هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
این پست پاک شده!
-
میگن 75 درصد دخترا انتخاب رشته تجربی میزنن
20 درصد انسانی میزنن
5 درصد ریاضی .هوووووم
چی بگم
-
@roghayeh-eftekhari در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@ftm-montazeri سلاممم
چطوری بانو؟
کی گفته ریاضیا نباید تلاش کنن؟
کی گفته درس نخونده همه چیو بهشون میدن؟
به حرفا اهمیت نده
همینجوری پر قدرت ادامه بده
خدا کنارته مبادا به بودن و حمایتش شک کنیسلام
وایی که چقدر دلم غنج میره از اینکه میبینم هستی
حواست هست به همه چی
خوب میبینی،خوب درک میکنی،خوب هم حرف میزنیاینجاست که شاعر میفرماید:آنچه خوبان همه دارند،
تو یکجا داری:)))خلاصه که
خیلی@ftm-montazeri ریاضی چه رشته ای مدنظرته ؟
-
میدونی چیه ؟ کار دیگه از اینکه مسخره بازی دربیارم بزنم تو فاز شوخی و خنده گذشته ..
واقعا سخته از بچگی یه صحنه بد چندین و چند بار واست اتفاق بیوفته و نتونی کاری انجام بدی
نشه درستش کنی
این صحنه ها درسته موقته و تموم میشه ولی بعضیاش تا آخر عمر همراهته
شب خواب همون لحظات رو میبینی یهویی از جات بلند میشی .. از اینکه اون صحنه خواب بوده یه ذره وشحال میشیی
ولی از اینکه خواب یه چیز واقعی بوده که قبلا تجربش کردی و عواملش هنوز هستن و ممکنه دوباره تجربش کنی و نمیدونی که امروز یا فردا دوباره تجربش میکنی ..حالت رو بد میکنهافراد اطرافت بهت میگن اصن این چیزا مگه به تو ربطی داره ..
تو درستو بخونن..
نمیدوننن بعضی چیزا از توان آدم خارج میشه
نمیدونن دلیل اینکه دیگه حوصله خودت رو نداری یعنی چی
نمیدونن دیگه حتی وقتی یه بچه کوچیک میاد سمتت اونقد اعصابت داغونه که نمیتونی باهاش بازی کنی هیچچچ بد تر میپری بهش و ناراحتش میکنی
نمیدونن تو خلوت خودت چه حاالی رو تجربه میکنی
نمیدون دوست داری از عالم و آدم دور باشی و کلاا جوری محو بشی که دیگه نباشی .. یعنی چی
نمیدوننن بعضی چیزا از درس خوندن واجب تره .. یعنی میدونن هااا.. کاملاا میدونن اما خوب خر فرضت میکنن و به کاراشون ادامه میدن
از همه بدترحالم از این بد میشه که نمیتونم کاری انجام بدمم
خیلی بده این حسو حال که دیگه به خودت شک کنی
به خودت شک کنی که قراره چه آدمی بشی
قراره تهش چجوری بشی ..
روند افزایش اعصاب داغونت اونقد تند باشه که روز به روز همه چی بره رو مخت حتی صدای تیک تاک ساعت
گاهی وقتا احساس پوچی و تباهی میکنی
دیگههه هیچچچ چیزیی از ته دل خوشحالم نمیکنهه جز حل شدن این مشکل
تازه بعد حل شدن این مشکل .. واسه این چند سالی که گذشته نمیشه کاری کرد .. با همون اثرات بد قبلی
با یه بدن پر از ترکش باید بقیشو ادامه بدی
نمیدونم چرا نوشتم این پیامو
ولی خیلی دلم گرفته بود
جایی بهتر از تودلی سراغ ندارملطفا ریپلای نخوره
واسه هزارمین بار میگم .. امیدوارم بزرگترین دغدغتون تو این سن و سال فقط کنکور باشه و بیشترین درگیر ذهنیتون مال این باشه که با کدوم دانشگاه و یا شغل به هدفتون میرسید و واسه تعطیلاتتون چه برنامه ای بریزید
-
یعنی به معنوای واقعی کلمه کتاب مدریت خانواده و سبک زندگی ( پسران) بی خاصیت ترین و چرت ترین کتابی بود که توی عمرم خوندم و واقعا برای خودم متاسفم وقت با ارزشم رو پاش گذاشتم :| . یعنی هرچی اشغالو توفاله از سنت های قدیم فراموش شده بود رو جا کردن تو این کتاب .
امتحان نهایی هم ازش طرح سوال میشه.
-
@سجاد-ذوالفقاری این چیه ؟ :|
-
میدونی چیه ؟ کار دیگه از اینکه مسخره بازی دربیارم بزنم تو فاز شوخی و خنده گذشته ..
واقعا سخته از بچگی یه صحنه بد چندین و چند بار واست اتفاق بیوفته و نتونی کاری انجام بدی
نشه درستش کنی
شب خواب همون لحظات رو میبینی یهویی از جات بلند میشی .. از اینکه اون صحنه خواب بوده یه ذره وشحال میشیی
ولی از اینکه خواب یه چیز واقعی بوده که قبلا تجربش کردی و عواملش هنوز هستن و ممکنه دوباره تجربش کنی و نمیدونی که امروز یا فردا دوباره تجربش میکنی ..حالت رو بد میکنهافراد اطرافت بهت میگن اصن این چیزا مگه به تو ربطی داره ..
تو درستو بخونن..
نمیدونن دیگه حتی وقتی یه بچه کوچیک میاد سمتت اونقد اعصابت داغونه که نمیتونی باهاش بازی کنی هیچچچ بد تر میپری بهش و ناراحتش میکنی
نمیدون دوست داری از عالم و آدم دور باشی و کلاا جوری محو بشی که دیگه نباشی .. یعنی چی
نمیدوننن بعضی چیزا از درس خوندن واجب تره .. یعنی میدونن هااا.. کاملاا میدونن اما خوب خر فرضت میکنن و به کاراشون ادامه میدن
قراره تهش چجوری بشی ..
روند افزایش اعصاب داغونت اونقد تند باشه که روز به روز همه چی بره رو مخت حتی صدای تیک تاک ساعت
تازه بعد حل شدن این مشکل .. واسه این چند سالی که گذشته نمیشه کاری کرد .. با همون اثرات بد قبلی
ولی خیلی دلم گرفته بود
واسه هزارمین بار میگم .. امیدوارم بزرگترین دغدغتون تو این سن و سال فقط کنکور باشه و بیشترین درگیر ذهنیتون مال این باشه که با کدوم دانشگاه و یا شغل به هدفتون میرسید و واسه تعطیلاتتون چه برنامه ای بریزید
@سجاد-ذوالفقاری عه گفتی ریپلای نخوره ؟!! حیف شد ندیدمش
-
یعنی به معنوای واقعی کلمه کتاب مدریت خانواده و سبک زندگی ( پسران) بی خاصیت ترین و چرت ترین کتابی بود که توی عمرم خوندم و واقعا برای خودم متاسفم وقت با ارزشم رو پاش گذاشتم :| . یعنی هرچی اشغالو توفاله از سنت های قدیم فراموش شده بود رو جا کردن تو این کتاب .
امتحان نهایی هم ازش طرح سوال میشه.
مجتبی ازاد
مدیریت نهایی نداره برادر
من نوبت اولم با تقلب نوشتم برو تقلب کن -
مجتبی ازاد
مدیریت نهایی نداره برادر
من نوبت اولم با تقلب نوشتم برو تقلب کن@سمیه-صادقلو جان ؟؟؟؟ پس چی میگن باید اینو بخونیم :|
-
البته دل و جرئت میخواد اگ نمیترسی با تقلب بنویس
-
@سمیه-صادقلو جان ؟؟؟؟ پس چی میگن باید اینو بخونیم :|
مجتبی ازاد
مگ برنامه نهایی رو ندیدی؟ -
مجتبی ازاد
مدیریت نهایی نداره برادر
من نوبت اولم با تقلب نوشتم برو تقلب کن -
@سمیه-صادقلو تقلب ؟؟؟؟؟؟ براروم ناظم
بحث این باشه که خودش سوالات رو میده بهم . البته الان فکر میکنم پریروز یک نمونه سوال داده بود برای امتحان فردا بزار یک چک بکنم
-
@sania-Andiravan
اره داخلیه بعضی مدارس دانش اموزا دست ب یکی میکنن مثل ما نمیرن نوبت دومو:)
من ولی اولو ی کلمه هم نخوندم همرو تقلب کردم خخخ -
مجتبی ازاد
مگ برنامه نهایی رو ندیدی؟@سمیه-صادقلو عه برنامشو مگه دادن ؟
-
نشه درستش کنی
تو درستو بخونن..
قراره تهش چجوری بشی ..
ولی خیلی دلم گرفته بود
@سجاد-ذوالفقاری تا حدودی درکت میکنم.
توی این شرایط ادم حس میکنه نباشه تو دنیا بهتره . -
@سمیه-صادقلو تقلب ؟؟؟؟؟؟ براروم ناظم
بحث این باشه که خودش سوالات رو میده بهم . البته الان فکر میکنم پریروز یک نمونه سوال داده بود برای امتحان فردا بزار یک چک بکنم
مجتبی ازاد
خب بگیر دگ سوالاتو به دوستاتم بده
ولی تقلبم خیلی سخت نیست گوشی میبری پی دی اف کتاب دان میکنی اون ته میشینی مینوسی هر وقتم اومد قایم میکنی اصلا نمیفهمن اگ طبیعی جلوه بدی -
@سمیه-صادقلو عه برنامشو مگه دادن ؟
مجتبی ازاد
صباحون خیر
گذاشته بودم اینجا من ک -
مجتبی ازاد
خب بگیر دگ سوالاتو به دوستاتم بده
ولی تقلبم خیلی سخت نیست گوشی میبری پی دی اف کتاب دان میکنی اون ته میشینی مینوسی هر وقتم اومد قایم میکنی اصلا نمیفهمن اگ طبیعی جلوه بدی@سمیه-صادقلو ابجی شماها 10 کیلو لباس میپوشین :| ما یک شلوار لی و تی شرت میپوشیم میریم کتاب و خودکار هم ( تو شلوار میزاریم
) 99 درصد پسرا همین . بعد کجای خودمون اخه گوشی ببریم ؟ راحت سه میشه .