-
استاد اقا جانی
سلام بر بهترین استاد شیمی من یه زمانی فک می کردم شیمیم خیلی خوبه
ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست من یک زمانی فک میکردم عاشق شیمیم ولی بهم ثابت کردید اینطور نیست
شما کسی بودید که تمام معادلات من در مورد درس مورد علاقه ام به هم ریخت واز شما بود که یاد گرفتم شیمی خوندن یعنی چی امیدوارم به پزشکی تهران برسم واسمتون همه جا فریاد بزنم
استاد ناصح زاده
عربی دوستش نداشتم چون دانش اموز زرنگی بودم فقط می خوندم که معدلم بیست باشه
ازدوم دبیرستان یه دبیر که عربی تو دقیقه درس میداد باعث تنفرم در این درس شد تا اینکه
عربی شما رو دیدم الان اگه یه روز عربی نخونم اصلا افسردگی می گیرم
درصد ۷۰ عربی سومم رو بدون زدن تست ترجمه به خاطر ندیدن فیلمش مدیون شما من با شما از زیر صفر به این درصد رسیدم بدون حل یک تست
استاد رحیمی
زیستم خوب بود البته بعد کلی وقت گذاشتن ودرسنامه وتست و.....
اما وقتی اولین فیلم شما رو دیدم وفصل گوارش از روش خوندم هیچ وقت یادم نرفت مثل یه خاطره شیرین وتکرار نشدنی که تو ذهن می مونهنوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
@zahra-m1999 سلام شما برای همه درس های زیست از فیلمای اقای رحیمی استفاده میکنین؟و اینکه چقد وقت میگیره؟؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 به نظرتون اگه از الان بخوای شروع کنی و تدریسشونو ببینی خیلی وقت گیر میشه؟؟
-
janan چون فیزیک وریاضی می بینم زیاد وقت نمی کنم الان اما من چون ریز به ریز حرفاشون می نوبسیم هر فیلم نزدیک یه ساعت میبره گاهی هم کمتر
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 فیزیک از اقای طلوعی میبینین؟؟
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zahra-m1999 حرکت اقای طلوعی خوب نیست؟؟
-
janan ندیدم من همین جوری از استاد کازرانیان دیدم ولی هر دو عالین فرقی نداره بسته دارهبه اینکه با کدوم راحت باشین
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@zahra-m1999 ممنون عزیزم
-
نوشتهشده در ۱۷ آبان ۱۳۹۶، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من تازه اومدم تو جمع آلایی ها و فقط از دبیر ها شیمی و فیزیک استفاده کردمه و بهترین دبیر ها این دو درس آقای محمد رضا آقا جانی و استاد طلوعی رو میشناسم
-
دکتر رحیمی: آرزومند آرزوهاتونم استاد
مهندس آقاجانی: بی نظیر
دکتر طلوعی: عالی -
دوستان اسم و شهرتون رو هم لطف کنید زیر این پیام ها بنویسید
چون دبیرا برای خودشون به یادگار عکس می گیرند، یا اینکه براشون ارسال میشه و منتشر میشه
این طرح "نازترین جمله" به نظرم طرح قشنگیه اگه موافق باشید
راستی بگم همه ی این پیام ها دونه دونه تو کانال منتشر میشه ( توسط من و alireza_ysf75 )، می خوایم دبیرای شما با دیدن این قدرشناسی شما دلشون شاد بشه
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsohrab
استاد آقاجانی-سوپراستار شیمی کنکور در ایران
آقای رحیمی-واقعا مدرکی که توی پزشکی گرفته حلالش.
آقای طلوعی-مرد خوش لهجه و عاشق فیزیک..با سرعت درس میده و هیچ نکته ای رو از قلم نمیندازه
آقای امینی راد-مثلثات رو باهاش یاد گرفتم..چه یادگرفتنی..طلای ریاضی -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
{ با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت
با هرچه رود راه تو را می توان سرود
بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را با دست های روشن تو می توان گشود }
استاد امینی ، از شما علاوه بر درس شیرین ریاضی یاد گرفتم که تک بعدی نباشم در هنر و شعر و اخلاق هم عالی هستید.
البته ناگفته نماند که اساتید امینی راد هر دو منحصر به فرد و عالی هستن
در عین خستگی با روحیه ای فوق اعاده عالی تدریس کردیناستاد آقاجانی به من یاد دادند که < متمایز باشم >
استاد کازرانیان فیزیک یکی از بهترین درسام شد با شما.
شما به معنای واقعی کلمه در کنار آموزشتون ، پرورش هم داشتید ، هنوزم حرفایی که اونروز درباره ی کنکور و دانشگاه زدید یادمه
عالی ترین دبیر فیزیکی که تا الان داشتم
خیلیییی ناراحت شدم وقتی فهمیدم سال آخر تدریس فیزیکتونهاستاد رحیمی یعنی انرژی ، انگیزه، امید
یادم نمیره زمان هایی رو که 2 نصفه شب فیلم ضبط می کردینسپاسگذار معلمانی هستم که به من اندیشیدن را یاد دادند نه اندیشه ها را.
شهید مطهرییه آلایی که امیدواره شاگرد شایسته ای باشه براتون
آلاء یعنی عدالت آموزشی -
از هرچی بگذریم از شیمی اقاجانی نمتونیم بگذریم
محشرههههههههههههه
شیمی من از 10درصد کشید ب 63
بقیه استادام البته کم نگذاشتند
من پارسال ادبیات اقای راوش و عربی جلادتیی وفیزیک طلوعی وریاضی امینی راد بعضی مباحث و استفاده کردم -
نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی صمیمی مینویسم:
ریاضی، آقای امینی راد: چطور میشه یه نفر اینقدر خونگرم و دلنشین باشه؟
زیست، آقای رحیمی: بمب انرژی باید بر مبنای ایشون تعریف بشه! اول صبحی یکم زیست میخونم با آقای رحیمی تا شبش انرژی م تامین میشه!
عربی: آقای جلادتی! عاشق شعراتم مرد! اونقد شعرای بامزه ای داره برای نکته هاا!
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده. -
خیلی صمیمی مینویسم:
زیست، آقای رحیمی: بمب انرژی باید بر مبنای ایشون تعریف بشه! اول صبحی یکم زیست میخونم با آقای رحیمی تا شبش انرژی م تامین میشه!
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده.نوشتهشده در ۱۴ دی ۱۳۹۶، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVictorKeke در نازترین جمله ی شما در مورد هر دبیر آلاء گفته است:
خیلی صمیمی مینویسم:
شیمی: آقای آقاجانی! واقعیتش کتابی نمونده بود برای شیمی نخونده باشم، و درصدم تو شیمی 80 الی 90 بود، عمرا فکر نمیکردم کسی باشه تو شیمی به من بیشتر از این هم یاد بده! دمت گرم مرد! خیلی هم منظم و اصولی درس میده.یادم رفت معرفی کنم خودمو، ویکتور ککه هستم، از آدربایجان غربی، ارومیه
-
نوشتهشده در ۲۷ دی ۱۳۹۶، ۱۱:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من امسال با آلاء آشنا شدم آلاء حرف نداره
دبیر هم آقای️محمد رضا مقصودی
️رو می شناسم
امیدوارم یه روز از نزدیک ببینمت اگه خوندی اینجا رو یه روزی بدون خیلی دوست دارم محمد رضای عزیز موفق باشی خدا عمر با عزت به شما و️ همه آلایی ها
️ بدهد
سید شهدا اجرتون رو بدهد انشاالله -
نوشتهشده در ۱۹ اسفند ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده