هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
:joy: :joy::joy::joy:
خودتون ناراحت نکنید خدای شمام بزرگه -
:joy: عصبیم کردید والاع این چ وضعشه این چه ماشینیه
اصلا دخترم شما گواهینامه داری که همچین ماشینی خواستی
:joy: ناموسا به بابات میگی ماشین 206 بخر لکسوس میخره ؟ :joy: من تنها ارتقایی که بابام انجام میده بهش گفتم یه خودکار بیک بگیر رفت CANCO گرفت -
:joy: ناموسا به بابات میگی ماشین 206 بخر لکسوس میخره ؟ :joy: من تنها ارتقایی که بابام انجام میده بهش گفتم یه خودکار بیک بگیر رفت CANCO گرفت_MILAD_ بابای توام دیگه آخرین ورژنه :joy::joy::joy:
-
:joy: ناموسا به بابات میگی ماشین 206 بخر لکسوس میخره ؟ :joy: من تنها ارتقایی که بابام انجام میده بهش گفتم یه خودکار بیک بگیر رفت CANCO گرفت -
_MILAD_ حرف بدی نزدم افتخارم باید بکنی به بابات :joy:
-
@zahra-m1999 زهرا تو خودت بدعادتشون دادی که فهمیدن بی پفک سحر نمیشه تو خونتون :joy::joy::joy::joy:
-
@zahra-m1999 زهرا تو خودت بدعادتشون دادی که فهمیدن بی پفک سحر نمیشه تو خونتون :joy::joy::joy::joy:
-
RAHIL_28 :/ افتخار میکنم خب .اینارو شوخی میکنم . وگرنه بابای من در حد توانش چیزی کم نمیذاره .
_MILAD_ همش مزاح بود
نمیدونستم ناراحت میشی:/ -
@dr-sobhan :joy: برای دانشگاه رفتنم مگه ماشین میخرن :joy: من به بابام بگم میگه قاچاقی میفرستم بری برگردی :joy: فقط صندوق عقب اذیت نشی پسرم :joy: ...:joy: من باور کن هنوز یه ماشین هست از اینا که اسباب بازیه میکشی بعد خودش حرکن از اونا هم نخرید بابام :/:joy: داداش اشکم در اومد بذار خاطرات دوچرخه خریدنو بگم :joy: که هنوز دوچرخه هم ندارم .
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-sobhan :joy: برای دانشگاه رفتنم مگه ماشین میخرن :joy: من به بابام بگم میگه قاچاقی میفرستم بری برگردی :joy: فقط صندوق عقب اذیت نشی پسرم :joy: ...:joy: من باور کن هنوز یه ماشین هست از اینا که اسباب بازیه میکشی بعد خودش حرکن از اونا هم نخرید بابام :/:joy: داداش اشکم در اومد بذار خاطرات دوچرخه خریدنو بگم :joy: که هنوز دوچرخه هم ندارم .
این حجم از بدبختی رو از نزدیک ندیده بودم دیگه 😂😂