هرچی تو دلته بریز بیرون 2
- 
31 نفر میلادو فالو کردید ؟ میلاد فالو کردن داره آخه ؟    ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه ) ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه )
- 
31 نفر میلادو فالو کردید ؟ میلاد فالو کردن داره آخه ؟    ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه ) ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه )@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 31 نفر میلادو فالو کردید ؟ میلاد فالو کردن داره آخه ؟    ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه ) ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه )عاغا من فقط به خاطر اینکه بحث این دو تا سر 30مین نفر تموم شه فالوش کردم 
- 
@dr-sobhan در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: 31 نفر میلادو فالو کردید ؟ میلاد فالو کردن داره آخه ؟    ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه ) ( شوخی کردم بقیه نیاید جبهه نگیرید ممیلاد دوستمه )عاغا من فقط به خاطر اینکه بحث این دو تا سر 30مین نفر تموم شه فالوش کردم 
- 
سلام  
- 
@zahra-o درباره چی؟ 
- 
@zahra-o سعی میکنم 11/5 فول کنم هرروز 
- 
بله...... 
- 
ممنون به همچنین عزیزم تو چن ساعت؟ 
- 
دلتنگ Yasin Sadeghi  
- 
دلتنگ Yasin Sadeghi  @ahmad-mola در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است: دلتنگ Yasin Sadeghi  بچه ها یه سوالی پیش اومد.کیا ریاضی رو با اقای امینی میخونن؟ 

|
 |

شعردانه
شعردانه

37 نفر خودتو دنبال کردن
 37 نفر خودتو دنبال کردن