هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi نمی دونم حال و حوصله رو به راه نیست
-
@دختر-بهار آخ چی بگم والا منم هر روز از مدرسه میام میخوابم چهار پنج پامیشم بعد گشنمه میگم بذارم برای بعد افطار بعد،بعد افطارم خوابم میگیره میرم میخوابم دوباره روز از نو روزی از نو
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
@دختر-بهار از ته دلم دوست دارم دوباره روبهراه شی🥲
-
@دختر-بهار آخ چی بگم والا منم هر روز از مدرسه میام میخوابم چهار پنج پامیشم بعد گشنمه میگم بذارم برای بعد افطار بعد،بعد افطارم خوابم میگیره میرم میخوابم دوباره روز از نو روزی از نو
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-naghavi سال پیش اینجوری بودم من که هیچی نخوندم و تاوانشم دادم
خوندن بهتره بنظرم:)) -
@دختر-بهار شما دوازدهمی؟
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi عزیزی شما
میشه اسمتون رو بدونم؟ -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi یازدهم
-
@دختر-بهار مریم
-
@دختر-بهار آهاان یلحظه حس کردم اشتباه میکنم گفتم نکنه دوازدهمید
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi خوشبختم
من فکر میکردم پسرید شما -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi یازدهمم
-
@دختر-بهار شما اسمتون چیه؟
وای چرا همه فکر میکنن پسرم -
سلاممممممممممممممممممم بچه ها حالتون خوبه
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@m-naghavi من زهرا
نمی دونم -
یه شرایطی پیش میاد برات که میبینی واقعا کاری نمیتونی بکنی، فقط باید تسلیم خودش بشی و خودتو بسپری بهش
@Amir-Bernousi
چقدر تو دلی من بود -
@farzam-yousefi
سلام شما خوبی؟
تکلیف فیزیک ب سرانجام رسید؟ -
⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارنوشتهشده در ۲۸ فروردین ۱۴۰۱، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط f.nalist انجام شده
@سمیه-صادقلو
من حالم عالیه
اره به خوبی و خوشی تموم شد -
@farzam-yousefi
خوب باشی همیشه
خداروشکر -
@سمیه-صادقلو
-