هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اگه 5 درصد میدن من نخونم دیگه
هفته پیش ساعت دو شب بیدار شدم مثل این دیوونه ها بعد برق پذیراییمون روشن بود فکر کردم ساعت 7 یا 8 صبحه دو دستی زدم تو سرم گوشیو روشن کردم دیدم ساعت 2 شبه (بعد خیلی منگ بودما کلا تو عالم خودمونم نبودم که بیدار شده بودم ) پتو کشیدم رو سرم و در همین حال به خودم گفتم واسه چی نگرانی تو دیگه سهمیه داری
حقیقتا نمیدونم رو چه حسابی این حرفو زدم ولی در اون لحظه کلا خیلی حال کردم با گفتنش ////: صبحش که بیدار شدم 4 - 5 باری زدم تو سرم که فازت چی بود اونو گفتی |||:
الان اینو دیدم بدجور یادش افتادم و حقیقتا خیلیم جدی گفتم@mitra-ism-rahmani
باید حتما یه کتاب بنویسم به اسم زندگی یک کنکوری بدبختاز این چیزا بریزم توش کلا یادگاری میشه قشنگ
من یه بار دییرستان بودم یادم نمیره ساعت 3یعدازظهر خوابیدم ساعت 7بیدار شدم گرگ و میش بود هوا...گفتم یا ابلفض یازیخ اولدیم
پاشدم دیدم هیشکی نیس گفتم کدوم آدم ... 7صبح میره بیرون؟چه خبره هیشکی خونه نیست...مامان آبجی هرچی صدا کردم کسی صدا نداد لباسامو سریع پوشیدم کیقمو برداشتم بدو بدو...ینی بدووو بدوووووهااااا رفتم تا مدرسه...دیدم ابلفض خیابونا چه شلوغه
هنوز نمیفهمیدم شب شده...گفتما خدایا رفته رفته چرا هوا داره تاریک میشه نباید مگه صبح بشه...
کم مونده بودم برسم مدرسه گفتم داااااش باشووواااا قودیخ گجه دی
ینی خاااک توسرت احمقه یه وری شبه -
@mitra-ism-rahmani
باید حتما یه کتاب بنویسم به اسم زندگی یک کنکوری بدبختاز این چیزا بریزم توش کلا یادگاری میشه قشنگ
من یه بار دییرستان بودم یادم نمیره ساعت 3یعدازظهر خوابیدم ساعت 7بیدار شدم گرگ و میش بود هوا...گفتم یا ابلفض یازیخ اولدیم
پاشدم دیدم هیشکی نیس گفتم کدوم آدم ... 7صبح میره بیرون؟چه خبره هیشکی خونه نیست...مامان آبجی هرچی صدا کردم کسی صدا نداد لباسامو سریع پوشیدم کیقمو برداشتم بدو بدو...ینی بدووو بدوووووهااااا رفتم تا مدرسه...دیدم ابلفض خیابونا چه شلوغه
هنوز نمیفهمیدم شب شده...گفتما خدایا رفته رفته چرا هوا داره تاریک میشه نباید مگه صبح بشه...
کم مونده بودم برسم مدرسه گفتم داااااش باشووواااا قودیخ گجه دی
ینی خاااک توسرت احمقه یه وری شبه -
@m-hmt در حد ترجمه میتونم در خدمت باشم
-
@F-Seif-0 ببین دایی هام فقط یک هفته بهم میگفتن تو انیشتین میشی باور کن
مامانت از انیشتین لقمه گرفته
-
@Mr-Wick در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt در حد ترجمه میتونم در خدمت باشم
رمان انگلیسی قوی میخوام چی پیشنهاد میدین
-
@F-Seif-0 ببین دایی هام فقط یک هفته بهم میگفتن تو انیشتین میشی باور کن