هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
sina bigdeli
ن:I
سربازیت تموم شد؟:]@fatemeh-Ma چیزی شده؟
ن بابا -
@fatemeh-Ma چیزی شده؟
ن باباsina bigdeli
جسمی خوب نیسدم:I
پس کی خخ -
مجتبی ازاد
احوال شوما اقای منطقیه:I@fatemeh-Ma ها ؟ چی ؟ کی ؟ من ؟
چرا جدید بچه ها نیک نیم های متفاوتی روم میزارن . ؟ ممنون خوبم . شما چطوری ؟
-
@fatemeh-Ma ها ؟ چی ؟ کی ؟ من ؟
چرا جدید بچه ها نیک نیم های متفاوتی روم میزارن . ؟ ممنون خوبم . شما چطوری ؟
مجتبی ازاد
عا دیه تو:I
هر چی میزاشدم اینجا یا میگفدی منطقیه یا منطقی نی خخ
متوسطِ روبه پایین:I -
sina bigdeli .شاید 5 ماه . ملت از الان تیم کشی کردن برای اربعین
مجتبی ازاد
نمی دونم چرا یهو این یادم افتاد اصن -
@سمیه-صادقلو بله میشه
ی نمونه منsina bigdeli
نصف عمرتون بر فنا -
مجتبی ازاد
نمی دونم چرا یهو این یادم افتاد اصنsina bigdeli زنجان . هی تلویزیون یادش بخیر .
-
@سمیه-صادقلو امتحان دارم
و از اونجایی که کارنامه ترم اولم خییلی قهوه ای کردم
نمیخام ترم دوم قهوه ای بشه |:|Tragic Girl
آها -
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیستی ی حس معمولی تو تنها فرند فروم من بودی ک موندی
بهارهسلام رفیق
احواااالت ؟ خوبی خوشی توپیییی؟
عاغااا ازدواج تتلو رو هم بهم تبریک میگم ایشالا عروسی خودت بیایم کوردی برقصیم که قر تو کمر مونده
راستی اون اپلیکیشن تمرینی ورزشی چیشد تو چه مرحله ایه؟
من همش منتظرم تو عرصه ورزش بترکونی به یه طریقی ، دیگه بترکون دل ما طرفداراتو شاد کن پسررر
منم سلامتی ، خبری نیست جز کار کار کار و... البته یه روزم که مثل امروز میای یه چرت بزنی استراحت کنی یه پدربوق میمون انقد زر زر زر زنگ میزنه که نمیذاره بخوابی منم چ میدونستم فک کردم یه بارداری مریضی چیزیه گفتم بذار ج بدم ولی دیدم نه صدای یه الاغ بود (الاغ نره یا ماده؟ فک کنم به نوع ماده اش میگن الاغ پس با این حساب خر بود) ... گفتم الو گفت الو گفتم الو گفت الو قطع کردم... چشام گرم شد بدنم نرم شد خوابم برد دوباره زر زر زر منم برداشتم گفتم بله گفت الو گفتم الو گفت الو گفتم میموووووون (ولی باید میگفتم خر ولی تو دهنم نمیچرخه شاید چون تاحالا به کسی نگفتمولی میمونو زیاد گفتم
) خلاااصه دوباره پلکام سنگین شد گرم شد نرم شد داشت خوابم میبرد دوباره زررر زرررر زرررر ... و از اینجاشو به بعد دیگه بماند
نتیجه اینکه الان هنوزم خوابم میاد و دچار بدن خستگی شدم ... و همچنان نشستم دارم برنامه عملیاتی مرکز بهداشتو مینویسم و مثلا یه اوضاع نابسامان رو خیلی بسامان جلوه میدم...
آرزوی امسالم اینه که جمعیت پایگاه هوایی رو از پوشش من خارج کنن اینا یه روز میان یه روز میرن یه روز میزان ( می زایند) یه ماه هستن دوماه نیستن عه عه تو دیدی لاشی گری و بی وجدانی رو ؟ یه نفر اومده چارت مامای مرکز بهداشت پایگاه هوایی رو برداشته ولی اونجا کار نمیکنه کلا رفته تهران کار میکنه، بعد حالا من ! باید جور اونم بکشم وگرنه اینا خودشون باید یه ماما داشته باشن تو مرکزشون من یادم باشه فردا باز به مسئول مرکز بگم اینو پگیر شه من اعصاب این پایگاه هوایی رو ندارمزیاد حرف زدما
برم
چاکریمسلام چطوری از این ورا؟
من بدک نیستم
ازدواج تتلو
وقتی اون ازد کرده بعید نیست ماهم
بکنیمچ بگم والا
نیستی خبرت کنم بیای خب
نمیدونم چرا حس میکنم تایم غذا خوردنم نداری اینجوری ک تعریف میکنی( این بده )
ایشالا جواب انتظارتو بتونم بدم ... هنو ی ذره امید هسMehdi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
بهارهسلام رفیق
عاغااا ازدواج تتلو رو هم بهم تبریک میگم ایشالا عروسی خودت بیایم کوردی برقصیم که قر تو کمر مونده
من همش منتظرم تو عرصه ورزش بترکونی به یه طریقی ، دیگه بترکون دل ما طرفداراتو شاد کن پسررر
منم سلامتی ، خبری نیست جز کار کار کار و... البته یه روزم که مثل امروز میای یه چرت بزنی استراحت کنی یه پدربوق میمون انقد زر زر زر زنگ میزنه که نمیذاره بخوابی منم چ میدونستم فک کردم یه بارداری مریضی چیزیه گفتم بذار ج بدم ولی دیدم نه صدای یه الاغ بود (الاغ نره یا ماده؟ فک کنم به نوع ماده اش میگن الاغ پس با این حساب خر بود) ... گفتم الو گفت الو گفتم الو گفت الو قطع کردم... چشام گرم شد بدنم نرم شد خوابم برد دوباره زر زر زر منم برداشتم گفتم بله گفت الو گفتم الو گفت الو گفتم میموووووون (ولی باید میگفتم خر ولی تو دهنم نمیچرخه شاید چون تاحالا به کسی نگفتمولی میمونو زیاد گفتم
) خلاااصه دوباره پلکام سنگین شد گرم شد نرم شد داشت خوابم میبرد دوباره زررر زرررر زرررر ... و از اینجاشو به بعد دیگه بماند
نتیجه اینکه الان هنوزم خوابم میاد و دچار بدن خستگی شدم ... و همچنان نشستم دارم برنامه عملیاتی مرکز بهداشتو مینویسم و مثلا یه اوضاع نابسامان رو خیلی بسامان جلوه میدم...
آرزوی امسالم اینه که جمعیت پایگاه هوایی رو از پوشش من خارج کنن اینا یه روز میان یه روز میرن یه روز میزان ( می زایند) یه ماه هستن دوماه نیستن عه عه تو دیدی لاشی گری و بی وجدانی رو ؟ یه نفر اومده چارت مامای مرکز بهداشت پایگاه هوایی رو برداشته ولی اونجا کار نمیکنه کلا رفته تهران کار میکنه، بعد حالا من ! باید جور اونم بکشم وگرنه اینا خودشون باید یه ماما داشته باشن تو مرکزشون من یادم باشه فردا باز به مسئول مرکز بگم اینو پگیر شه من اعصاب این پایگاه هوایی رو ندارمزیاد حرف زدما
برم
من بدک نیستم
ازدواج تتلو
بکنیمچ بگم والا
نیستی خبرت کنم بیای خب
ایشالا جواب انتظارتو بتونم بدم ... هنو ی ذره امید هسبهههههه بههههه پس یه خبرایی هستتتت
سرکار که هیییچی نمیرسم بخورم از صبح زود تا ۱.۵
از ۵۹ کیلو بالاتررر نمیرررم که نمیرم گیر کردم
امروز یه خانومی اومد واسش درخواست تست حاملگی دادم جوابشو اورد مثبت بود و عرررررر عرررر گریه میکرد از شوق که خداروشکررر دیگه شوهرم طلاقم نمیده (این زن دوم یه اقایی هست که اقاهه زنش مرده اینو گرفته و اتفاقا حاج اقا معتاد هم هست کلیم خانومه رو کتک میزنه الان مثلا من موندم که واقعا واسه حفظ همچین کوفتی داری میجنگی و حامله میشی عرررر عررر اشک شوق میریزی؟ ) گفتم یه کارشناس روان برو حتما عزیززززم
دلمم سوخت والا
حالا اینا بماند اینو میحواستم بگم که
قدش ۱۶۹ وزنش ۹۹
من موندم اینا چجوری چاق میشن حالا این خوبه یه باردار هست قدش ۱۵۵ وزنش ۱۰۳
یعنی تقریبا هریه سانت و سه میلیمترش یه کیلوئه !
الله اکبر
خدایا شکرت ولی مثلا میتونست این ژن چاقی رو یه جور متعادلی تقسیم کنه ( مگه خدا تقسیم میکنه؟!)
ولی در کل دیدی بعضیا میگن آب هم میخوریم چاق میشیم
من تمام دنیارو بخورم چاق نمیشم
هم خوبه هم بد
حس میکنم ۵۹ رو پشت سر بذارم دیگه افتادم تو سرازیری
نمیدونم چرا الان انقد
استرس دارم اعصاااابم به هم ریخته
اصلا دوس ندارم اینو بگم ولی دوس دارم بمیرم -
sina bigdeli
جسمی خوب نیسدم:I
پس کی خخ@fatemeh-Ma خب چون دکتر نیسم اظهار نظری نمی کنم
-
مجتبی ازاد
عا دیه تو:I
هر چی میزاشدم اینجا یا میگفدی منطقیه یا منطقی نی خخ
متوسطِ روبه پایین:I@fatemeh-Ma اها . نه شد دیگه ببین دختر خوب !!! من این عادت کثیف و پلشت رو از خودم دور کردم . حالا باز انداختین تو سرم
-
@fatemeh-Ma خب چون دکتر نیسم اظهار نظری نمی کنم
sina bigdeli
لطف مکنی:I -
sina bigdeli
نصف عمرتون بر فنا@سمیه-صادقلو اخه ناموصا چطوری می خورید
چشم زبون اوعععععععععع -
@fatemeh-Ma اها . نه شد دیگه ببین دختر خوب !!! من این عادت کثیف و پلشت رو از خودم دور کردم . حالا باز انداختین تو سرم
-
بهارهسلام رفیق
برم
من بدک نیستم
ازدواج تتلو
بکنیمچ بگم والا
نیستی خبرت کنم بیای خب
ایشالا جواب انتظارتو بتونم بدم ... هنو ی ذره امید هسبهههههه بههههه پس یه خبرایی هستتتت
سرکار که هیییچی نمیرسم بخورم از صبح زود تا ۱.۵
از ۵۹ کیلو بالاتررر نمیرررم که نمیرم گیر کردم
امروز یه خانومی اومد واسش درخواست تست حاملگی دادم جوابشو اورد مثبت بود و عرررررر عرررر گریه میکرد از شوق که خداروشکررر دیگه شوهرم طلاقم نمیده (این زن دوم یه اقایی هست که اقاهه زنش مرده اینو گرفته و اتفاقا حاج اقا معتاد هم هست کلیم خانومه رو کتک میزنه الان مثلا من موندم که واقعا واسه حفظ همچین کوفتی داری میجنگی و حامله میشی عرررر عررر اشک شوق میریزی؟ ) گفتم یه کارشناس روان برو حتما عزیززززم
دلمم سوخت والا
حالا اینا بماند اینو میحواستم بگم که
قدش ۱۶۹ وزنش ۹۹
من موندم اینا چجوری چاق میشن حالا این خوبه یه باردار هست قدش ۱۵۵ وزنش ۱۰۳
یعنی تقریبا هریه سانت و سه میلیمترش یه کیلوئه !
الله اکبر
خدایا شکرت ولی مثلا میتونست این ژن چاقی رو یه جور متعادلی تقسیم کنه ( مگه خدا تقسیم میکنه؟!)
ولی در کل دیدی بعضیا میگن آب هم میخوریم چاق میشیم
من تمام دنیارو بخورم چاق نمیشم
هم خوبه هم بد
حس میکنم ۵۹ رو پشت سر بذارم دیگه افتادم تو سرازیری
نمیدونم چرا الان انقد
استرس دارم اعصاااابم به هم ریخته
اصلا دوس ندارم اینو بگم ولی دوس دارم بمیرمبهاره در هفته 3 وعده قورمه سبزی بزار تو غذات هم یک قالب چربی بنداز .
کباب هم درست میکنی چربی بزن همراهش . کلا هرچی داشتی میخوردی یک تیکه چربی گوسفندی بزن :|
-
@fatemeh-Ma صحیح . منطقیه
-
@fatemeh-Ma صحیح . منطقیه
مجتبی ازاد
عه نگو دیه-_- -
sina bigdeli
نصف عمرتون بر فنا@سمیه-صادقلو بابا این همه گوشت و عضله داره . چیکار کله طفلک دارید ؟ تا معده بدبخت رو میخورید :|
-
مجتبی ازاد
عه نگو دیه-_-@fatemeh-Ma منطقی نبود