هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
پیشنوشت: من بجز موارد انگشت شماری تودلی تا حالا نیومدم. الان هم که کلاً از انجمن خداحافظی کردم و قرار نبود اینجا باشم. ولی یه موردی پیش اومد که لازم بود در موردش با یکی حرف بزنم. بهترین کسی که حرف منو در مورد این موضوع میفهمه شمایید. پس اینجا می گم.
عکس:
عنوان عکس: دختر خاله ۱۲ ساله من!
چند روز پیش یه موزیک بیکلام واسم فرستاد. وقت نداشتم. امروز جوابش رو دادم. کلی چت کردیم و حرف زدیم در مورد موسیقی. تهش به اینجا رسیدیم که علاقه جفتمون ساز پیانو هست.
ولی وقتی به این جمله و این کلمه رسیدم، یه بشکه ۵۰۰ لیتری آب سرد ریخت رو سرم.
خب اشکالش چیه؟ مگر خود من یا تو که واسه کنکور می خونی گاهی با موسیقی بیکلام درس نخوندیم؟ خیلی هم خوبه که.
اشکالش اینه که من تا یادم میاد، طی یک سال اخیر چیزی نبوده که از این بشر شنیده باشم و خودش (نه اینکه من کوچکترین اشاره ای کرده باشم) ربطش نداده باشه به درس و تست!- اعه چطور شد کلاس والیبال میری؟
- چون ورزش واسه بدن خوبه و شنیدم ذهن رو بهتر میکنه که درس بخونم
- اعه چطور شد رمان می خونی؟
- چون مطالعه رو کنار نگذاشته باشم که بعدا بتونم درس مدرسه مو بهتر بخونم
- اعه چطور شد موسیقی بی کلام؟
چون ... درس بخونم!
فقط من احساس می کنم اصلاً درست نیست که یه بچه از ۱۰ ۱۲ سالگی اینقدر تو ذهنش همه چیز رو به درس ربط داده یا شما هم موافقید؟
اگر من بچگی یه کلاس فوتبال رفتم واسه علاقم بوده. اگه یه داستان هری پاتر خوندم واسه علاقم بوده. اگه همین موسیقی بیکلام رو دوست دارم واسه علاقهام جدای از کار و درس به نوا و صداست.
ولی چرا به جایی رسیدیم که از ۱۰ سالگی بچه های اطرافمون، مخصوصاً در خانواده های فرهیخته و با فرهنگ، همه چیز رو به تست و کنکور ربط داده اند و تازه فکر می کنند درست هم هست؟
این مرحله واسه من کنکوری هم قفله! درک نمی کنم چطور یه بچه از الان ...
پینوشت: ماشاالله دکتر تو انجمن کم نداریم. دکتر دوتا قرص آرام بخش بده من آروم شم@Amin-Forouzan نه به نظرم... اگه خود خواسته باشه و فشار خانواده روش نباشه... 12 سالگی سن خوبیه برای ایجاد عادت به درس خوندن ... البته به شرطی که خودش علاقه داشته باشه
-
خسه شدم
🦯
-
پیشنوشت: من بجز موارد انگشت شماری تودلی تا حالا نیومدم. الان هم که کلاً از انجمن خداحافظی کردم و قرار نبود اینجا باشم. ولی یه موردی پیش اومد که لازم بود در موردش با یکی حرف بزنم. بهترین کسی که حرف منو در مورد این موضوع میفهمه شمایید. پس اینجا می گم.
عکس:
چند روز پیش یه موزیک بیکلام واسم فرستاد. وقت نداشتم. امروز جوابش رو دادم. کلی چت کردیم و حرف زدیم در مورد موسیقی. تهش به اینجا رسیدیم که علاقه جفتمون ساز پیانو هست.
خب اشکالش چیه؟ مگر خود من یا تو که واسه کنکور می خونی گاهی با موسیقی بیکلام درس نخوندیم؟ خیلی هم خوبه که.
اشکالش اینه که من تا یادم میاد، طی یک سال اخیر چیزی نبوده که از این بشر شنیده باشم و خودش (نه اینکه من کوچکترین اشاره ای کرده باشم) ربطش نداده باشه به درس و تست!- اعه چطور شد کلاس والیبال میری؟
چون ... درس بخونم!
فقط من احساس می کنم اصلاً درست نیست که یه بچه از ۱۰ ۱۲ سالگی اینقدر تو ذهنش همه چیز رو به درس ربط داده یا شما هم موافقید؟
اگر من بچگی یه کلاس فوتبال رفتم واسه علاقم بوده. اگه یه داستان هری پاتر خوندم واسه علاقم بوده. اگه همین موسیقی بیکلام رو دوست دارم واسه علاقهام جدای از کار و درس به نوا و صداست.
ولی چرا به جایی رسیدیم که از ۱۰ سالگی بچه های اطرافمون، مخصوصاً در خانواده های فرهیخته و با فرهنگ، همه چیز رو به تست و کنکور ربط داده اند و تازه فکر می کنند درست هم هست؟
پینوشت: ماشاالله دکتر تو انجمن کم نداریم. دکتر دوتا قرص آرام بخش بده من آروم شم@Amin-Forouzan حاجی خب چی میشه مگه؟
۱۲ سالگی یعنی ششم یا شایدم پنجم
خب خیلیامون ششم واسه این که تیزهوشان قبول بشیم آزمون میرفتیم و کتاب تست داشتیم و تست میزدیم
چیز غیرعادی اینجا نیستابعدشم دیگه از همون راهنمایی من خودم تست میزدم و ازمونای سمپاد و امتحانای خود مدرسه بعضی وقتا تستی بودن
تعجب نداره رفیق
زندگی خیلیا دیگه اینطوری شده... -
ملت چرا اینطوری شدن؟
مشتری زنگ میزنه گوشی مامانم جواب نمیده کار داشته در کسری از ثانیه بعدش زنگ میزنن خونه
بعد دوباره گوشی مامانم
بعد دوباره خونه
شماره بابامم داشتن به اونم زنگ میزدنیه بار گوشی مونده بود خونه
نزدیگ ۲۰ بار زنگ زده بودن=/
برداشتم گوشی رو
گف چرا جواب نمیدین گوشی روووو؟
بازارم از مامانت بپرس چند متر پارچه بخرم://///لامصب لخت نموندی که رگباری زنگ میزنی
شاهکار کردی یه بازار رفتی
انقد بدم میاد -
@امیرمسعود-جعفری
سلام خوبی؟
ببین نوتیف یازدهم اوکیه مشکلی نداره
من چک کردم اصن عضو گروه یازدهم نیستی که -
مجتبی ازاد در
شعردانه
گفته است:
این شعر در اتشکده
کرکویه سیستان نوشته شده است
و قدمتش به اواخر ساسانیان برمیگرده.فُرخُتَه باذا، روش
خنیده گرشسب، هوش
همی پُراست، از جوش
انوش کُن می، انوش
دوست بذ آگوش
به آفرین نه، گوش
همیشه نیکی، کوش
که دی گذشت و ، دوش
..............................افروخته بادا روشنائی
تابنده بادا هوش گرشاسب
از جوش رسته است
نوش کن می را، نوش
یار در آغوش گیر
به نیکی و آفرین گوش بدار
تا میتوانی نیکی کن
که پلشتی ها نابود شدنی اند .و منی که در تلاش و کوشش بودم معناش را با آهنگ بخونم و جمله آخر فهمیدم معناش بود
-
عکس:
چون ... درس بخونم!
پینوشت: ماشاالله دکتر تو انجمن کم نداریم. دکتر دوتا قرص آرام بخش بده من آروم شم -
خسه شدم
🦯
@fatemeh-Ma خدا قوت
-
@حامد-صباحی آرام کر شدیم