هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
بیشعور
اه
اه
اهبووووق
-
خدایا نوسان و موج را رفیق گردان امین
arthur morgan
ها چیشد راحت بود ک -
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zahra-Hamrang سلام چطور شده؟
-
arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
ایلین حیدرزهی به به سلام چطور هستید؟
خوب هستید؟؟؟
بامدادتون بخیر باشه
درس و اینا رواله؟؟تشکر
هم نه هم ارهنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهایلین حیدرزهی چرااااااااا ؟
-
arthur morgan
ها چیشد راحت بود کنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو 🥲🥲🥲فعلا که اسون بود اولش
-
@سمیه-صادقلو 🥲🥲🥲فعلا که اسون بود اولش
arthur morgan
کلا به نظرم ازون فصلاست که جای آسون ندارع🥺🥲 -
خداروشکر نوسانو بستم رسیدم تازه ب موج
-
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
واقعا یک چیز جالب هست اگر تلقین کنیم که سخته واقعا سخت میشه اگر که تلقین کنیم آسونه اسون میشه
-
arthur morgan
کلا به نظرم ازون فصلاست که جای آسون ندارع🥺🥲نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو وقتی دهم بودیم میگفتیم فشار سخته
-
واقعا یک چیز جالب هست اگر تلقین کنیم که سخته واقعا سخت میشه اگر که تلقین کنیم آسونه اسون میشه
arthur morgan
نه بعد اینکه میخونی تموم میکنی خود به خود آسون میشه الان من نوسان و خوندم برا من آسون شد موج برام سخته ولی خب از لحاظ واقعیت نوسانم همچین آسون نبود پوستم کنده شد تا تموم بشه -
@سمیه-صادقلو وقتی دهم بودیم میگفتیم فشار سخته
arthur morgan
من الآنم میگم -
arthur morgan
نه بعد اینکه میخونی تموم میکنی خود به خود آسون میشه الان من نوسان و خوندم برا من آسون شد موج برام سخته ولی خب از لحاظ واقعیت نوسانم همچین آسون نبود پوستم کنده شد تا تموم بشهنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو اینکه اره🥲🥲
-
arthur morgan
من الآنم میگمنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۶:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو من میگم که مثلا دهم بودیم فشار سخت بود یازدهم رفتیم مغناطیس سخت بود الان هم نوسان تازه الان که به فشار و اینا نگاه کنیم برامون اسون تر میزنه
-
@سمیه-صادقلو من میگم که مثلا دهم بودیم فشار سخت بود یازدهم رفتیم مغناطیس سخت بود الان هم نوسان تازه الان که به فشار و اینا نگاه کنیم برامون اسون تر میزنه
arthur morgan فشار اسون نمیییزنهه:((
-
arthur morgan فشار اسون نمیییزنهه:((
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو حالا اسونه خداییش
-
@سمیه-صادقلو حالا اسونه خداییش
arthur morgan اره مخصوصا مسایل لوله یو شکلا از نوع قلمچیش:)
-
arthur morgan اره مخصوصا مسایل لوله یو شکلا از نوع قلمچیش:)
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو بابا اونا مفهومیه فقط من اون قطر لوله را بدم میاد🥲🥲
-
@سمیه-صادقلو بابا اونا مفهومیه فقط من اون قطر لوله را بدم میاد🥲🥲
arthur morgan منم منظورم هموناست مخصوصا اون لوله ها ک قطر دو طرفشون یکسان نیست
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من دلم تنگه برای یه دلخوشی کوچیک ...
-
arthur morgan منم منظورم هموناست مخصوصا اون لوله ها ک قطر دو طرفشون یکسان نیست
نوشتهشده در ۴ اردیبهشت ۱۴۰۱، ۷:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@سمیه-صادقلو اره خیلی بد اونا🥲