هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
هوم ولی آخه ژاپنی؟🥴
میدونی چه سخته! -
sina bigdeli #حق
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شنیدم حروف الفباشون خیلی زیاده خیلی خیلی زیاد تر از ما
-
کره ای جذاب ترینه؛)
منم اونو بلدم ... -
@سمیه-صادقلو سخت ؟ نه بابا عین کرمونی ها زبونش سادس . حوصله صحبت کردن هم ندارن برا همین زبونشون رو ساده کردن . بسی ساده و ایزی
صدر تکنولوژی جهان هم هست .
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تا انگلیسی رو بتونم حرف بزنم پیر شدم جدی چجوری کره ای و ژاپنی یاد میگیرین؟
مجتبی ازاد
Acola -
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
ثهیه🥲 -
@سمیه-صادقلو در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
من تا انگلیسی رو بتونم حرف بزنم پیر شدم جدی چجوری کره ای و ژاپنی یاد میگیرین؟
مجتبی ازاد
Acolaبنام خدا
با خلوص نیست
دلی پاک
و وضو و نیت
و با علاقه بسیار شدید
میشینیم جلو لپ تاب توی گوگل سرچ میکنیم وبا توکل به لی مین هو شروع میکنیم ب تمرین و یادگیری و آخرشب ۲قسمت از سریالاشون نگاه میکنیم ب نیت آخرشب -
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@سمیه-صادقلو سخت ؟ نه بابا عین کرمونی ها زبونش سادس . حوصله صحبت کردن هم ندارن برا همین زبونشون رو ساده کردن . بسی ساده و ایزی
صدر تکنولوژی جهان هم هست .
چرا عین کرمونی
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Acola on ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
لی مین هو همون پسره موهاش مث جوجه تیغیه؟
وای فیلمای عاشقانه کره ای از ایرانی و هندی هم گذشتن دگ🥲
-
@سمیه-صادقلو ببین کره ای گنگه و این ژاپنی قرابت بسی عجیبی با فارسی داره . مثلا با همون اهنگ میگن که اینطور !!! یا مثلا هوووم یا شکل صحبت کردن زن ها و دختر هاشون عینا شبیه فارسی هست . درکت میکنم چه حسی بدی داری .ولی یک ماه فیلم هاشو ببینی خودت میینی عه این که چیزی نبود
-
m.hmt تو 4 کلمه یک پاراگراف رو خلاصه میکنن :| لحنشون هم مثل همونا نرمه .
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to مجتبی ازاد on ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجتبی ازاد
بعد کنکور انشاالله
تافل گواهینامه وووو...
اگه وقت شد میبینم چون خیلی فیلم ندوس -
ولی من حتما میرم یه روز کُره
-
lO_Ol دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۴۰۱، ۱۱:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا مردم تازگیا علاقه خاصی به چشم بادومیا پیدا کردن
-
Acola bts ?
-
@سمیه-صادقلو تکنولوژیشون بالاتره. البته بعضی ها هم بخاطر پسرا کره ای . فاز اونا قابل درک نیست
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Acola bts ?
بخاطر btsنه
کلا خوشم میاد ازشون
Bts
Exo
Big bang
Got7
Kard
کلی از گروه ها هست ک میشناسمو موزیکاشونو دوس دارم
کلا از فرهنگشون و اینا خوشم میاد -