هرچی تو دلته بریز بیرون 5
-
هعییییییی امروز فقط تموم بشه
-
@mitra-ism-rahmani در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@Saghi-Mortazavi جاروشون میکنم
گاهی میکنم بی دلیل آخه مجازی معلوم نیست
احتمالا اگه حضوری بودیم بحز زمانی که میخندم بقیه ش حالت عصبانی و پرخاش بودیذره جدی بودنم خشنه
هعی دیگه خیلی وقته کار و کاسبی ما هم از رونق افتادهدیگه مرید ندارم
همون بالشتتو بزن
نه ولی گاهی انقد زیاد میشه برا بعضی ها تو مجازی هم مشخص میشه
موقتیه ،منم درک میکنم ،خودم خیلی جلوی عصبانیتمو میگیرم ،اونوقت منی که زود جوشم ببین چطورم
اصن همون جدی بودنه خوبه که الانو بیشتر جدی بگیریم هوم؟
عا ،مریدم مریدای قدیم🥲@Saghi-Mortazavi نمیدونم . ولی خودمم فکر میکنم عصابنیته الکیه . بعد جلوشو باید بگیرم ولی زیاد اینکارو نمیکنم . نه اصلا تا حالا مجازی و انجمن دوبار بیشتر عصبانی نشدم شایدم یبار فقط ولی حتی اگه هم باشه توی فروم نشون نمیدم اصلا . نمیدونم یدفعه فوران میکنه . ولی بیشترش زیر سر احوالات درونی خودمه . بازم میگم نمیدونم حقیقتا این دوران دلم میخواد خفه بشم هم خودم هم افکارم هیچی نباشه هیچی . هیچ فکری نباشه هیچ حرفی نباشه هیچی .
خسته ام . گرچه حق ندارم بگم اینو خودم میدونم که حق ندارم بگم و الان وقتش نیست .
ولی در کل بیخیال .ساقی اصلا نمیخواد جواب این پستو بدی فقط بخونش همین .
-
نمیدونم فقط دوستای من اینطورین یا همه دوست اینطوری دارن
-
@Zahra-Hamrang یعنی انقدر زبانت خوبه؟
مجتبی ازاد لابد
️
-
@Zahra-Hamrang
هعی میرم ب ص چت نگاه میکنم کیبورد اه میکشد:)... -
مجتبی ازاد لابد
️
@Zahra-Hamrang تو پارک علم و فناوری مشهد یک گروه دختر دبیرستانی هستن . همینجوری زبانشون خوب :| گروه ترجمه هستن . گروه نسبتا بزرگی هم هستن . ماهیانه چندین هزار دلار در امدشونه . :|
-
@سمیه-صادقلو چه سالن با صفایی
-
@Zahra-Hamrang تو پارک علم و فناوری مشهد یک گروه دختر دبیرستانی هستن . همینجوری زبانشون خوب :| گروه ترجمه هستن . گروه نسبتا بزرگی هم هستن . ماهیانه چندین هزار دلار در امدشونه . :|
مجتبی ازاد عجببببب🥲
-
مجتبی ازاد عجببببب🥲
@Zahra-Hamrang همین پاییز برنده شدن بودن توی یک مسابقه برای مترجم گوگل و گوگل بهشون 200 هزار دلار پاداش داده بود
-
ما فقیر هستیم اما خوشسلیقهایم.
-
متأسفانه بسیاری از مردم پس از اینکه به دامان شوربختی درافتادند، به سعادت از دسترفته خویش پی میبرند.
-
@Alzahra-Daftar
خدا رفتگانتون رو بیامرزه ان شالله غم آخرتون باشه تسلیت می گم