هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
دیدین بعضیا خیلی میخندن
هرچی شد میزنن زیر خنده
همیشع بقیع رو میخندونن
بعد یهو میرن تو فکر ؟
اینا رو اذیت نکنید
اینا نابود شدن ب رو خودشون نمی یارننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina bigdeli #حق
-
شنیدم حروف الفباشون خیلی زیاده خیلی خیلی زیاد تر از ما
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
کره ای جذاب ترینه؛)
منم اونو بلدم ... -
مجتبی ازاد
هوم ولی آخه ژاپنی؟🥴
میدونی چه سخته!نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو سخت ؟ نه بابا عین کرمونی ها زبونش سادس . حوصله صحبت کردن هم ندارن برا همین زبونشون رو ساده کردن . بسی ساده و ایزی
صدر تکنولوژی جهان هم هست .
-
من تا انگلیسی رو بتونم حرف بزنم پیر شدم جدی چجوری کره ای و ژاپنی یاد میگیرین؟
مجتبی ازاد
Acola -
@سمیه-صادقلو سخت ؟ نه بابا عین کرمونی ها زبونش سادس . حوصله صحبت کردن هم ندارن برا همین زبونشون رو ساده کردن . بسی ساده و ایزی
مجتبی ازاد
ثهیه🥲 -
مجتبی ازاد
Acolaنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مجتبی ازاد
Acolaبنام خدا
با خلوص نیست
دلی پاک
و وضو و نیت
و با علاقه بسیار شدید
میشینیم جلو لپ تاب توی گوگل سرچ میکنیم وبا توکل به لی مین هو شروع میکنیم ب تمرین و یادگیری و آخرشب ۲قسمت از سریالاشون نگاه میکنیم ب نیت آخرشب -
@سمیه-صادقلو سخت ؟ نه بابا عین کرمونی ها زبونش سادس . حوصله صحبت کردن هم ندارن برا همین زبونشون رو ساده کردن . بسی ساده و ایزی
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا عین کرمونی
-
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
مجتبی ازاد
Acolaبنام خدا
با خلوص نیست
دلی پاک
و وضو و نیت
و با علاقه بسیار شدید
میشینیم جلو لپ تاب توی گوگل سرچ میکنیم وبا توکل به لی مین هو شروع میکنیم ب تمرین و یادگیری و آخرشب ۲قسمت از سریالاشون نگاه میکنیم ب نیت آخرشب -
لی مین هو همون پسره موهاش مث جوجه تیغیه؟
وای فیلمای عاشقانه کره ای از ایرانی و هندی هم گذشتن دگ🥲
-
مجتبی ازاد
Acolaنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو ببین کره ای گنگه و این ژاپنی قرابت بسی عجیبی با فارسی داره . مثلا با همون اهنگ میگن که اینطور !!! یا مثلا هوووم یا شکل صحبت کردن زن ها و دختر هاشون عینا شبیه فارسی هست . درکت میکنم چه حسی بدی داری .ولی یک ماه فیلم هاشو ببینی خودت میینی عه این که چیزی نبود
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا عین کرمونی
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@m-hmt تو 4 کلمه یک پاراگراف رو خلاصه میکنن :| لحنشون هم مثل همونا نرمه .
-
@سمیه-صادقلو ببین کره ای گنگه و این ژاپنی قرابت بسی عجیبی با فارسی داره . مثلا با همون اهنگ میگن که اینطور !!! یا مثلا هوووم یا شکل صحبت کردن زن ها و دختر هاشون عینا شبیه فارسی هست . درکت میکنم چه حسی بدی داری .ولی یک ماه فیلم هاشو ببینی خودت میینی عه این که چیزی نبود
مجتبی ازاد
بعد کنکور انشاالله
تافل گواهینامه وووو...
اگه وقت شد میبینم چون خیلی فیلم ندوس -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی من حتما میرم یه روز کُره
-
چرا مردم تازگیا علاقه خاصی به چشم بادومیا پیدا کردن
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Acola bts ?
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سمیه-صادقلو تکنولوژیشون بالاتره. البته بعضی ها هم بخاطر پسرا کره ای . فاز اونا قابل درک نیست
-
Acola bts ?
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola bts ?
بخاطر btsنه
کلا خوشم میاد ازشون
Bts
Exo
Big bang
Got7
Kard
کلی از گروه ها هست ک میشناسمو موزیکاشونو دوس دارم
کلا از فرهنگشون و اینا خوشم میاد -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
چرا مردم تازگیا علاقه خاصی به چشم بادومیا پیدا کردن