هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@m-hmt ولی فک کن امروز مدرسه بارون میامد من با یک پیراهن استین ها بالا داشتم قدم میزدم خنک بود بقدری
@yasin-sheibak در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@m-hmt ولی فک کن امروز مدرسه بارون میامد من با یک پیراهن استین ها بالا داشتم قدم میزدم خنک بود بقدری
خوبه خوبه هوا گرم نباشه همه چی خوبهههه
-
@m-hmt گلستان شهرستان کلاله در خدمتیم
به قول معروف ۹۹ درصد خوشحالم و یک درصد حسودیم میشه
ولی برعکس در واقع🥲
️🥵
@m-hmt
-
@m-hmt اره اینو هستم
-
@m-hmt در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینجام یه چی شده انقدررر بارون اومدددد
واقعا عجیب بوددد
-
در قران در آیه ۴۸ سوره نساء خداوند گفته فقط شرک را نمیبخشه و کمتر از آن را از هرکه بخواهد میبخشد منظور از هرکه بخواهد هم این نیست که دلبخواهی ببخشه یا نبخشه و طبق مشیت الهی است و هرکس به طور واقعی از اشتباهش پشیمان شود خداوند توبه پذیر است و در این موضوع احساس پشیمانی و تصمیم ترک اشتباه و یقین به اینکه خداوند غفور هست مبنا و مشیت الهی است
در نتیجه اگر کسی حق ما را خورده اگر بخشیده شود لایق بخشیده شدن بوده و اگر بخشیده نشود باز هم لایق بخشیده نشدن بوده زیرا کسی بخشیده میشود که هم به غفور بودن خداوند ایمان داشته باشد و هم از اشتباهش پشیمان باشد
و اگر ما حق کسی را خورده ایم توبه کنیم و یقین داشته باشیم که بعد از توبه خداوند بخشید و اگر توبه کنیم و اگر به غفور بودنش یقین داشته باشیم بخشیده میشویم و اگر شک داریم که بخشیده شده ایم یا نه باید باور به غفور و رحیم بودن خداوند را در خود تقویت کنیم
اگه شما کاری کردین که میدونین اون کار حق طرف مقابلتون رو ضایع کرده ولی شما درحال حاضر نیاز دارین به اون کار میتونین در اینده به نیت اون فرد صدقه یا هرکار خیری رو انجام بدین و پیش خدای خودتون حلالیت بخواین ازش
خوبه که به افکار هم احتارم بذاریم
خوبه که همو زیر سوال نبریم
خوبه که با رفتارمون توی بقیه حس بد ایجاد نکنیم
حلال کنید
امیدوارم کنکور خوبی رو بدین
خدانگهدار@F-Seif-0 در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
در قران در آیه ۴۸ سوره نساء خداوند گفته فقط شرک را نمیبخشه و کمتر از آن را از هرکه بخواهد میبخشد منظور از هرکه بخواهد هم این نیست که دلبخواهی ببخشه یا نبخشه و طبق مشیت الهی است و هرکس به طور واقعی از اشتباهش پشیمان شود خداوند توبه پذیر است و در این موضوع احساس پشیمانی و تصمیم ترک اشتباه و یقین به اینکه خداوند غفور هست مبنا و مشیت الهی است
در نتیجه اگر کسی حق ما را خورده اگر بخشیده شود لایق بخشیده شدن بوده و اگر بخشیده نشود باز هم لایق بخشیده نشدن بوده زیرا کسی بخشیده میشود که هم به غفور بودن خداوند ایمان داشته باشد و هم از اشتباهش پشیمان باشد
و اگر ما حق کسی را خورده ایم توبه کنیم و یقین داشته باشیم که بعد از توبه خداوند بخشید و اگر توبه کنیم و اگر به غفور بودنش یقین داشته باشیم بخشیده میشویم و اگر شک داریم که بخشیده شده ایم یا نه باید باور به غفور و رحیم بودن خداوند را در خود تقویت کنیم
اگه شما کاری کردین که میدونین اون کار حق طرف مقابلتون رو ضایع کرده ولی شما درحال حاضر نیاز دارین به اون کار میتونین در اینده به نیت اون فرد صدقه یا هرکار خیری رو انجام بدین و پیش خدای خودتون حلالیت بخواین ازش
خوبه که به افکار هم احتارم بذاریم
خوبه که همو زیر سوال نبریم
خوبه که با رفتارمون توی بقیه حس بد ایجاد نکنیم
حلال کنید
امیدوارم کنکور خوبی رو بدین
خدانگهدارفاطی
️
امیدوارم نرفته باشی -
واقعا عجیب بوددد
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا عجیب بوددد
اونجا کجاست
خوبه همه بارون باهاری دارن ما نهایتا باد و خاک
️🥴
-
Marzieh Abouei در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
واقعا عجیب بوددد
اونجا کجاست
خوبه همه بارون باهاری دارن ما نهایتا باد و خاک
️🥴
@m-hmt اونجا اه اینجا ماس یزده
سیللل اومدههه
-
کلاس هم تموم
بعدیش خوابه -
خدایی برا من اینجا مثل مواده ... شاید هم بدتر .... میرم و ان شالله تا دو ماه دیگه نمیام .... ولی اگه اومدم هر طور شده باهام برخورد کنید:)))) فقط خیلی ناراحت نشم لطفا
شبتون حسینی
-
باید...
-
یه چیزایی میشنوی
و میبینی ک -
کد بسته نامحدود شبانه همراه اول کسی بلد نیست ؟ :|
-
خیلی بد واقعا که اتفاق بدی بیفته برای ادم
-
دیر نشده؟!
-