هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مهشید حسن زاده 0 خف کن😶😂
بچه خوب😂🙂Alireza Varamanzar خف لازم الان تویی😶😂😂
-
Alireza Varamanzar
اون که سر جاشه🔪
رواله،مرسی🌱@Narjes-Hashemi آقا با چاقو شوخی نکنید 😁😂
حله
-
مهشید حسن زاده 0 ببین ببین وقت نکردم 😂خیلی زیاد نوشتم
خواهش میکنم
Alireza Varamanzar واس برم ببینم چ گفتی حالا😂💔
-
@First نه جهت رفتن رو اعصاب یکی دوتا از دوستامه هربار سلام رو میگم سلوم و سلیم در دم پیوی جیغ جیغ میکنن😂😂😂
مهشید حسن زاده 0 اها حله😂😂
-
Alireza Varamanzar خف لازم الان تویی😶😂😂
مهشید حسن زاده 0
🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی
🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی -
@Narjes-Hashemi آقا با چاقو شوخی نکنید 😁😂
حله
Alireza Varamanzar
برای شما نیز متاسفم😂🌱 -
مهشید حسن زاده 0
🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپایی🩴دمپاییAlireza Varamanzar 😐😑😐🚬🔫
پ.ن:مرسیکه نوشتی دمپاییه وگرنه ممکن بود فک کنیم اون بوگاتیه زیرپاته😂😂 -
رنگ چشم های سبزش، درست مثل آن بطریِ سبزی بود که دستنوشته پاره ای را درون موج های دریا حمل میکرد. این چشم کی به جزیره صاحبش میرسد؟
-
Alireza Varamanzar
اوووو,ماشالله!
خیلی وقت کذاشتین تشکر🙏 -
رنگ چشم های سبزش، درست مثل آن بطریِ سبزی بود که دستنوشته پاره ای را درون موج های دریا حمل میکرد. این چشم کی به جزیره صاحبش میرسد؟
@First ازخودتون بود؟!
-
@First ازخودتون بود؟!
مهشید حسن زاده 0 بلی
-
@First جالب انگیز!
-
سلام آلایی ها
چطورین؟/: -
وسط آزمون تاااا رسید داد زد سرابالا😐
هررربار بش میگیم میای توسالن وسط آزمونه سکوت کن آخرش بگو
میگه چش این دفه
باز میاد دادمیزنه😐😕 -
maryam111 خسته
آزمون داده
منتظرکارنامه
توچطوریییی😄 -
maryam111 خسته
آزمون داده
منتظرکارنامه
توچطوریییی😄مهشید حسن زاده 0 اووو آزمون بوده امروز
ان شاء الله نتایج درخشان
هیچی منم بیکار میچرخم😂 -
مهشید حسن زاده 0 اووو آزمون بوده امروز
ان شاء الله نتایج درخشان
هیچی منم بیکار میچرخم😂maryam111 نمدونم فک کنم بچه هام امروز آزمون داشتن
من جای دیگه آزمون داشتم
آره ان شالله
خوبه که بیکاری گاها😂😂 -
maryam111 نمدونم فک کنم بچه هام امروز آزمون داشتن
من جای دیگه آزمون داشتم
آره ان شالله
خوبه که بیکاری گاها😂😂مهشید حسن زاده 0 کار که زیاد دارم ولی الان ضعف گرفتتم یه گوشه پخش زمین شدم حوصله کارامو ندارم😂💔
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
amir ahmadi
وات د فاز ؟🙄🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم
🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلم 🥦 کلمamir ahmadi
🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو🥬کاهو -
مهشید حسن زاده 0 کار که زیاد دارم ولی الان ضعف گرفتتم یه گوشه پخش زمین شدم حوصله کارامو ندارم😂💔
maryam111 عخیییی
عباداتت قبول مریمی🌹💛