هرچی تو دلته بریز بیرون 5
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان به بعد شاهد صحنه های چندشی خواهیم بود بین سحر و دوستش که گفته کاریزماتیک بهش   داری وادارم میکنی کاری رو شروع کنم که نمیخواستم   
 فاطمه  @F-Seif-0 @F-Seif-0

- 
گیلی گیلی 
 گیلی گیلی
- 
Sharllot کانفیوزد:| 
- 
@سجاد-ذوالفقاری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: از الان به بعد شاهد صحنه های چندشی خواهیم بود بین سحر و دوستش که گفته کاریزماتیک بهش   داری وادارم میکنی کاری رو شروع کنم که نمیخواستم   

- 
Sharllot عا نمیدونم  یعنی که یعنی که 
- 
@سجاد-ذوالفقاری بیشیییییننننن حسود پلاستیکیییی 
 یادم نرفته به ارمیا میگی عخشم    
- 

- 

آرااامششش🤌
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بیشیییییننننن حسود پلاستیکیییی 
 یادم نرفته به ارمیا میگی عخشم    داره حالم به هم میخوره حسودی چیه    ارمیاا اصن حرفشو نزن :| چطور جرئت کردی اسمنشو بیاری :|| 
 اون عشخه
- 
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: @سجاد-ذوالفقاری بیشیییییننننن حسود پلاستیکیییی 
 یادم نرفته به ارمیا میگی عخشم    داره حالم به هم میخوره حسودی چیه    ارمیاا اصن حرفشو نزن :| چطور جرئت کردی اسمنشو بیاری :|| 
 اون عشخه@سجاد-ذوالفقاری دیگ اسمت حسودپلاستیکیه بمنچه   
 خو سحرم دوست خوب منه
 دیگ درموردش صبت نکنی     
- 
عار خواستم بگم خودم و پورشم یهویی 
 مدیونین فک کنین خودم نیستم
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟@Ermia-Mirzakhani 
 حلال زاده  
- 
Sharllot عا نمیدونم  یعنی که یعنی که 
- 
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟@Ermia-Mirzakhani ماشالاااا حلال زادس 
- 
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟@Ermia-Mirzakhani وایییییی 
- 
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است: عار خواستم بگم خودم و پورشم یهویی 
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟یا حضرت حلال زاده :||| 
- 
 میخواهید تا بیشتر عکس از خودم بگذارم باور کنید؟@Ermia-Mirzakhani هر کی ندونه ما ک میدونیم خودتی سلطان 

|
 |

شعردانه
شعردانه

️
️