هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi یک سوال منظور از ویژن چیه ؟
ببین منظورم ایده ای هستش که پشتش استوری لاین باشه
هدف باشه و ... نه صرفا ایده باشهMehdi هوووم پس همون منظور قبلیه . نه دو سالی هست سمت ایده چیزی نرفتم . البته جای اپ های موزیک خالیه تو فضای ایران . اپی که مثلا خلاقیت توش باشه .
یا اپ های شبیه ساز هم خیلی خوب کار میکنن مخصوصا در مورد ماشین . به عینه دیدم چقدر برای یک بازی فسقلی خرج میکنن چه برسه به اپ شبیه ساز .
لانچر های گیم هم تو ایران اگر کار بشه روش و سریعا وارد بازار هایی مثل شرق اسیا بشه ایده خوبی میشه
نرم افزار های کرکینگ هم مثل کرک سرور هم خیلی خوب مشتری دارن . یا مدریت سرور ها .
-
به نام خداوند بخشنده مهربان
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد
- بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع
- پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع
- پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب
- پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب
- مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست
- همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید
سبز باشید و سربلند
-
Mehdi هوووم پس همون منظور قبلیه . نه دو سالی هست سمت ایده چیزی نرفتم . البته جای اپ های موزیک خالیه تو فضای ایران . اپی که مثلا خلاقیت توش باشه .
یا اپ های شبیه ساز هم خیلی خوب کار میکنن مخصوصا در مورد ماشین . به عینه دیدم چقدر برای یک بازی فسقلی خرج میکنن چه برسه به اپ شبیه ساز .
لانچر های گیم هم تو ایران اگر کار بشه روش و سریعا وارد بازار هایی مثل شرق اسیا بشه ایده خوبی میشه
نرم افزار های کرکینگ هم مثل کرک سرور هم خیلی خوب مشتری دارن . یا مدریت سرور ها .
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi هوووم پس همون منظور قبلیه . نه دو سالی هست سمت ایده چیزی نرفتم . البته جای اپ های موزیک خالیه تو فضای ایران . اپی که مثلا خلاقیت توش باشه .
اپ موزیک مثل رادیو جوان؟
اپ شبیه ساز منظورت چیه ؟ مخیط ماشینو شبیه سازی کنه؟
لانچر گیم ؟ مثل گیم لانچر خود گوشی؟ -
دیشب بعد گل سیتی ۳۰۰ تا از هوادارا از ورزشگاه اومدند بیرون و واسه کامبک نگهبانا دیگه اجازه ورود ندادند
@امیرمسعود-جعفری
-
@امیرمسعود-جعفری
فقط کریم -
@امیرمسعود-جعفری
من خودم بارسایی هستم
ولی تو رئال کریم رو بازی شو خیلی دوست دارم
فقط اون پاس گلی دیروز که دیروز پاشو ۱۲۰ درجه باز کرد تا پاس گل بده -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii هر وقت کینگ وایخو فیکس رئال بود حتما اتفاق میفته
ینی احتمالش صفر
-
@امیرمسعود-جعفری
من خودم بارسایی هستم
ولی تو رئال کریم رو بازی شو خیلی دوست دارم
فقط اون پاس گلی دیروز که دیروز پاشو ۱۲۰ درجه باز کرد تا پاس گل بده -
@امیرمسعود-جعفری در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Zahra-Zahraii هر وقت کینگ وایخو فیکس رئال بود حتما اتفاق میفته
ینی احتمالش صفر
-
@Zahra-Zahraii
اتفاقا من برعکس شنیدم
تو سال های اخیر به ترتیب درس های فیزیک شیمی و ریاضی رو خیلی سخت دادن حالا درس زیست مونده که اونم احتمال ۹۹ درصد این سال خیلی سخت میدن