هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Felli میگم بجا صبت مخای بیا ی چوب بردار ما رو بزن
sina bigdeli
فکر خوبیه/: -
پی بو نجه دیا
-
https://forum.alaatv.com/topic/13178/کاف-ــه-می-ـــم/856?_=1651170432803
برین ب این پستم منفی بدین بیزحمتTragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برین ب این پستم منفی بدین بیزحمتTragic Girl در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
برین ب این پستم منفی بدین بیزحمت -
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
این پست پاک شده! -
مجتبی ازاد
نه@حامد-صباحی اولین حرکت برو ایمیل پشتیبانی وصل کن بهش بعدش هم توفکتور رو فعال کن بعد از اون رمزت رو یک چیز سخت تر بزار . بعد بشین با خیال راحت عکس پروف بزار و تغییراتت رو توی ظاهرش انجام بده
-
@F-Seif-0 این(خخخخخخخخ) اخرت خراب کرد قبلشو
-
مجتبی ازاد من میگم منفی بدین مثبت میدی؟!
-
@F-Seif-0
مرموز کیثافت
غصه نخور
خودم برات یه پسر خوشگل باوقار ترک پیدا میکنم
حنابندونتم میام@Felli نه دیگ خودم ی خوشگل با وقار دارم مرسی
-
@حامد-صباحی اولین حرکت برو ایمیل پشتیبانی وصل کن بهش بعدش هم توفکتور رو فعال کن بعد از اون رمزت رو یک چیز سخت تر بزار . بعد بشین با خیال راحت عکس پروف بزار و تغییراتت رو توی ظاهرش انجام بده
-
@F-Seif-0 این(خخخخخخخخ) اخرت خراب کرد قبلشو
@yasin-sheibak استیکر ندارمممممممممممممم
-
@F-Seif-0 اخی باوقار هم هست
-
@F-Seif-0 اخی باوقار هم هست
@yasin-sheibak اوف ندیدی اصن
-
Farhan Honar شوخی کردم
یک سوال سینمای جوجوتسو اومده ؟ یوتیوب پر شده ازش . موندم اومده من بیخبرم یا این نامردای پولدار رفتن نسخه ش رو خریدن ؟
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farhan Honar شوخی کردم
یک سوال سینمای جوجوتسو اومده ؟ یوتیوب پر شده ازش . موندم اومده من بیخبرم یا این نامردای پولدار رفتن نسخه ش رو خریدن ؟
خیر دقیقی ندارم ولی تاجایی که میدونم هنوز منتشر نشده.احتمالا کیفیت ضعیف و پرده ای باشه
-
@F-Seif-0 با گوشی هستی؟؟
-
مجتبی ازاد من میگم منفی بدین مثبت میدی؟!
Tragic Girl بقول ما . الان گرم تیری . کمی ارام باش
-
@F-Seif-0 خیلی مشتاقم واقعا وقار رو ببینم
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Farhan Honar شوخی کردم
خیر دقیقی ندارم ولی تاجایی که میدونم هنوز منتشر نشده.احتمالا کیفیت ضعیف و پرده ای باشه
Farhan Honar اره پردش همه جا رریخته .
-
@Felli نه ب جون بچم :_(