هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
@حامد-صباحی
حالا نهم چرا:I@fatemeh-Ma
باز امتحان نمونه و تیزهوشان بدم یا شاید هم رشته مو عوض میکردم -
@حامد-صباحی
راس میگی:] -
@حامد-صباحی
حالا نهم چرا:I@fatemeh-Ma
می دونستین شما از من یه روز کوچک هستین -
@امیرمسعود-جعفری
-
@حامد-صباحی
عِ
علم غیب ندارم ک خخ
چ جالبD: -
گاهی وقتا هم از بس ک ع بعضیا داخل اینجا ناراحتم دیگ دلم نمیخاد بیام..
-
Mehdi اپ موزیک مثل این شزم . یا سپادیفای . ولی هوش توش بکار بره . یک اپی بود موقعی که گوش داشتم نصب کردم با خواننده میشد بخونی و خب این یک پوینت مثبتی بود برایک برنامه .
شبیه ساز هم مثلا یک ماشین رو بتونه طرف کاستومایزش کنه . :)) میدونی چی میگم ؟ پنوماتیک و ... ماشین بازا خوراکشون همیناست
لانچر هم ببین مثلا مل استیم یا اورجین یا اپیک گیمز . لانچر سخت تره ولی خب بهتر به نظرم میشه توش مانور داد و چیزای جدید بهش اضافه کرد
در مجموع هرچی میزنی یک چیزی رو یادت باشه داریم تو عصر بلاکچین وارد میشیم . خیلی اپ ها و برنامه ها دارن خودشون رو وصل میکنن به این مثلا نرم افزار های سلامتی و اینا به اندازه یک مقدار که راه بری بهت کوین میدن و بودجشون رو هم از طریق تبلیغات جور میکنن .
برای همه اون بالایی ها میتونی یک سیستم کوچولو بلاکچینی بسازی .خود همین که گفتم یک نوآوریه .
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
Mehdi اپ موزیک مثل این شزم . یا سپادیفای . ولی هوش توش بکار بره . یک اپی بود موقعی که گوش داشتم نصب کردم با خواننده میشد بخونی و خب این یک پوینت مثبتی بود برایک برنامه .
شبیه ساز هم مثلا یک ماشین رو بتونه طرف کاستومایزش کنه . :)) میدونی چی میگم ؟ پنوماتیک و ... ماشین بازا خوراکشون همیناست
لانچر هم ببین مثلا مل استیم یا اورجین یا اپیک گیمز . لانچر سخت تره ولی خب بهتر به نظرم میشه توش مانور داد و چیزای جدید بهش اضافه کرد
در مجموع هرچی میزنی یک چیزی رو یادت باشه داریم تو عصر بلاکچین وارد میشیم . خیلی اپ ها و برنامه ها دارن خودشون رو وصل میکنن به این مثلا نرم افزار های سلامتی و اینا به اندازه یک مقدار که راه بری بهت کوین میدن و بودجشون رو هم از طریق تبلیغات جور میکنن .
برای همه اون بالایی ها میتونی یک سیستم کوچولو بلاکچینی بسازی .خود همین که گفتم یک نوآوریه .
اینا که میگی یه تیم قوی میخاد در قسمت های مختلف
به نظرم تو جوین شی با هم شاید بتونیم کاری بکنیم مخصوصا تو زمینه بلاکچین -
@حامد-صباحی
عِ
علم غیب ندارم ک خخ
چ جالبD:@fatemeh-Ma
-
حس اینو دارم ک خدا باهام قهر کرده ..
یا من قهر کردم؟! -
Mehdi
شوما چن سالتونه؟! -
وقتی با خدا قهر میکنی
خدا چط ناز میکشه؟!
دوس دارم بدونم -
@حامد-صباحی من با اجازت دهمم
@yasin-sheibak
تجربی یا ریاضی یا انسانی
-
@حامد-صباحی من برام سواله ک شما کلاس چندمین؟!:|
-
@حامد-صباحی تجربی
-
@حامد-صباحی من برام سواله ک شما کلاس چندمین؟!:|
Tragic Girl
تموم کردم پشت کنکور موندم -
@حامد-صباحی تجربی
@yasin-sheibak
کجایی هستی؟ -
Tragic Girl
تموم کردم پشت کنکور موندم@حامد-صباحی عاها چ عجیب همش فک میکردم کلاس دهم هستین شما
-
@حامد-صباحی عاها چ عجیب همش فک میکردم کلاس دهم هستین شما
-
مجتبی ازاد در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
اینا که میگی یه تیم قوی میخاد در قسمت های مختلف
به نظرم تو جوین شی با هم شاید بتونیم کاری بکنیم مخصوصا تو زمینه بلاکچینMehdi من تا جویین شدنم زمان زیادی مونده . سال دوم دانشگاه احتمالا فول بشم . بلاکچین هم یک ماه پیش علاقه مند شدم رفتم یک مطالعه کردم دیدم چیز مشتیه ایران مشتری زیاده براش .
اره یک تیم قوی میخواد
البته باید قبلش کار کرده باشی یک سرمایه ای کسب کرده باشی پروژه نسبتا بزرگی حساب میشه .