شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-

چقد حق:I -

والا دیه😐😂 -
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یه چوپانه میره درس میخونه باسواد میشه.
رفیقش بهش میگه تو که باسواد شدی، زندگیت چه فرقی کرد؟
میگه: قبلاً می ایستادم گوسفندامو میشمردم؛الان دراز میکشم، پاهاشونو میشمرم، تقسیم بر چهار میکنم
-
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
یکی از خوبیهای کم بودن موجودی حسابم اینه که
وقتی دارم کارت میکشم، نگران اشتباهی بیشتر زدن صفر نیستم -
این پست پاک شده! -
بچه که بوديم تو مدرسه که ميخواستيم قرآن بخونيم فقط اعوذ بالله من الشيطان رجيمشو مثل عبدالباسط ميخونديم بقيشو مثل حسین تهی ميخوندیم
-
دوستم ۸ سال میگف قراره با فلانی ازدواج کنم
بعدشم میریم کانادا، سال پیش ازدواج کرد سه ماه پیشم رفت کانادا
حالا کافیه من به یکی بگم ناهار قورمه سبزی داریم تا سالیان سال قرمه سبزی نمیبینم -
همیشه دوست داشتم مث این فیلما سرمو بزارم رو شیشه اتوبوس یا مترو و به بیرون خیره شم، ولی شیشه همش مث آبمیوهگیری میلرزه
-

-

-
- بادمجونی؟؟؟
_ نه من هویجم
دو ایرانی در حال استفاده از برنامه شِیریت
- بادمجونی؟؟؟
-
Dr Aryan 0 در شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم گفته است:

آخرین باری که اومدم این تاپیک بهمن بود و الان که وارد شدم از صفحات بهمن برام اورد و این پست .... انگار که سازمان سنجش از همونایی هم که حذف کرده بود پشیمونه :neutral_face::face_with_tears_of_joy:
-

😂 -

-
شماها وقتی ناراحتین غصه میخورین و بی اشتها میشین؟
من وقتی ناراحتم، در حالیکه دارم زرشکپلو با مرغ رو با زیتون پرورده میخورم، اشکامم با کاهوی سالاد پاک میکنم. -
تو حیاط بیمارستان از خستگی نشسته بودم رو زمین و تکیه داده بودم به دیوار؛ منتظر دوستم بودم یه زنه بابچهاش رد شد زد تو سر بچه گفت درست رو بخون مث این بدبخت نشی
-
چشای رفیقم سبز بود یه سری بهش گفتم گیاهخوار شدی چشات سبز شده ؟
یه لبخنده ملیح زد
یادم افتاد چشام قهوه ایه سکوت کردم -
بش میگم چجوری صبح ها ساعت هفت بیدار میشی؟
میگه شبا یازده میخوابم
میگم خب سوال همینه، چجوری میتونی شبا یازده بخوابی؟
میگه صبح ها هفت بلند میشم -