هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
الان از لایه بالا بیاد پایین طول موج کوتاه تر انرژی بیشتر
از لایه پایین بیاد بالا طول موج بلندتر انرژی بیشتر
🙁خب ببین وقتی الکترون از لایه بالا به پایین میاد اختلاف بین لایه ها اگه هر چقدر بیشتر باشه نوری که داره نشر میشه طول موج کوتاه تری خواهد داشت و در نتیجه انرژی بیشتری خواهد داشت
و وقتی الکترون از لایه پایین به بالا میره هر چقدر اختلاف تراز بین لایه ها بیشتر باشه نوری که داره جذب میشه طول موج کوتاه تری خواهد داشت و در نتیجه انرژی بیشتری خواهد داشت@سمیه-صادقلو
بعد مثلا از لایه ۴ به ۵ طول موج کوتاه تره انرژی هم بیشتره؟ -
HANIYE bh بزن ://😂😂
-
حیف نیستی
من دوستام شده هم بزور میبرم اینجا و دعوتشون میکنم
همچی اناریه
از اینا با اب انار و الوچه بخولیم :)HANIYE bh
🙁🙄 -
@سمیه-صادقلو
بعد مثلا از لایه ۴ به ۵ طول موج کوتاه تره انرژی هم بیشتره؟Gharibe Gomnam
انتقال الکترون از ۴به پنج با کدوم دو لایه مقایسه میکنی؟مثلا تو باید بگی الکترون وقتی از لایه ۴ به ۵ میاد نسبت به لایه چهار به هفت طول موج نوری که داره جذب میکنه بیشتر خواهد بود
چون فاصله ۴ تا ۵ از فاصله ۴ تا ۷ کمتره در نتیجه اختلاف تراز انرژی هم کمتر خواهد بود -
دیگه عکسشو نمیزارم گناه دارید
:)
فقط میخاسم مبین ببینه تو سیاره ما چیا هست -
Gharibe Gomnam
انتقال الکترون از ۴به پنج با کدوم دو لایه مقایسه میکنی؟مثلا تو باید بگی الکترون وقتی از لایه ۴ به ۵ میاد نسبت به لایه چهار به هفت طول موج نوری که داره جذب میکنه بیشتر خواهد بود
چون فاصله ۴ تا ۵ از فاصله ۴ تا ۷ کمتره در نتیجه اختلاف تراز انرژی هم کمتر خواهد بود@سمیه-صادقلو
اهان
بعد اگر بخوایم الکترون از لایه ۵ به ۴ اومدن با ۵ به ۲ اومدن مقایسه کنیم چی میگیم؟ -
این پست پاک شده!
-
الان ناظم محترم میاد و کلی مارو دعوا میکنه😕
-
الان ناظم محترم میاد و کلی مارو دعوا میکنه😕
Gharibe Gomnam چرا
-
Gharibe Gomnam چرا
HANIYE bh
چون اینجا سوال جواب درسی انجام دادیم -
@سمیه-صادقلو
اهان
بعد اگر بخوایم الکترون از لایه ۵ به ۴ اومدن با ۵ به ۲ اومدن مقایسه کنیم چی میگیم؟Gharibe Gomnam در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو
اهان
بعد اگر بخوایم الکترون از لایه ۵ به ۴ اومدن با ۵ به ۲ اومدن مقایسه کنیم چی میگیم؟خوب از ۵ به چهار داره میاد فاصله و تراز انرژی اختلاف کمتری دارند نسبت به ۵ به ۲ پس انرژی نور نشر شده در انتقال الکترون از لایه ۵ به ۴ از انرژی نورنشر شدهدر انتقال الکترون از لایه ۵ به ۲ کمتر خواهد بود پس طول موجش بیشتر خواهد بود
-
@سمیه-صادقلو
اهان
بعد اگر بخوایم الکترون از لایه ۵ به ۴ اومدن با ۵ به ۲ اومدن مقایسه کنیم چی میگیم؟خوب از ۵ به چهار داره میاد فاصله و تراز انرژی اختلاف کمتری دارند نسبت به ۵ به ۲ پس انرژی نور نشر شده در انتقال الکترون از لایه ۵ به ۴ از انرژی نورنشر شدهدر انتقال الکترون از لایه ۵ به ۲ کمتر خواهد بود پس طول موجش بیشتر خواهد بود
@سمیه-صادقلو
پس از ۵ به ۴ طول موج بیشتر و انرژی کمتر نسبت به ۵ به ۲ درسته؟ -
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو
پس از ۵ به ۴ طول موج بیشتر و انرژی کمتر نسبت به ۵ به ۲ درسته؟Gharibe Gomnam یدونه یدونه مقایسه کن
-
@سمیه-صادقلو
پس از ۵ به ۴ طول موج بیشتر و انرژی کمتر نسبت به ۵ به ۲ درسته؟Gharibe Gomnam اره
-
Gharibe Gomnam یدونه یدونه مقایسه کن
HANIYE bh
👌🌹 -
:|||||||||||||||||||
-
Gharibe Gomnam اره
@سمیه-صادقلو
ممنونم سونیا عزیزم😍💙💙💙
کلی لطف کردی💜💜💜💜 -
@سمیه-صادقلو
ممنونم سونیا عزیزم😍💙💙💙
کلی لطف کردی💜💜💜💜Gharibe Gomnam
خواهش میکنم کاری نکردم 🌹🌈سوال اگه داشتی برام بفرستی جواب میدم تو تایپیکات روی سوال خودت مینویسی راستش من خیلی سختمه خط کسیو بخونم😂🥲
از خود کتاب عکس بدی حل میکنم 😅