هرچی تو دلته بریز بیرون 2
-
ماری کوری در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin نه سال اولم!زیاد نمی خونم! معمولیَ!چی کار کردین زمان بندی تون بهتر شد؟؟؟
تست زمان دار کمی بیشتر زدم.....ولی بازم نتونستم 4 تا از فیزیک رو بزنم .....هربار میگم بمونه اخر سر میام سرغ فیزیک یبقیشو میزنم ....هیچوقتم تا الان زمان اضافه نیومده........
-
@njzamin نه سال اولم!زیاد نمی خونم! معمولیَ!چی کار کردین زمان بندی تون بهتر شد؟؟؟
تست زمان دار کمی بیشتر زدم.....ولی بازم نتونستم 4 تا از فیزیک رو بزنم .....هربار میگم بمونه اخر سر میام سرغ فیزیک یبقیشو میزنم ....هیچوقتم تا الان زمان اضافه نیومده........
-
-
اسمون ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin افریین فقط 4 تا نزده ؟؟پس ایندفعه میترکونین حسابی
نه نمیدونم....فک کنم پر غلط باشه البته .خخخخخخخخخخخخخ
-
اسمون ابی در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
@njzamin افریین فقط 4 تا نزده ؟؟پس ایندفعه میترکونین حسابی
اکانتو عوض کردین؟ دخترین یا پسر شما؟؟
-
دوستانی که آزمون قلم چی داشتن چطور بود؟😀
-
این نیز بگذرد
-
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصا بچه مهم کنکوره😏😂
گزینه 2 چندزدی زیستو
-
اصا بچه مهم کنکوره😏😂
گزینه 2 چندزدی زیستو
@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
اصا بچه مهم کنکوره😏😂
گزینه 2 چندزدی زیستو
۶۷
-
تازه از یه دختری که ترازش 6000وخورده ای بود پرسیدم منبع فیزیکت چیه ..گفت کلاس میرم گفتم آهان چندمیزنی؟؟
گفت 20درصد....
من:/ -
لینک سوالارو میدین بچو منم دان کنم ببینم چی بود😢
دانش-آموزان-آلاء -
تازه از یه دختری که ترازش 6000وخورده ای بود پرسیدم منبع فیزیکت چیه ..گفت کلاس میرم گفتم آهان چندمیزنی؟؟
گفت 20درصد....
من:/ -
گفت 20درصد....
من:/@dr-yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون ورژن 2 گفته است:
گفت 20درصد....
من:/من این بار فیزیک قراره بخونم😂دگ صفر نباشه کل ترازو رتبه رو اورده پایین ..ادبیات عربی و زبانمم بالای ۵۵میخوام بزنم دینی بالای ۷۰ زیست ۷۰ شیمی ۵۰ باشد که تراز ۸هزار شویم😐😂