir ahmadi
ایشونم با تو بود یه چی بش بگودست شما درد نکنه حقشه
-
Miss.Jokerreplied to amir ahmadi on ۲۶ فروردین ۱۴۰۱، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amir ahmadi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
حبه انگور_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Miss.Joker در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجا ابرو خودتو حفظ کن لاقل
amir ahmadi
ایشونم با تو بود یه چی بش بگودنیا امیرو واسه جنگ با کوچیکا ( Miss.Joker ) نساخته️
کلا دنیا تورو اشتباهی ساخته
مگر برای چرت و پرت گویی! -
ولی واقعا چرا الا نباید یه تیم مشاوره خفن داشته باشه
-
اقا میگن سنجش اسون بوده
انصافن خوشال نشیناااا بترکونین خودتونو
323207/1000113