هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@Ermia-Mirzakhani
فردا میرم ثبت احوال همه چیو پاک میکنم
نچ نچ
انگار همه منو فراموش کردن🥲
مرسی انشاللهaynaz masoumi
ترو خدا کوتاه بیااا....مارو دور ننداز مادر جان
نه این چه حرفیه...من فراموش نکرده بودم ولی یه چیزیتون عوض شده ک نشناختم:/
شاید قبلا یه جور دیگ بودین نمیدونم -
@Saghi-Mortazavi در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani
خواهشات
یکم دقت کنی میبینی بش فوشم دادی الانوایییی نههه خیلی خوب بوددد
-
@Ermia-Mirzakhani
خواهشات
@Ermia-Mirzakhani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Ermia-Mirzakhani
خواهشات
-
در قسمت نخست عمرمان سلامتی خود را صرف به دست آوردن پول میکنیم در قسمت آخر پول به دست آمده را خرج به دست آوردن سلامتی از کف رفته میکنیم و در فاصلهٔ این دو پول و سلامتی خود را هدر میدهیم.
-
تا زنده هستید، دل خود را زنده و شاداب نگهدارید؛ فرصت برای دلتنگی و مرگ بسیار زیاد است.
-
یک جایی خوندم یک نمایشنامه نویس معروف یک نظر جالبی در مورد عشق داشت D;
خطای رایجی است که مردم عشق را بالاتر از دوستی می نشانند و آن را در حکم امری کاملا متفاوت می نگرند. عشق تنها زمانی والا و ارزشمند است که دربر دارنده دوستی ای باشد که بتواند بازتولید شود. با عشق به شیوه معمول، اگر به دوستی منجر نشود فقط می توان لقمه بخور و نمیری به زندگی داد و دست به سرش کرد.
هوووم جالبه
-
@jahad-20
عزیزِ مهربونِ من
بعضی ها رو یادم میمونه بعضی ها هم توی تقویمم با آیدی سیو میکنم که یادآوری بشه برام :))خانومِ_دوست_داشتنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@jahad-20
عزیزِ مهربونِ من
بعضی ها رو یادم میمونه بعضی ها هم توی تقویمم با آیدی سیو میکنم که یادآوری بشه برام :))قربونت بشم من مهربون =)))
-
نیچه چه بجا گفت
یک جمله ی قصار خوب، از دندان زمان سخت تر است و هزاره ها از پای درنمی آورندش، بلکه خوراک همه زمان هاست.
-
نیچه چه بجا گفت
یک جمله ی قصار خوب، از دندان زمان سخت تر است و هزاره ها از پای درنمی آورندش، بلکه خوراک همه زمان هاست.
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
نیچه چه بجا گفت
خوشا فراموشکاران، که کار حماقتهای خود را نیز «تمام» میکنند.
-
نمیدونم چرا خواب دیدم که بایدن اومده بود روستا تولد یک نفر بعد اسمش هم بود زلیخا
این نرماله به نظرتون؟؟؟؟ -
نمیدونم چرا خواب دیدم که بایدن اومده بود روستا تولد یک نفر بعد اسمش هم بود زلیخا
این نرماله به نظرتون؟؟؟؟arthur morgan برای جوابش مراجعه کن به پیویم
-
زمان خود را به بهتر کردن خود با مطالعه نوشته های دیگران اختصاص دهید. بنابراین شما به سادگی آنچه را بدست می آورید که دیگران سخت برای آن زحمت کشیده اند.
سقراط
-
این نرماله به نظرتون؟؟؟؟arthur morgan در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
این نرماله به نظرتون؟؟؟؟ترکیب هالیوود و سیما فیلم !
خودتون چی فکرمیکنید؟