هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
-
@zahra-m1999 در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@dr-yassi98 خخخم مشاورم گفت تو چی همش ساعت مطالعه ثابت نمیشه یه بار ۶۹ساعت نیم بخونی همش ۷۰ کم زیاد نمیشه
بعد می خواستم بهش زنگ بزنم بگم ۶۹ و ۵۴ دقیقه خوندم دلت نشکنه دیدم شوخی بردارنیست ممکنه بزنه ناراحت شهچه مشاور سوسولی داری تو....
@dr-yassi98 نه اخه بیچاره خودم این قد باهاش رسمی برخورد کردم هیچی نمی گه ازشناس بده این من باهمه راحتم با این رسمی حرف میزنم البنه ناراحت نمیشه اما خودم جوانب رعایت میکنم ادمه دیگه من شناخت کامل ازش ندارم ممکنه بهش بر بخوره
-
-
-
@dr-yassi98 نه اخه بیچاره خودم این قد باهاش رسمی برخورد کردم هیچی نمی گه ازشناس بده این من باهمه راحتم با این رسمی حرف میزنم البنه ناراحت نمیشه اما خودم جوانب رعایت میکنم ادمه دیگه من شناخت کامل ازش ندارم ممکنه بهش بر بخوره
@dr-yassi98 نه اخه بیچاره خودم این قد باهاش رسمی برخورد کردم هیچی نمی گه ازشناس بده این من باهمه راحتم با این رسمی حرف میزنم البنه نارذاحت نمیشه اما خودم جوانب رعایت میکنم ادمه دیگه من شناخت کامل ازش ندارم ممکنه بهش بر بخوره
من مثه ربات حرف میزنم....
موقه تماس تلفنی یه سوال کوچولو میپرسم ایشون 20دیقه راجبش صحبت میکنن همه شک وشبهه هارو برطرف میکنه....
ایشونم خیلی جدیه ،،...
بایدم باشه بنظرم بهتره -
@dr-yassi98 نه اخه بیچاره خودم این قد باهاش رسمی برخورد کردم هیچی نمی گه ازشناس بده این من باهمه راحتم با این رسمی حرف میزنم البنه نارذاحت نمیشه اما خودم جوانب رعایت میکنم ادمه دیگه من شناخت کامل ازش ندارم ممکنه بهش بر بخوره
من مثه ربات حرف میزنم....
موقه تماس تلفنی یه سوال کوچولو میپرسم ایشون 20دیقه راجبش صحبت میکنن همه شک وشبهه هارو برطرف میکنه....
ایشونم خیلی جدیه ،،...
بایدم باشه بنظرم بهتره -
@dr-yassi98 یاسی اهوازی ؟
ن آبادان....ولی مشاورم بچه آذربایجان هست......
معروفا بدرد نمیخورن....سرشون شلوغه پیگییر نیستن -
@dr-yassi98 یاسی اهوازی ؟
ن آبادان....ولی مشاورم بچه آذربایجان هست......
معروفا بدرد نمیخورن....سرشون شلوغه پیگییر نیستن -
@dr-yassi98 مثل ما حالا جالب این جاست اینقد سکوت می کنم چند دقیقه یه بار میگه الو بعد من میگم هستم
@dr-yassi98 مثل ما حالا جالب این جاست اینقد سکوت می کنم چند دقیقه یه بار میگه الو بعد من میگم هستم
آره بخدا...من میگم صداتونو دارم دکتر
-
آره بخدا...من میگم صداتونو دارم دکتر
-
من برم پای درس احساس میکنم تستای شیمی دارن گریه میکنن.....فعلا خدانگهدار
-
@zahra-m1999 اسدی فر میشناسی مشاور؟
ن تو اهواز علوی معروفه
-
@zahra-m1999 اسدی فر میشناسی مشاور؟
ن تو اهواز علوی معروفه
-