هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
Gharibe Gomnam
خواهش میکنم کاری نکردمسوال اگه داشتی برام بفرستی جواب میدم تو تایپیکات روی سوال خودت مینویسی راستش من خیلی سختمه خط کسیو بخونم
🥲
از خود کتاب عکس بدی حل میکنم@سمیه-صادقلو
چشم دستت دردنکنه -
Acola عزیزم (:
-
@سمیه-صادقلو
چشم دستت دردنکنهGharibe Gomnam
️
️
️
-
این پست پاک شده!
-
@danial-hosseiny
نه نیاد🥲
جدی ب خدا اصلا خوندنه مثل قبل نیس من قبلا درس میخوندم ذوق میکردم الان اصلا عذاب میکشم انگار لامصب تمومم نمیشهدو هفته ست فصل نوسان و شروع کردم تازه دیروز تستای بخش یک و دو خیلی سبز تموم شده با کلی مشکل
تا کنکور من چجوری قراره جمع بندی کنم
@سمیه-صادقلو
هرچی بیشتر فکر کنی چرا تموم نمیشه، بیشتر طول میکشه...
باور کن! -
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو
باور کن!@danial-hosseiny
فک نکنم؟ -
این پست پاک شده!
-
@سمیه-صادقلو
باور کن!@danial-hosseiny
ی سوال به نظرت آزمون بعدی سنجش و ثبت نام کنم؟از این حال و هوای یکنواختی در میام حس میکنم ولی میترسم آزمون و خراب کنم -
@danial-hosseiny
ی سوال به نظرت آزمون بعدی سنجش و ثبت نام کنم؟از این حال و هوای یکنواختی در میام حس میکنم ولی میترسم آزمون و خراب کنم@سمیه-صادقلو
تو مگه آزمون نمیدی خودت؟ -
@سمیه-صادقلو
تو مگه آزمون نمیدی خودت؟@danial-hosseiny
قلمچی شرکت کردم ولی قلم چی بعد از عید آزمون های خوبی نداره بودجهبندیشم خوب نیست به خاطر همون از آزمون جمع بندی دوازدهم به بعد دیگه قرار نیست شرکت کنم -
مراقب خودتون باشید
سر افطار قابل دونستین به یاد ماهم باشید و دعامون کنید
خدانگهدارتون -
@danial-hosseiny
قلمچی شرکت کردم ولی قلم چی بعد از عید آزمون های خوبی نداره بودجهبندیشم خوب نیست به خاطر همون از آزمون جمع بندی دوازدهم به بعد دیگه قرار نیست شرکت کنمیعنی آزمون قبلی
البته جمع بندیارو میزنم نزدیک کنکور -
@danial-hosseiny
قلمچی شرکت کردم ولی قلم چی بعد از عید آزمون های خوبی نداره بودجهبندیشم خوب نیست به خاطر همون از آزمون جمع بندی دوازدهم به بعد دیگه قرار نیست شرکت کنم@سمیه-صادقلو
اینو یهو از کجا به این نتیجه رسیدی؟ -
@سمیه-صادقلو
اینو یهو از کجا به این نتیجه رسیدی؟@danial-hosseiny
مشاور گف -
الان از لایه بالا بیاد پایین طول موج کوتاه تر انرژی بیشتر
از لایه پایین بیاد بالا طول موج بلندتر انرژی بیشتر
Gharibe Gomnam سلام . ربطی به رفتن و اومدن نداره . هر چقدر فاصله دو لایه که الکترون حرکت میکنه بیشتر انرژی بیشتر نشر یا جذب میشه .
انرژی لایه های بالاتر بیشتره ولی تفاوت انرژی بین لایه های پایین تر بیشتره -
Gharibe Gomnam سلام . ربطی به رفتن و اومدن نداره . هر چقدر فاصله دو لایه که الکترون حرکت میکنه بیشتر انرژی بیشتر نشر یا جذب میشه .
انرژی لایه های بالاتر بیشتره ولی تفاوت انرژی بین لایه های پایین تر بیشترهشهیده sh
ممنونم عزیزم -
خداروشووووکر
با لحن مهران مدیری
-
@danial-hosseiny
قلمچی شرکت کردم ولی قلم چی بعد از عید آزمون های خوبی نداره بودجهبندیشم خوب نیست به خاطر همون از آزمون جمع بندی دوازدهم به بعد دیگه قرار نیست شرکت کنم@سمیه-صادقلو me too
-
@F-Seif-0
اع خب سنجش ثبت نام میکنی؟