هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@sania-Andiravan یک راهنمایی . دوقلو های همسان رو از دستاشون و ناخن هاشون میتونی تشخیص بدی
مجتبی ازاد فرق و تشابه ناهمسان هارو چطور میشه فهمید به غیر از قیافه؟
هم اخلاقی هم رفتاری؟ -
M maryam111 forked this topic on
-
@سمیه-صادقلو من که میدونی ریاضی ام اون انسانی .تفاوت رو احساس کن . هیچ وقت هیچ وقت یک انسانی با یک ریاضی به توافق یا صلح نمیرسه . اینم برای کلام دومت .
باز هم خدارو شکر تنهایی شاید یکی که درکت نمیکنه گیرت میومد :|
مجتبی ازاد
دقیقا همینه اصلا آب انسانیا کم پیش میاد با بقیه تو ی جو برهنامردا درساشون راحتتره🥲
حالا ب ی سریا برنخوره ها همرو نمیگمهوم شاید که نه قطعا اگه بود مویی تو سرش نبود
البته من ب این مهربونی
-
مجتبی ازاد
خو درس تو بهتره یا اون ؟خوبه دعواتون نمیشه نزار حقتو بخوره (حالا همه کم بلدین بزار ی خورده هم من یاد بدم)من تک و تنهام
دو قلو خوبه؟به جز قلت خواهر برادر نداری؟
@سمیه-صادقلو دوقلو شانست بگیره یکی که عقایدش باهات یکی هست گیرت بیاد طلاعه طلا :| ولی ن یکی که مخالفت باشه و روزی تا سه وعده راپورتت رو به پدر مادرت بده نه خوب نیست
-
@سمیه-صادقلو یک خواهر 3 ساله داشتم . 2 سال شب زنده داری کردم گریه هاش رو تحمل کردم اخرش طرفدار جبهه مخالف شد
مجتبی ازاد
ای نا مردحتما تو عصبانی اینا میشی یا اون خوراکی اینا میخره یا پارک اینا میبره یا هم کلا مهربونه؟
-
@سمیه-صادقلو دوقلو شانست بگیره یکی که عقایدش باهات یکی هست گیرت بیاد طلاعه طلا :| ولی ن یکی که مخالفت باشه و روزی تا سه وعده راپورتت رو به پدر مادرت بده نه خوب نیست
مجتبی ازاد
اوه اوه خوبه تو انجمن نیس
خو توهم راپورت اونو بدهوای من بیلاری بوئون وریشدرارما دای دانیشمیم
(یعنی بهتره حرف نزنم دعوا میندازم شما رو)
-
اوهووووووومممممممم
-
هم اخلاقی هم رفتاری؟@Mr-Wick ناهمسان هایی که من دیدم اخلاقشون هم فرق میکنه با هم . هرچی هم شبیه هم باشه توی صحبت یکی پت پت پت میکنه . یکی اروم صحبت میکنه . یکی همیشه پشت قل دیگه قایم میشه این قل بدبخت رو میفرسته وسط . ( مغز متفکر ) ناهمسان دشواری خاصی نیست . اخلاق فرق داره مشل همسانه
-
مجتبی ازاد
@سمیه-صادقلو خیلی شیرینه یهو نصف حرفاتو ترکی میگی
کاش ویس بود -
HANIYE bh
ی بار بیا پی ویس میدم بت -
@Mr-Wick ناهمسان هایی که من دیدم اخلاقشون هم فرق میکنه با هم . هرچی هم شبیه هم باشه توی صحبت یکی پت پت پت میکنه . یکی اروم صحبت میکنه . یکی همیشه پشت قل دیگه قایم میشه این قل بدبخت رو میفرسته وسط . ( مغز متفکر ) ناهمسان دشواری خاصی نیست . اخلاق فرق داره مشل همسانه
مجتبی ازاد اره اونیکه آروم صحبت میکنه پس بدبخت تره؟
-
@Mr-Wick من چرا حس میکنم پروفتون خودتونید
-
HANIYE bh
حس نکن پودرتو عوض کن -
مجتبی ازاد
ای نا مردحتما تو عصبانی اینا میشی یا اون خوراکی اینا میخره یا پارک اینا میبره یا هم کلا مهربونه؟
@سمیه-صادقلو ن من زندگی ارمانی و قانون مند رو میپسندم کار اشتباه رو باید اصلاح کرد و بچه باید مسئولیت پذیر و ... بار بیاد ولی اون نه . فری فری زندگی براش . قطعا یک بچه که تو ناز و نعمته اون رو میپسنده
-
هم اخلاقی هم رفتاری؟@Mr-Wick
ویژگی های ارثی؟! -
@Mr-Wick
ویژگی های ارثی؟!@Narjes-Hashemi هرچی از ناهمسان میدونین بگین
-
مجتبی ازاد
@سمیه-صادقلو ن اینطوری هم نیست . بچه خوبیه در بعضی زمینه ها .
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ولی من حس میکنم اونی که خوبه اونه
نه شما
چون شمارو که دیدیم :))
پس اونکه مخالف شماست... -
@Mr-Wick نه نه . برعکس تاحالا هرکی دیدم اروم صحبت میکرد خر خون تر بود و خوش بخت تر :| بدبختی سمت اون شره بیشتر میرفت