هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 هر طور که خودت صلاح میدونی انجام بده...
-
مهشید حسن زاده 0replied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar تو هم خوره ایناییا
فقط اونجا ک میگه دس دس دس -
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اها
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اینقد اینو دوس دارم خیلی باحاله🥳🥳🥳
-
مهشید حسن زاده 0replied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar همینجوری
ب فکر فرو رفتم -
حس میکنم منم دیگه باید جدی جدی جم کنم برمچیزی نمونده دیگه
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
نمیدونم
شاید امروز یا شاید فردا
چیزی بود مگ؟ -
مهشید حسن زاده 0replied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar عااااااا اسا بیه
عاااا حالاشد -
@سمیه-صادقلو خوب بنویس دیگ
مثل همون قضیه آقای حسینی شد که مینویشین آقای حوثینیما همیشه اولیمشماها دوم هستین
-
Alireza Varamanzar ازکی میری؟
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
ثثثهیییههه یعنی صحیحاع نیمه اولی؟
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0
آره اره
اَهوهو هووووو -
@سمیه-صادقلو ثهیه چیه؟
اول بزرگترااول شما
-
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
ثهیهامتحانش مجانیه
-
مهشید حسن زاده 0replied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar نه دیگه حق کله ونگو ادا نکردی
بقول قدیمیا وحرفه ایاش که؛
اَهو هو هو هووووو -
@دختر-بهار
عع جدی؟ -
@سمیه-صادقلو
نه نه اگه کنارت بیام و فالوت کنم هر چی فالوور داشتی همه فرار میکنن ازمخواهیم دید
-
Alireza Varamanzarreplied to مهشید حسن زاده 0 on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مهشید حسن زاده 0 اَی چکه سما هسه؟
هوهو🥳 -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Alireza Varamanzar on ۲۷ فروردین ۱۴۰۱، ۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza Varamanzar
نکشیمون با کلاست
فالو کنی بلاک میشی
پست 676411 از 1000113